hogyan lehet látni a rejtett barát WhatsApp utoljára látott!

A legutóbbi rejtett WhatsApp megtekintése hatékony azok számára, akik szeretnék megismerni a barátja tevékenységét. Garantáltan nem fogják elkapni, ha van érme!

Van barátja, de ha a WhatsApp funkcióin van Utoljára látvale van tiltva? Duh, ez tényleg a te kapcsolatod! Jaka is szomorú ...

Néhány embernek ugyanúgy megvan a magánéletének megőrzése.

De nyugodtan, most Jakának is biztos módja van erre lásd utoljára látott WhatsApp barát, bár rejtve volt! Kíváncsi vagy a lépésekre?

  • Megmutathatja, hogyan lehet a WhatsApp Android-ot iPhone-ra alakítani!
  • 7 módszer a WhatsApp (WA) betűtípusok megváltoztatására, hűvös és egyedi megjelenés!
  • 4 módszer a WA állapotának megtekintésére anélkül, hogy a tulajdonos tudná | Készítheti a Kepót!

Így láthatja a WhatsApp szándékosan elrejtve látott utoljára!

Persze, jellemzők Utoljára látva Sok panasz érkezik a WhatsApp-felhasználóktól is, talán téged is beleértve, akik úgy tűnik, hogy kémkednek tevékenységeik mellett ebben az egy csevegőalkalmazásban.

Annak ellenére, hogy az alábbi cikkben leírt módszerrel maga is letilthatja srácok:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

De azok számára, akik továbbra is kíváncsiak lennének a WhatsApp-on végzett tevékenységükre, jobb, ha először követik őket hogyan lehet megtekinteni a WhatsApp Utoljára látottját a következő rejtett. Garantáltan 100% -ban hatékony!

  • 1. lépés: Először telepítse az alkalmazást OnLog által fejlesztő LogMobi az alábbi linken.
Apps Utilities LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Nyissa meg az Onlog alkalmazást, és a kezdőlapon a rendszer kéri a belépést álnév, ország kód együtt telefonszám WhatsApp felhasználók. Azután Koppintson aKezdj el követni!

Jegyzet:

  • 3. lépés: A barátod WA-száma automatikusan hozzáadódik az OnLog-hoz. Ha értesítést szeretne kapni minden online barátról, Koppintson a piros harang ikonra. Akkor megkapja azonnali értesítés amikor a barátnője online van a WhatsApp-on.
  • 4. lépés: A Utoljára látott, Koppintson a ikonra a jobb felső sarokban. A piros ikon azt jelenti, hogy a barátod offline állapotban van, míg a zöld szín azt jelzi, hogy a barátnőd online. A WhatsApp-on online is van információ a barátod időtartamáról.

Jegyzet:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Most már tudja, hogyan lehet látni a barátja mozgáskorlátozott WhatsApp-ját utoljára, igaz?

Végül, most kémként viselkedve pontokat szerezhet, srácok. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.