szűk keresztmetszet! hogyan lehet meghatározni a tökéletes játék pc specifikációkat

A legújabb játékok lejátszásához számos eszköz használható. Ilyenek például a Playstation 4 vagy az Xbox One, vagy a laptopok vagy a PC-k.

Az összes létező játékeszköz közül általában az zavaró a játék PC. Mert ha játék PC, akkor magának kell meghatároznia a specifikációkat. Hogyan határozhatja meg a játék PC-jének tökéletes specifikációit?

  • Tegye ezt a PC-s játék teljesítményének akár 200% -os növelése érdekében
  • Az Intel megvalósítja a legjobb PC-s játékélményt és VR-élményt
  • Íme 3 kézi játék PC, amely hasonló az okostelefonokhoz!

Hogyan lehet meghatározni a tökéletes játék PC specifikációit

Fotóforrás: Kép: ASUS

A fellépő betegség a PC-s játékok specifikációinak kiválasztásával, nevezetesen a szűk keresztmetszetekkel függ össze. Palacknyak a lényeg az, hogy a PC hardver képességeit nem lehet maximalizálni, mert a használt PC specifikációk nincsenek kiegyensúlyozva. Az a mód, hogy ne kapja meg ezt a betegséget, az alábbiak szerint ...

A tökéletes játék PC specifikációjának meghatározása

1. lépés

Először keresse fel az úgynevezett webhelyet "The Bottlenecker", meglátogathatja a következő linken keresztül:

Látogatás:A Bottlenecker webhely

2. lépés

Adja meg a tervezett PC-s játék specifikációit. Kezdve "Processzor", "VGA", "RAM" és "Tárolás". Ha igen, kattintson "Kiszámítja".

3. lépés

Várjon egy percet, akkor az eredmények azonnal megjelennek. A példában vegye figyelembe, hogy van "Palacknyak". Ahol az ApkVenue által választott processzor specifikációk túl gyengék, ajánlott megváltoztatni Intel Core i7-5960X.

Ez nagyon egyszerű, nem, csak be kell adnia a PC specifikációit, hogy összeszerelje, és az eredmények azonnal megjelennek. Ezzel az egyszerű módszerrel garantáltan tökéletesek lesznek a PC-s játék specifikációi. Boldog próbálkozást!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket PC vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found