7 embertelen dolog, amit a régi színészeknek meg kellene tenniük

A hírnév mögött kiderül, hogy a következő tiltott dolgokat számos régi hollywoodi színész tette, tudod!

Hallottam a mondatot "Hollywoodi színész" talán van köztetek olyan, aki azonnal arra gondol, hogy elbűvölő, luxusokkal teli, szórakoztató stb.

A hollywoodi színészek számára ma talán van egy pont, banda, de a régi hollywoodi színészek esetében ez nagyon más, tudod!

Ennek az az oka, hogy közülük nem kevesen kényszerülnek tiltott dolgokra, hogy fenn tudják tartani létüket a képernyőn. Kíváncsi arra, hogy kit és milyen tiltott dolgokat kellene tennie?

Az alábbiakban teljes vitát folytatunk tiltott dolgokat, amelyeket a hollywoodi színészeknek el kell végezniük a múltban.

Tiltott dolgok, amelyeket a régi hollywoodi színészeknek meg kell tenniük

A 90-es évek gyerekei számára érezhette, milyen izgalmasak a régi hollywoodi filmek, ahol a CGI-effektust ritkán valósították meg a filmekben.

Az izgalom mögött azonban kiderül, hogy hollywoodi színészek szomorú története áll, akik kötelesek a következő tiltott dolgokat megtenni, bandázni.

1. Judy Garland - Egészségtelen szigorú diéta

Gyorsan ismertté vált, amikor a filmben Dorothy Gale karakterét játszotta Óz, a Nagy Varázsló 1939-ben a siker Judy Garland nyilván van egy keserű története, amelyet meg kell tennie annak érdekében, hogy megőrizze népszerűségét.

Judy 14 éves korában, amikor először lépett be a szórakoztatóiparba, a filmstúdió vezetői szigorúan egészségtelen diétára kényszerültek.

A helyzetet tovább rontja, hogy Judy 18 éves volt, ahol kénytelen volt napi 80 cigarettát elszívni és speciális tablettákat szedni, hogy megőrizze állóképességét és megszabaduljon étvágyától.

Egyes felek úgy vélik, hogy az A csillag születik (1954) című romantikus filmsztár szigorú étrendje 1969-ben bekövetkezett halálának egyik oka volt.

2. Mickey Rooney - rutinszerűen fogyasztó gyógyszerek

Ugyanaz a filmstúdió árnyékolja, mint Judy Garland, egy régi hollywoodi színész Mickey Rooney nyilvánvalóan illegális dolgokra kényszerült annak érdekében, hogy fenntartsa népszerűségét a szórakoztatóiparban, bandákban.

Abban az időben a stúdió Rooney-nak adott egy adag tiltott tablettát, amelyeket rendszeresen kellett fogyasztania az állóképesség fenntartása érdekében.

A stúdió ezt azzal a céllal tette, hogy Rooney, aki akkor gyermekszínészként dolgozott, 72 egymást követő órán át dolgozhatott.

3. Natalie Wood - erőszakos híres színész

Úgy tűnik, hogy a híressé válás csábításával járó zaklatások nagyon sok esetben történtek a szórakoztatóiparban, sőt már régóta.

Az egyik dolog, ami felhívta a nyilvánosság figyelmét, az történt, ami egy 16 éves gyermek színésznővel történt, Natalie Wood.

Állítólag Natalie-t többször megerőszakolja egy híres színész, aki azt állítja, hogy segít neki ígéretesebb filmszerepeket szerezni.

Bár az elkövető személye nem ismert, sokan gyanítják, hogy a szupersztár színész Kirk Douglas.

4. Jackie Coogan - A gyermekek kizsákmányolása

Következik a szomorú történet Jackie Coogan akit annak idején a népszerű Charlie Chaplin című vígjáték főszereplőjeként ismertek A gyerek (1921).

Fiatal korában végzett kemény munkájának eredményeként Jackie akkoriban mintegy 3 vagy 4 millió dolláros vagyont halmozott fel. Kemény munkájának eredménye azonban sajnos nem élvezheti bandáját.

Ennek az az oka, hogy amikor Jackie 21 éves volt, kiderült, hogy anyja és mostohaapja szinte minden pénzét elköltötte.

Emiatt Jackie beperelte a szüleit is, míg végül a kaliforniai gyermekszínészről szóló törvény (Act Act) volt. Coogan törvény.

5. Elizabeth Taylor - drasztikusan változó megjelenés

Lehet, hogy a szórakoztatóiparban mindennapossá vált, hogy megjelenjen a kis képernyőn, de egy szadisztikusabb történet történt egy nevű gyermek színésszel Elizabeth Taylor.

Ugyanabban a filmstúdióban dolgozott, mint Judy és Mickey, Taylor, aki akkor 12 éves volt megjelenését érettebbé változtatja filmben játszani.

A helyzetet tovább rontja, hogy a stúdió még Taylor összes tejfogát is kihúzta, és nadrágtartóra kényszerítette.

Arra is kényszerítették Taylort, hogy vágja le a haját, hogy érettebb legyen, amit végül az anyja elutasított.

6. Allan Hoskins - Afro-amerikai sztereotípiává válás

Nem titok, hogy Hollywood világa az ókorban nem volt érzékeny környezet a kultúra vagy a politika számára.

Amint azt a sok szerep is bizonyítja, az afro-amerikai színészeknek abban az időben egyetlen szerep csupán a elősegítik a fekete emberekkel kapcsolatos sztereotípiákat.

És egy színész, aki ezt érezte, az Allan Hoskins című filmsorozat Farina karakterének alakításakor A mi bandánk.

Hoskins az afro-amerikai sztereotípiába kényszerült, lófarokban megjelenő hajával és ruháival, amelyek gyakran már csúnya és foltokkal teli hálóingben vannak.

7. Shirley Temple - szexuális zaklatás

Végül vannak színészek Shirley Temple akit egykor Hollywood egyik leghíresebb gyermekszínészeként ismertek, és több tucat filmben szerepelt.

12 éves korába lépve Shirley abban az időben megpróbált érettebb szerepre váltani, és teljesítette Arthur Freed producer meghívását, aki akkor híres filmproducer volt.

Sajnos ára van Shirley vágyának, hogy érettebb szerepbe kerülhessen szexuális zaklatás a producer, a banda tette.

Szerencsére, mielőtt a dolgok rosszabbodtak volna, Shirley-nek sikerült kiszabadulnia ebből a szörnyű pillanatból.

Tehát van néhány tiltott dolog, amelyet régi hollywoodi színészek sorozatának kell elvégeznie népszerűségük, bandák megtartása érdekében.

Tényleg ijesztő, igaz, az erőfeszítés, amelyet meg kell tennie azért, hogy továbbra is ismertté váljanak? Remélhetőleg ez a mai szórakoztató iparban nem fordul elő, hm!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found