nézd meg a mangkujiwo (2020) teljes filmet

Kíváncsi az ikonikus szellem, Kuntilanak eredetére? Gyere, nézd meg itt a Mangkujiwo (2020) teljes filmet!

Most nem csak a szuperhősöknek van rá szükségük eredettörténet, gazembereknek és más antagonista szereplőknek is fel kell tárniuk eredetüket, banda.

Megvan a film Dzsókerkártya akinek 2-et sikerült megnyernie Oscar 11 jelölésből, és úgy tűnik, hogy az indonéz filmipar nem akar lemaradni.

Nemrég kaptuk meg a filmet Mangkujiwo, előzmény a filmsorozatból Kuntilanak amely megmagyarázza az ikonikus szellem eredetét.

Kíváncsi arra, hogyan kezdődött Kuntilanak szelleme ebben a filmben? Azonnal nézze meg a következő összefoglalót az ApkVenue, bandától!

Szinopszis Film Mangkujiwo

Ez a film Mangkujiwo eretnek szekta eredetét meséli el, akinek nevét gyakran emlegetik a filmsorozatban Kuntilanak mint kultusz Kuntilanak.

Azt mondják, hogy az ókorban konfliktus volt két varázsember között, Brotoseno (Sujiwo Tejo) és Tjokro Kusumo (Roy Marten).

Tjokro Kusumo annak érdekében, hogy megszabaduljon Brotosenótól, maga előtt piszkos rágalmak sorozatával rontotta el Brotoseno hírnevét. Sinuhun Raja.

A terv sikeres volt, és feldühítette Brotosenót, aki bosszút kezdett tervezni Tjokro Kusumo ellen.

Figyelme ráterült Kanti (Asmara Abigail), egy falusi lány, aki szintén Tjokro Kusumo gonosz cselekedeteinek áldozata.

A múltban Kanti volt Tjokro Kusumo úrnője, mielőtt kidobták volna, és kunyhóban rágalmazták. a lány az ördög gyermekével.

Sajnos a találkozása Brotosenóval olyan, mintha kijönne egy tigris szájából és egy krokodil szájába Brotoseno csak Kanti-t használja a bosszú eszközeként.

A jövőben bebizonyosodik, hogy Kanti gyermeke, Uma (Yasamin Jasem), mindannyian felnőttek, akik megkezdték Brotoseno bosszútervének következő szakaszát.

Hogyan ért véget a konfliktus Brotoseno és Tjokro Kusumo között? És megszabadíthatja-e Uma e két gonosz, hatalmas ember karmai közül?

Érdekes tények a Mangkujiwo filmről

Előzményként, amely a filmsorozat előzményeként is szerepel Kuntilanak, ez a film tele van érdekes tényekkel, amelyeket az ApkVenue itt alaposan megvitat.

  • Ez a film lett a sorozat filmje Kuntilanak az első, amelyet nem rendezett Rizal Mantovani aki kezdettől fogva kezeli ezt a sorozatot.

  • Az igazgató pozíciója kezekbe került Azhar Kinoi Lubis aki korábban indonéz horrorfilmekkel foglalkozott Hűtlen: szövetséges a Sátánnal.

  • A sorozattal ellentétben Kuntilanak ami tiszta horror, a Mangkujiwo film jobban foglalkozik vele műfaj film krimi misztikus elemek fűszereivel.

  • Ez a film a színésznő debütálása is Yasamin Jasem horrorfilmekben, miután korábban több filmben és szappanoperában is szerepelt mellékszerepként.

  • Hogy felfedezzék szerepüket ebben a filmben, színésznő Abigail romantikája és Yasamin Jansem amíg hajlandóak megtanulni énekesnek lenni.

  • kívül Sujiwo Tejo és Roy Marten mint főszereplő, veterán színésznő Karina Suwandi mellékszerepként ebben a filmben is részt vett.

  • Ezt a filmet is a kezdésnek szánták filmes univerzum saját ala franchise horror filmek Az elbűvölő mesterséges James Wan.

  • Sok jelenettel, amelyet ebben a filmben undorítónak tartanak, Jaka arra figyelmeztet, hogy azok, akik szellemileg gyengék vagytok, nem nézhetik meg a Mangkujiwo filmet.

Nézd meg a Mangkujiwo filmet

CímMangkujiwo
Élő2020. január 30
Időtartam1 óra 46 perc
TermelésMVP Pictures
RendezőAzhar Kinoi Lubis
ÖntvénySujiwo Tejo, Yasamin Jasem, Asmara Abigail és mtsai
MűfajBorzalom
Értékelés5.8/10 (IMDb.com)

Aki már kíváncsi a Kuntilanak alakjának eredetére, az alábbi linken keresztül ellenőrizheti a Mangkujiwo film indonéz mozikban történő megtekintésének részletes ütemtervét!

>>> Mangkujiwo nézése <<<

Azoknak, akiket nem érdekel a horrorfilmek megtekintése A fordulás, talán érdekesebb a jávai kultúra, amelyet ebben a filmben sűrűn mutatnak be.

Ezenkívül ez a film világosan megmutatja azokat a szenvedéseket is, amelyeket Kanti és Uma életében két erőszakos férfi konfliktusában kell átélnie, banda!

Érdekel a Mangkujiwo film megtekintése? Milyen horrorfilmeket vártál idén? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found