videó: hogyan lehet hangolni a legújabb gitárt egy tuner alkalmazással egy androidos telefonon

A gitár hangolása nagy koncentrációt igényel. Nos, ezúttal az ApkVenue meg akarja adni, hogyan hangolhatja a legújabb gitárt egy tuner alkalmazással egy Android mobiltelefonon.

Ha szeretsz gitározni, egy dolgot biztosan sokat fogsz csinálni. Nevezetesen aszármazik) gitárhúrok a megfelelő hangokig, így kellemesen szólnak a játéktól. Származik a gitár manuálisan igényli érzés jó és nagy koncentráció. Nos, ezúttal az ApkVenue akar neked adni út származik a legújabb gitár tuner alkalmazással egy Android telefonon.

  • A Guitar Hero (PS2) lejátszása Android okostelefonon
  • Most hordható készüléke könnyedén hangolhatja a gitárhúrokat
  • Hogyan lehet hangolni a gitárhúrokat a gitárhangoló segítségével

Kezdőknek, származik a gitár bizony elég nehéz dolog. A gitár hangolásakor valóban képesnek kell lennie az egyes húrok által előállított hang tónusának beállítására. Elég sokáig tartott az élesítés érzés és a füled érzékenysége a gitárhangokra. De ha nem akarja, hogy zavarjon, akkor van rá mód származik a legújabb gitár, amely praktikusabb. Nevezetesen egy úgynevezett Android alkalmazás használatával PitchLab gitárhangoló. Ez az alkalmazás használható származik gitár szokásos hangnemre. Itt vannak a használatának lépései.

Hogyan ragaszkodhat a legújabb gitárhoz a Tuner alkalmazással egy Android mobilon

  • Töltse le az alábbi PitchLab Guitar Tuner alkalmazást, majd telepítse az Android telefonjára.
PitchLabApp Video & Audio Apps LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, és megjelenik egy gitárlyuk képe, mind a hat húrral kiegészítve.
  • Most vedd el a gitárodat. Ezután pengesse meg az 1. húrot (alul).

  • Ügyeljen az alkalmazásban található mutatókra. Ha megjelenik az írás "RÁZENDÍT", majd szigorítsa a karakterlánc-beállításokat, amíg az írás meg nem jelenik "BE VAN HANGOLVA".

  • Amikor azonban megjelenik az írás "TUNE DOWN", majd lazítsa meg a gitárhúr beállításait, amíg az írás meg nem jelenik "BE VAN HANGOLVA".
  • Hajtsa végre ugyanezt a 2., 3., 4., 5. és 6. húrokkal. Hogy ha egyesével megszólalnak a húrok, az írás megjelenik "BE VAN HANGOLVA".

Most az összes gitárhúrodszármazik tökéletesen a szokásos hangnemhez. Hogyan? Kiderült, hogy az út nagyon egyszerű származik a legújabb gitár tuneralkalmazással Android telefonon? Ha az ApkVenue fentebb írt alkalmazásának használati útmutatója még mindig nem világos, ne aggódjon. Mivel az ApkVenue készített egy remek videót, amelyet az ApkVenue kifejezetten az Ön számára készített. Kérjük, nézze meg az alábbi videót.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found