csak játékosoknak! Ez az a 10 egyetem, amelyek a világ legjobb esport programjával rendelkeznek!

Meg akar tanulni profi játékossá válni? Próbáljon bejutni az egyetemre ezzel a legjobb eSport szakral, bandával! Nézze meg a teljes listát!

Szereted a játékokat, különösen a MOBA-t és az FPS-t? Biztosan egyetemre akarsz menni egy eSport vagy játékprogrammal?

Az elektronikus sport vagy az eSport világszerte növekvő tendenciája mellett különféle a campus megkezdte az eSport program megvalósítását egy Pro Player csapat létrehozása érdekében.

Nem csak külföldön, hanem Indonéziában is vannak campusok és iskolák, amelyek hivatalos eSport programmal rendelkeznek.

Kíváncsi vagy Mely campusok rendelkeznek eSport programmal? Gyere, nézd meg teljes egészében, banda!

10 egyetem a világ legjobb eSport programjaival!

Nemcsak a vállalatoknak van eSport csapata, kiderül, hogy vannak olyan campusok is, amelyek rendelkeznek eSport programmal, banda!

Ezeknek az egyetemeknek vagy egyetemeknek nem csak eSport tanfolyama van, hanem olyan Pro Player öregdiákokat is produkálnak, akik készek profi versenybe szállni a nemzetközi versenyeken.

Szeretnél a hallgatók közé tartozni? Gyere, nézd meg az alábbi eSport-programokkal rendelkező campusok listáját:

1. Dian Nuswantoro Egyetem

Fotóforrás: Netral News

Az első az Dian Nuswantoro Egyetem vagy Udinus. Ez az egyetem Semarangban, a Közép-Jáva területén található, és híres új programjáról, nevezetesen eSport.

Az Udinus az IeSPA Central Java programmal együttműködve megnyitja ezt az eSport programot, míg az eSport program Udinus fő ága Dota 2 és CS: GO.

A diákok választhatnak másodlagos ágakat is, nevezetesen a Mobile Legends, a Point Blank, az AOV és a League of Legends.

A tervek szerint ez az egyetem számos más játékágat is felvesz, például az Overwatch, a PUBG, a FIFA, a Tekken és mások.

Szeretne ezen a campuson tanulni?

2. Miami Egyetem

A következő az Miami Egyetem, ez az egyetem Miami, Ohio államban található. Amellett, hogy híres a legjobb tanulmányi programjairól, ez a campus rendelkezik eSport programmal is, tudod!

Ezt az eSport programot 2016 óta hajtják végre, és sikeresen nyert A Collegiate eSports Overwatch Országos Szövetsége 2017-ben.

A campus hallgatói gyakorolhatnak és versenyezhetnek az egyetemen elérhető King könyvtárban. Jóképű!

3. Chichester egyeteme

Nos, ha Chichester Egyetem 3 éves tanfolyama van az eSport órákra.

Előadásában minden hallgatót megtanítanak játékra és stratégiai stratégiára, több játékcímen, köztük a FIFA, a Counter-Strike, a LoL és a Project Cars között.

Ez a program segít a hallgatóknak abban, hogy komolyabb és professzionálisabb játékvilágba lépjenek.

Ahhoz azonban, hogy ebbe az eSport osztályba jusson, 27 750 eurót vagy ennek megfelelő 440 millió IDR-t kell elköltenie.

A Chichester Egyetem az Egyesült Királyságban található. Érdekelne itt egy eSport tanulmányi program folytatása?

4. Maryville Egyetem

Maryville Egyetem Szentpéterváron található. Louise, aki korábban csak női hallgatóknak volt szentelve. Azonban 1960 óta megkezdte a hallgatók befogadását.

2015-ben a Maryville Egyetem létrehozott egy eSport programot, és 2016-ban megnyerte a League of Legends mérkőzést.

A campus legjobb rekordja 40 egymást követő győzelem Kollégiumi Csillag Liga 2017.

Természetesen nagyon rendkívüli eredmény az eSport mérkőzések történetében!

5. Akroni Egyetem

Továbbra is Akron Egyetem amely a legjobb eSport létesítmény megépítését tervezi a többi egyetem között. Az egyetem Ohio-ban, az Egyesült Államokban található.

Az eSport programban részt vevő diákok számára speciális képzést és a legjobb játéklehetőségeket biztosítanak.

Az Akron Egyetem eSports programja számos játékot támogat, mint például a League of Legeds, a Rocket League, a CS: GO, az Overwatch és a Hearthstone.

Hú, az ApkVenue nagyon szeretne csatlakozni. Mi van veled, banda?

6. Columbia Főiskola

Ki mondta, hogy az egyetemen egy kancellárt mindig könyvek és oktatás vesz körül?

Columbia Főiskola van egy kancellárja, aki imád játszani a Madden NFL-ben, amíg kihívja diákjait, hogy verjék meg, és ingyenes könyvet kapnak.

Emellett létrehozott egy eSport programot a játszani szerető hallgatók számára legendák Ligája, valamint résztvevőnek lenni Kollégiumi Csillag Liga.

7. Csung Ang Egyetem

Ázsiai régióra térve, Csung Ang Egyetem amely Dél-Koreában található, új karral rendelkezik, nevezetesen Sporttudományi Tanszék.

Korábban ez a program sportolókat képzett a hagyományos sportokra. Mivel azonban a sport fejlődése egyre inkább az elektronika területére költözött, létrejött egy új tanulmányi ág, mégpedig az eSport. Nagy!

8. Robert Morris Egyetem

Robert Morris Egyetem, Chicago központjában álló egyetem, amely támogatta a League of Legends játékának első eSport programját 2014-ben.

Most már egyre több támogatott játéktípus létezik, nevezetesen az Overwatch, a Heroes of the Storm, a CS: GO és még sok más.

Az egyetemet számos PC-s játékgyártó is támogatja, például az Asus. Az eSport programban végzett öregdiákok bizonyították szakmai játékminőségüket.

Itt akarsz tanulni?

9. Utah-i Egyetem

Utah-i Egyetem Salt Lake Cityben található, és a legjobb eSport programmal rendelkező egyetemek közé került 2017 végén.

Maga ez az egyetem 2007 óta hajtja végre a játékteret, most egy jól ismert eSport program, 33 profi játéktaggal.

Az eSport csapatát Gamer U-nak hívják, aki a Hearthstone és a Rocket League játékain vesz részt. Te is ott lehetsz az egyik hallgató, tudod. Cus otw!

10. Georgia Southern University

Utolsó az Georgia Southern University, az egyetem Atlanta városában található, amely tele van felhőkarcolókkal.

Az egyetem támogatja a professzionális eSport programokat, amelyek nagyszerű eSport sportolókat képesek produkálni. Jelenleg körülbelül 18 sportoló vesz részt az eSport programban.

Az eSport program ebben az egyetemen minden csapatnak több játékot kínál, nevezetesen az Overwatch, a CS: GO, a Call of Duty és még sok más játékot!

Számos szponzor is részt vett ezen eSport-csapatok megsegítésében, mint például a Pizza Hut, a Discord és sokan márka más híres.

Ez a 10 egyetem a világ legjobb eSport programjával, garantáltan jó játékokkal, ha csatlakozik a programhoz ezen az egyetemen!

Szerinted melyik campus a legjobb? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is eSport vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found