csodálatos! Így küldhet e-mailt a mobiltelefonszámára

Előfordult már, hogy sürgős e-mailt küldött, amelyet azonnal kézbesíteni kellett? Ha igen, küldjön egy e-mailt közvetlenül a mobiltelefon számára. Így küldhet e-mailt egy mobiltelefon számra!

Volt már valaha sürgős állapotban, hogy el kell küldenie email és azonnal el kell szállítani? Ha igen, küldhet egy e-mailt közvetlenül a következő címre: telefonszám.

CloudHQ létrehozott egy Chrome kiterjesztést, amely lehetővé teszi e-mailek küldését közvetlenül bármely telefonszámra innen Gmail. Hogyan csinálod?

  • 10 Chrome és Firefox kiterjesztés webfejlesztéshez
  • 10 kötelező Chrome-kiterjesztés webdesignerek és fejlesztők számára
  • 5 legjobb Google Chrome-bővítmény diákoknak

E-mailek küldése mobil számokra

Adja hozzá az "E-mail az SMS-hez" kiterjesztést

A kiterjesztés neve:Az Ön e-mailje SMS-benEz a kiterjesztés hozzáad egy ikont "mobiltelefon" a Gmail postaládájába, így továbbíthatja e-mailjét a mobiltelefonszámára.

E-mail küldése mobil számra

Az alábbiakban láthatja a módszert.

Nyisd ki böngészőKróm hordozható számítógépén adja hozzá az Ön e-mail az SMS-hez kiterjesztést. Ne felejtsd el Belépés Google-fiókjába.

Ezután nyissa meg a Gmailt a böngészőből, válassza ki az elküldeni kívánt e-mailt. Miután választott, láthatja mobiltelefon ikonra a postaládájába és kattintson hogy. Először muszáj regisztráljon először és engedélyezze a kért hozzáférést a mellékről. Ön bemeneti mobiltelefon száma cél, felhasználás +62 kód Indonéziához. Szükség esetén szerkessze az üzenet címét, majd kattintson a "Fordward szöveges üzenetként". Ezután a címzett SMS-t fog kapni.

Kész! Ilyen egyszerű, a címzett kap egy SMS-t, amelynek címe és a link amely tartalmazza az Ön e-mailjét. Válaszolhat közvetlenül e-mailben is. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found