7 online mozijegyfoglalási alkalmazás és azok megrendelése!

Nem tudod, hogyan lehet online megrendelni mozijegyeket mobiltelefonon keresztül? Itt egy ajánlás a legjobb online filmjegy-rendelési alkalmazáshoz 2020-ban. Könnyű és nem bonyolult!

A koronai járvány közepette a film streaming tevékenységeit egyre jobban szeretik azok, akik unatkoznak, mert csak otthon kell maradniuk.

Sajnos a szolgáltatás folyam illegális filmek, mint pl IndoXXI zárva van, és nehezen tudsz filmet nézni.

Nos, talán itt az ideje, hogy váltson törvényes filmnézésre, amikor a kormány újra megnyitja a mozit.

A mozi világának támogatásán kívül más szenzációt fog érezni a mozi nézésekor, főleg miután hónapokig nem tudott elmenni erre a szórakoztató helyre.

Nem kell bajlódnod a sorban állással, hogy mozijegyet kapj, tudod! A helyzet az, hogy használhatja online mozijegy-rendelési alkalmazás amelyet az ApkVenue az alábbiakban felülvizsgál.

Online mozi jegyvásárló alkalmazás

Sokan úgy vélik, hogy a legjobb moziülések az ülések kétharmada vagy a C-F sor körüli stúdiószámok a stúdió közepén találhatók.

Most egy gyors verseny érdekében biztosíthatja azt, miután az összes színház újra megnyílik, használhatja online mozijegy-rendelési alkalmazás csinálnifoglaláső, banda.

Az alábbiakban sor kerül az online mozijegy-vásárlási alkalmazásokra, amelyeken megpróbálhat mozijegyeket lefoglalni sor nélkül.

Ne feledje, hogy az összes alábbi alkalmazás továbbra sem árul jegyet a legújabb mozifilmekre, mert a kormány mostanáig Indonézia-szerte bezárja a mozikat.

1. Mozi 21

Először ott van az alkalmazás Mozi 21 álnév M-Tix amely jegyfoglalást biztosít a Cinema XXI, a Premier XXI és az IMAX XXI stúdiókba, bandába.

Ez a mozijegy alkalmazás egy egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, ahol az Indonéziában található hálózat egész területén ellenőrizheti a legújabb mozifilmek menetrendjeit, színházi listáit és mozijegyek árát.

Az M-Tix online mozijegyek megrendelése szintén egyszerű. Később megkapja a kódot foglalás és QR-kód amely a moziban történő jegycserét szolgálja.

RészletCinema 21 - Hivatalos
FejlesztőPT. Nusantara Sejahtera Raya
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret5,3 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a Cinema 21 alkalmazást itt:

Apps Entertainment Cinema21 LETÖLTÉS

2. CGV CINEMAS

Indonézia második legnagyobb mozihálózata, CGV mozijegy-foglalási szolgáltatással is rendelkezik online közvetlenül a megnevezett alkalmazáson keresztül CGV CINEMAS.

A Cinema 21-től eltérően itt Facebook- vagy Gmail-fiókkal hozhat létre fiókot. Önnek sem kell ezt tennie feltölt mozijegyek megrendelésére.

Sőt, a CGV stúdiók választása valamivel teljesebb, kezdve a Regular, a Velvet, a 4DX és a Satin közül.

RészletCGV CINEMAS INDONESIA
FejlesztőCGV Cinemas
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret8,3 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a CGV CINEMAS alkalmazást itt:

Apps Entertainment CGV blitz LETÖLTÉS

3. Cinepolis Indonézia

Aztán ott van Cinepolis Indonézia vagy az előbbi név Cinemaxx, amelynek ApkVenue szerint az az előnye, hogy figyeli a jegyárakat, amelyek viszonylag megfizethetőbbek a Cinema XXI vagy a CGV-hez képest.

Itt megrendelheti a mozijegyeket a hivatalos alkalmazáson keresztül. Sajnos Cinepolis Indonesia eddig csak hitelkártyával és feltölt Csak az OVO egyenlege, banda.

Ennek ellenére általában elkényeztetik Önt az olyan kedvezmények, mint pénzvisszafizetés amelyet a honlapon mutat be, tudod! Remélhetőleg ez a promóció visszatér, amikor a színházak újra megnyílnak, na!

RészletCinepolis Indonézia
FejlesztőPT. Cinemaxx Global Pacific
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret16 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Cinepolis Indonesia alkalmazást itt:

Apps Entertainment PT. Cinemaxx Global Pacific LETÖLTÉS

4. TIX ID

Ha gyakran használja és feltölt a DANA alkalmazásban a mozijegyek vásárlására szolgáló alkalmazás online nevezett TIX ID lehet a helyes választás.

A TIX ID egy pártalkalmazás, amely a mozihálózatok, például a CGV és a Cinema XXI jegyfoglalásának kiszolgálására összpontosít.

A TIX ID előnye a rengeteg promóció, például utalványok elérhetősége "vegyél 1-et és kapsz 1-et ingyen", kedvezményes díjak bizonyos fizetési módokkal, és mások.

RészletTIX ID
FejlesztőPT. Nusantara Elang Sejahtera
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret31 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a TIX ID alkalmazást itt:

Apps Entertainment PT Nusantara Elang Sejahtera LETÖLTÉS

Egyéb online jegyvásárlási alkalmazások ...

5. BookMyShow

A következő ott van BookMyShow amely szintén egy harmadik féltől származó mozijegy-foglalási alkalmazás, amely meglehetősen népszerű és praktikus az Ön számára.

Ez az online mozijegy-vásárlási alkalmazás számos színházzal működött együtt, mint például a CGV, a Cinepolis, a Flix, a Lotte Cinema és mások.

