ez az alkalmazás bármilyen karakterré alakíthat

Ez az alkalmazás csak a webkamerájával vagy az okostelefon elülső kamerájával képes bármilyen karaktert elérni. Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg, bandázz!

Szinte mindenki arról fantáziálhatott, hogy valaki más lehet. Legyen szó filmfigurákról, híres emberekről, anime karakterekről, lehet, hogy egyesek még sárkányként is fantáziálnak.

Jól, FaceRig egy olyan alkalmazás, amely álmait bármilyen karakterré varázsolhatja webkamerájával vagy okostelefonjának elülső kamerájával.

De ne értsd rosszul, banda. A FaceRig nem tesz valódi emberré, de létrehozhatja a kívánt háromdimenziós avatart, és felhasználhatja, mint az Apple Animoji-ját.

További részletekért lásd az alábbi cikket, banda!

Mi az a FaceRig?

FaceRig egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy digitálisan váljon a kívánt 3D-s karakterré egy webkamera használatával laptopokhoz és számítógépekhez, vagy az elülső kamera okostelefonokhoz.

Kiválaszthatja azokat az avatarokat, amelyeket alapértelmezés szerint a FaceRig biztosít. Ennek ellenére számuk korlátozott és nem lehettestreszab ahogy szeretné.

Ha olyan avatart szeretne használni, amelyik tetszik, létrehozhat saját avatárt, vagy importálhat valaki más által készített avatárt.

Használhatja a FaceRig alkalmazással létrehozott avatart videocsevegési alkalmazásokban, és webkamerákkal streamelhet, mint pl Skype, Rángatás, Chatroulette, Omegle, és mások.

Ezenkívül ez az alkalmazás kompatibilis a formátummal Live2D, egy animációs program, amely lehetővé teszi a 2D karaktermodellek 3D-ben történő megjelenítését.

A FaceRig és a Live2D kombinációja lehetővé teszi, hogy a Live2D szoftverrel készített anime karakterré váljon. Lehet kedvenc anime karaktered, bandád!

Részletek és specifikációk

FaceRig for PC Platform

Kezdetben a FaceRig-et csak a PC-platformon való használatra tervezték. A FaceRig-et a Steam-en vásárolhatja meg kis díj ellenében 115 999 IDR a klasszikus verzióhoz.

A FaceRig programot is frissítheti erre: Pro verzió azzal, hogy újra a zsebébe nyúl Rp425,999.

Ennek ellenére valójában egyáltalán nincs technikai különbség a Classic és a Pro verzió között. Csak annyit választhat, hogy a FaceRig kollekció változatosabb legyen a Pro verzióban.

A tartalomkészítők (YouTuberek, közvetítők stb.), Akik keresnek 500 USD felett vagy körülbelül 7,2 millió IDR, akkor a FaceRig Pro szoftvert kell használnia.

Ha belegondolunk, ez a rendszer hasonló a kereszttámogatásokhoz, bandákhoz. Akinek több pénze van, az többet fizet, mint aki kevesebb jövedelemmel rendelkezik.

A FaceRig Pro használatával hirdetésmentes élményt nyújt. Néha, igaz, a hirdetések idegesítőek, huh, banda.

RészletLeírás
OSWindows 7 vagy újabb
ProcesszorIntel Core i3-3220 vagy azzal egyenértékű
memória2 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GT220 vagy azzal egyenértékű
Tárolás3 GB
További követelményekWebkamera minimum 480p és 30 FPS felbontással


Mikrofon

ÁrRp. 115 999 (Klasszikus)

FaceRig az Android platformhoz

Nem kell aggódnia, ha használni szeretné a FaceRig programot, de nincs számítógépe, vagy nem akar pénzt költeni a vásárláshoz.

A FaceRig elérhető az Android platformra is, tudod. Sajnos még nem találja meg a Google Play Áruházban. De ne aggódjon, az alábbiakban ingyenesen letöltheti.

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ugyanaz, mint a verzió Gőz, fizetnie kellkinyit Más jó avatarok, amelyeket használhat a FaceRig Android rendszeren.

A FaceRig androidos verziója nem igényel magas specifikációkat, és nem igényel olyan kifinomult arcérzékelőt sem, mint az Animoji az iPhone X-en.

Annak ellenére, hogy csak okostelefonos kamerát használ, ennek az alkalmazásnak nagyon jó érzékelője, bandája van. Bármely specifikációval használhatja az okostelefon elülső kameráját is.

Sajnos a FaceRig for Android korlátozott, mivel ez az alkalmazás nem képes gyorsan elkapni a kifejezéseket, vagyis egy kis késéssel. De, overall nagyon jó, banda!

A legnépszerűbb avatarok a FaceRig-en

Ha korábban elmagyaráztam, hogy mi is a FaceRig és hogyan kell használni, akkor most el akarom mondani, hogy milyen avatárokat használnak a híres YouTuberek leggyakrabban.

1. Dózse

Akik gyakran böngésznek 9GAG ismernie kell mém karakterek ezt. Ez az aranyos Shiba Inu karakter nagyon izgul, huh, banda!

Ezenkívül ezt a Doge avatárt a YouTube Streamerek is felhasználják és népszerűsítik felhasználónévvel TheOneManny és váljon ikonjává csatornáján.

Nem kevesebb, egy Indonéziából származó Facebook Gaming streamer oldalnévvel ZEGO használja ezt a FaceRig-et is, és izgassa a közönséget.

2. Linda Meilinda

Nagyon ismerős az arca, mi? Úgy tűnik, Linda Meilinda a főszereplő egy Indonéziában készült horror játékban, DreadOut.

Linda avatarját a DLC DreadOut ingyenes letöltésével szerezheti be, banda!

3. Don jelölt

Hű, kiderült, hogy te is lehetsz Donald Trump, tudod. Az Egyesült Államok elnökének ezt az avatárját letöltheti az ingyenes DLC letöltésével FaceRig politikai avatarok.

4. Fluffo

Fluffo egy Vörös Panda, aki lesz a FaceRig alkalmazás kabalája, banda. Maga a Fluffo az alapértelmezett avatár, amelyet automatikusan megkap a FaceRig használatakor.

5. Live2D Hibiki

Hibiki az egyik együttműködési avatár a FaceRig és a Live2D között, amelyet megszerezhetsz. Ahelyett, hogy harcolna Waifu más emberekkel jobb elkészíteni waifu a saját álmod, banda!

Ez Jaka cikke a FaceRig-ről, amely lehetővé teszi, hogy 3D karakterré váljon, amely tetszik. Érdekli az alkalmazás használata?

Írja meg gondolatait a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found