hogyan lehet megnyitni a lezárt okostelefont a gyári visszaállítás védelme miatt

Az FRP (Factory Reset Protection) funkció nagyon jó, így az ellopott okostelefon nem ér semmit, mert nem használható. De ha elfelejtette a jelszót, hogyan nyithatja meg? Itt az ApkVenue elmondja, hogyan!

Ha már futó okostelefont használ Android 5.1.1 Lollipop vagy újabb, miután megadta Google-fiókját, az okostelefon a Google-fiókjához lesz kötve.

Ezt a funkciót hívják FRP (gyári visszaállítási védelem). Amikor újra telepíti, vagy gyári beállítások visszaállítása, az okostelefon aktiválásához e-mailre és Jelszó Google-fiókját. Ellenkező esetben az okostelefon nem használható.

Aztán hogyan kell kinyitni zárolt okostelefon a gyári visszaállítási védelem miatt?

  • 7 módszer a leghatékonyabb zárolt mobiltelefon kinyitásához, valóban praktikus!
  • A leghatékonyabb tippek a Google-fiók biztonságához
  • Így módosíthatja a képernyőzár PIN-kódját automatikusan

Hogyan lehet kinyitni a gyári visszaállítás elleni védelem érdekében zárolt telefont

Mi az FRP (Factory Reset Protection)?

Gyári beállítások visszaállítása egy biztonsági módszer, amelynek célja annak biztosítása, hogy valaki ne használhasson ellopott okostelefont.

Általában a tolvajok teszik gyári beállítások visszaállítása kényszeríteni a beállítások elvégzése nélkül, mert a telefont a képernyőzár segítségével lopják el. De most az FRP funkciónak köszönhetően még az erőltetett gyári visszaállítás után is szükségük volt a legfrissebb Google-fiókra, hogy okostelefont használhassanak.

A cél az okostelefon-lopások csökkentése. Ennek az FRP szolgáltatásnak köszönhetően az ellopott mobiltelefon haszontalan. Ennek tudatában kell lennie a tolvajoknak, hogy az okostelefonok már nem jövedelmező lopási célpontok.

Mi van, ha maga az okostelefon zárolva van?

Van egy kis probléma, főleg azok számára, akik használt okostelefont vásárolnak aktív FRP-vel. Csak győződjön meg róla, hogy visszaállította a gyári beállításokat az eladó előtt.

Mi van, ha te vagy elfelejtette a jelszavát régi fiókját, és ez a saját lezárt okostelefonjával történt? mit kell tenned?

Az első lépés az változtassa meg a régi jelszót az "Elfelejtett jelszó" gombra kattintva. Sajnos nem használhat új jelszót a közben lezárt okostelefon feloldásához 72 óra vagy 3 nap.

Másodszor, használhatja a Google-t fiók-helyreállítási eszköz. Ez az opció akkor működik, ha van biztonsági mentés vagy regisztrált egy második e-mail címet. A kezdéshez kattintson erre a linkre, és kövesse az utasításokat.

Elővigyázatosságból a Google-fiókját úgy kezelheti, hogy ellátogat a "Google-fiók beállításai" oldalra, és kiválasztja a "biztonsági ellenőrzés" lehetőséget.

Ellenőrizze a helyreállítási információkat helyreállítási telefonszám, helyreállítási e-mail és biztonsági kérdések. Ez segít a Google-nak egy token küldésében a fiókja megadásához, ha az okostelefon zárolva van. Válasszon helyreállítási kérdést az első lépés részeként.

Annak ellenére, hogy még soha nem tapasztalta a zárolás problémáját az FRP miatt, nem lehetetlen, hogy egy nap tapasztalni fogja ezt a problémát.

Mit gondol a gyári visszaállítási védelem funkcióról? Hatékony-e a nem kívánt dolgok megelőzésére? Na gyere, Ossza meg Ön szerint!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found