A filmek ütemezésének ellenőrzése és a jegyfoglalás mellett a BookMyShow lehetőséget kínál snackek vásárlására is, különösen a CGV mozihoz, amelyeket a stúdióba is behozhat.

RészletBookMyShow - mozi- és rendezvényjegyek
FejlesztőBigtree Entertainment Pvt. Kft
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret28 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés3.6/5 (A Google Play)

Töltse le a BookMyShow alkalmazást itt:

Apps Entertainment Bigtree Entertainment Pvt. kft LETÖLTÉS

6. GoTix

A kezdetektől fogva, Gojek már előre vetítette az alkalmazást szuper alkalmazás amely változatos tartalmat nyújt benne.

Most, amikor a mozi még egy ideje nyitva volt, a Gojek segítségével mozijegyeket rendelhet online nevű funkción keresztül GoTix.

Különböző kedvezményes promóciókat is élvezhet, amíg használta és feltölt a GoPay-n, banda.

RészletGojek - Ojek Szállítás, szállítás, fizetés
FejlesztőPT. A Nemzet Gyermekeinek alkalmazása
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret62 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a GoTix (Gojek) alkalmazást itt:

Apps Entertainment PT GO-JEK INDONÉZIA LETÖLTÉS

7. Traveloka

Aki nem tudja Traveloka? Ez az alkalmazás köztudottan foglal repülőjegy szolgáltatásokat és szállodai szállást online online.

A Traveloka nem marad el a funkciók bővítésében sem, amelyek közül az egyik mozijegy-foglalást biztosít a CGV, a Cinepolis, a Flix és mások számára.

Ennek a szolgáltatásnak a sajnos a Traveloka csak banki átutalással és hitelkártyával nyújt fizetési módot.

RészletTraveloka: Jegyek, szállodák, utazás és gasztronómia foglalása
FejlesztőTraveloka
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Traveloka alkalmazást itt:

Apps Utilities PT Traveloka Indonézia LETÖLTÉS

Hogyan rendelhet mozijegyet online

Tehát, ha már tudja, milyen alkalmazások vásárolhatók a mozijegyekhez, de még mindig nem érti, hogyan kell használni őket, ne aggódjon!

Mert Jaka megmagyarázza hogyan lehet online megrendelni mozijegyeket a két legnépszerűbb alkalmazás, nevezetesen az M-Tix és a CGV alkalmazásával.

1. Hogyan rendeljen online Bioskon jegyeket az M-Tix alkalmazáson

A mozijegyek Cinema 21 vagy M-Tix rendszeren keresztül történő megrendeléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • 1. lépés: Győződjön meg róla, hogy elkészítette M-Tix számla telefonszám használatával, és töltse ki a regisztrált PIN-kódot.

 • 2. lépés: Ezután ellenőrizze, hogy rendelkezik-e elegendő M-Tix egyenleggel is, amelyet banki átutalással, Tokopedia vagy Indomaret segítségével lehet feltölteni.

 • 3. lépés: Ezután a főoldalon élsz válassza ki a film címét, mozi helyszínek és adásidők.

Fotó jóvoltából: CK Stuff
 • 4. lépés: Ezután döntsön hely és helyek száma rendelni. Koppintson a Rendelés megerősítése hogy elkezdjen rendelni.
Fotó jóvoltából: CK Stuff
 • 5. lépés: Ezután adja meg a PIN-kódot a vásárláshoz koppintással Vásároljon jegyet. Az egyenleget automatikusan levonják a jegyár plusz adminisztrációs díja 1500 IDR / jegy.
Fotó jóvoltából: CK Stuff
 • 6. lépés: Kapsz egy kódot foglalás és QR-kód amely később moziban vált jegyet az M-Tix alkalmazás, SMS vagy regisztrált e-mail útján.

2. Hogyan lehet online megrendelni a Bioskon jegyeket a CGV Cinemas alkalmazásban

Azoknak, akik mozijegyeket szeretnének vásárolni online a CGV Cinemas alkalmazáson keresztül követheti az alábbi lépéseket.

 • 1. lépés: Regisztráció CGV Cinemas számla használjon Facebook vagy Gmail fiókot, és jelentkezzen be az alkalmazásba.
Fotóforrás: YouTube: Akhirudin Akhir
 • 2. lépés: válassza film cím amelyet meg akar nézni, és érintse meg a gombot Foglalás most.
Fotóforrás: YouTube: Akhirudin Akhir
 • 3. lépés: Ezután válassza ki a mozit, a stúdió típusát és a sugárzási időt annak a lakóhelynek megfelelően, ahol meg szeretné nézni a filmet.
Fotóforrás: YouTube: Akhirudin Akhir
 • 4. lépés: Koppintson a gombra Válassza a Seat lehetőséget az ülés helyének kiválasztásához a megjelenített alaprajzból, a folytatáshoz csak érintse meg a elemet Következő.
Fotóforrás: YouTube: Akhirudin Akhir
 • 5. lépés: Látni fogja a teljes CGV jegy árát. Válasszon fizetési módot, és fizessen a jegy árának, plusz adminisztrációs díjnak megfelelően 5000 IDR / tranzakció.

 • 6. lépés: Ha a fizetés sikeres, kapsz egy foglalás-azonosítót és egy belépési kulcsot, amelyet csak ki kell cserélni önálló jegykiadó gép amely a CGV moziban érhető el.

Nos, ez az ajánlás online mozijegy-vásárlási alkalmazás A legjobb 2020-ban. Most már nem kell sokat bajlódnia a sorban állás mellett, sőt azt is meg kell bánnia, hogy nem kapta meg kedvenc helyét!

Érdekes tapasztalata van, amikor filmjegyeket rendel a fenti módszerrel? Gyere, oszd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopban, és találkozunk a többi JalanTikus cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.