7 pár a legrosszabb és abszurd szuperhősös filmekben, nem. 6 határozottan egyetértek!

Egyetért azzal, hogy Joker és Harley az Öngyilkos osztagban egyáltalán nem egyeznek? Tudja meg, melyik másik abszurd pár szerepel a szuperhősös filmekben.

A szuperhősös filmek az utóbbi időben az egyik legnézettebb filmműfaj lettek. Ezt bizonyítja az Avengers: End Game sikere abban, hogy a világ legnagyobb jövedelmű filmjévé vált.

A szuperhősfilmek egyedi történeteinek és szereplőinek koncepciója sok ember számára mágnává vált, hogy ezzel a műfajjal nézzen filmeket.

A szuperhősös filmekben gyakran megjelenő karakterdinamika egyike a fő szuperhős-karakter által tapasztalt romantikus árnyalat, akár más szuperhősökkel, akár hétköznapi emberekkel.

A filmekben a 7 legtöbb nem egyező szuperhős pár

Mint más filmek édesítő hatása, ennek a szuperhős párnak a jelenléte sem mindig gyakorol pozitív hatást az egész filmre.

Egyes filmekben ennek a párnak a létezése felesleges drámának tűnik, és további film időtartamaként szerepel.

A szuperhősös filmekben szereplő sok pár közül az alábbiakban felsorolt ​​párok közül néhány a leginkább nem egyező szuperhős párok közé tartozik. Kire vagy kíváncsi? Itt további információk találhatók.

1. Bruce Banner és Betty Ross - A hihetetlen Hulk

Fotó forrás:

A Hihetetlen Hulk egy a Marvel által készített film, amely kevésbé sikeresnek minősül, és végül a zöld óriás színészének kell lennieöntvény Visszaállítás.

Számos olyan elem van, amelyek nem alkalmasak arra, hogy kombinálják és összehangolják ezt a bizonyos filmet, és az egyik Bruce Banner és Betty Ross szerelmi története.

A forgatókönyvíró talán édesíteni kívánja ezt a filmet azzal, hogy két rivális frakció - például Romeo és Júlia - tiltott szerelem történetét adja hozzá, de végül baklövéssé válik.

Semmi háttér meggyőző történet amely képes elhitetni a közönséggel, hogy ez a két ember valóban szerelmes egymásba, és végül meghittnek tűnik meghitt jelenete.

2. Logan & Jean Gray - X-Men sorozat

Fotó forrása: geektyrant.com

Az X-Men egy szuperhős film franchise, amely történetét sikeresen több filmgé fejlesztette.

Sajnos ennek a történetnek a hossza képtelen lenni háttér szilárd a szerelmi történetért, amely Logan és Jean Gray között volt, aki már szoros kapcsolatban állt Scott-tal.

Ennek a szerelmi háromszögnek a dinamikája nem áll meggyőzően így a közönség kevésbé szimpatikus a szerelmi történetük iránt.

3. Reed Richard & Susan Storm - Fantasztikus 4-es sorozat

Fotó forrása: lettherebemovies.com

Reed Richards és Susan Storm valójában az egyik legjobb szuperhős pár a képregényekben, de ez az nem jól fordította Ioan Gruffudd és Jessica Alba.

Susan Storm karaktere a Fantasztikus Négy filmsorozatban olyan, mintha elkényeztetett női szereplővé erős motiváció nélkül, nagyon különbözik a képregényben szereplő alakjától. Ennek eredményeként ezt a karaktert nehéz kifejleszteni ebben a filmben.

Ez azt is befolyásolja, hogy a film és Mister Fantastic között fennálló kapcsolat hogyan néz ki súlytalannak, mint egy középiskolás tizenéves szerelmi történet.

4. Daredevil & Elektra - Daredevil

Fotóforrás: pinterest.com

A Daredevil a megjelenésekor az egyik kevésbé fogadott szuperhősfilm volt, és ennek egyik legnagyobb tényezője hiány kémia a játékosok között.

A közönség nehezen szimpatizál a filmben bemutatott történettel, annak hiánya miatt kémia, beleértve Daredevil és Elektra szerelmi történetét.

Ebben a filmben, amikor a két szereplő színészkedéssel versenyez, nagyon nehéz megtalálni az érzések valóban konkrét tükröződését benne.

5. Peter Parker és MJ - Pókember-sorozat

Fotó forrása: insider.com

Tobey Maguire-t és az általa alakított Pókember alakját nagyon nehéz elkülöníteni a filmsorozatban nyújtott ragyogó színészi játékának köszönhetően. Tobynak sikerült elhoznia Peter Parkert, aki hasonló a képregény alakjához.

Sajnos ez van nem támogatja a Marry Jane karakter, akit Kristen Dunst szállított amely ezen a szuperhősös filmen keresztül nyafogónak és kívánatosnak tűnik.

Ha ezt a két karaktert összekapcsoljuk romantikus kapcsolatban ne egyezzenek egymással. Ez a franchise során a kettő közötti konfliktust mesterségesnek érezte.

6. Thor & Jane Foster - Thor sorozat

Fotó forrása: screencrush.com

Az istenek és az emberek közötti szerelmi történetet többször használják témaként egy filmben, és működik, de sajnos az nem történt meg Thor és Jane Foster szerelmi történetével.

A Thor film franchise során ez a szokatlan pár kapcsolata nem elég fejlett. A kettő közötti motiváció a kapcsolatok kiépítésében szintén az nagyon gyengének tűnik.

Kettejük szerelmi történetét végül a második Thor-film abbahagyta, és utána soha többé nem vették fel.

7. Joker & Harley - Öngyilkos osztag

Fotóforrás: defpen.com

A bűnöző páros kapcsolatának dinamikája valójában nagyon érdekes lehet fejleszteni, amint azt a képregények mutatják.

Sajnos tovább Öngyilkos osztag e két gazember karakter jellemzése nagyon kínosan készült és az ebből fakadó romantikus történet végül közepesnek tűnik.

A Joker ebben a filmben még úgy is néz ki, mint egy gondoskodó szerető, aki mindig megpróbálja megmenteni Harleyt a bajtól.

A pár végül úgy néz ki, mint egy drámai film szerelmesei, és nem az a szuper gazember pár, aki megpróbálja uralni egymást.

Néhány olyan pár olyan szuperhősös filmekben, akiknek jelenléte kevésbé lényegesnek, sőt bosszantónak tűnik.

Egy akciófilmben nem könnyű vonzó partnert építeni, és néhány ilyen pár bizonyítja.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk szórakoztathatják mindannyiótokat, és később találkozunk a következő cikkekben.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found