5 módszer a laptop teljesítményének javítására játékhoz

Ha optimalizálni szeretné a játék laptopjának teljesítményét annak frissessége érdekében, akkor szoftveres szempontból jobb. Ezért íme a tippjeink a laptop optimalizálásához a játékhoz.

5 módszer a laptopok teljesítményének javítására a játékhoz - A sokoldalú laptop mindenkinek mindenkinek az álma. Különösen azok számára, akik szeretnek játszani, de nagy mozgékonyságúak is, wow, nagyon örülnék ennek a kifinomult eszköznek. De maximalizálta-e kedvenc laptopjának teljesítményét? Ha nem gondoskodnak róla megfelelően, időnként akár lassú is lehet.

  • Fontos játékok és programok zárolása a számítógépen vagy a laptopon
  • Mi volt a játék számítógép megjelenése az 1990-es években?

A PC-vel ellentétben hardver laptopról nem könnyű testre szabni huh. Tehát ha mindig optimalizálni szeretné a teljesítményét friss, jobb, ha a szempontból szoftver. Ezért íme a tippjeink a laptop játékra optimalizálásához.

5 módszer a laptopok teljesítményének javítására a játékhoz

Telepítse a legújabb illesztőprogramot

Amikor először vásárolt egy laptopot, feltétlenül be kell illesztenie az illesztőprogram fájlt a dobozba vagy a merevlemezre. Ezek a meghajtók valóban nagyon fontosak az összehangolás és az optimalizálás szempontjából hardver a használt operációs rendszerrel. De az idő múlásával biztosan megjelenik az illesztőprogramok legújabb verziója, amelyet az eladó, különösen a nagyvállalatok szeretnek AMD és Nvidia.

Ha úgy érzi, hogy soha nem telepítette az illesztőprogram legújabb verzióját hardver mivel először vásárolt egy laptopot, ez azt jelenti, hogy itt az ideje. A legújabb illesztőprogramok telepítése továbbra is fenntartja a teljesítményt videokártya még mindig elsődleges vagy és van Kimenet a maximumot, hogy a játszott játék gördülékenyebb legyen.

GPU overclock

Valóban, a laptopokat nem könnyű használni.túlhajtott a PC-hez képest. Laptopon nagyon nehéztúlhajtott CPU általában, de lehethardver overclock egyéb, például GPU. Az olyan nagy gyártók, mint az AMD és az Nvidia, funkciókat kínálnak azok számára, akik csomagokkal szeretnék növelni a GPU teljesítményét szoftver amelyek adottak. Két tényezőre kell figyelnie, amikor ezt végzi túlhajtott vagyis magóra és memória óra. Core óra a processzor magjának sebessége a GPU-n, és memória óra a használt memória sebessége puffer videó adatok.

A meglévő diagramok mindegyike más és más tűréssel használható.csípések Továbbá. Ezért a maximális eredmény elérése érdekében magának kell kipróbálnia. Próbáld meg növelni a számokat óra 5% -kal minden kísérletben. A ventilátor sebessége akkor is beállítható, ha úgy ítéli meg, hogy a GPU bekapcsolása után egyre forróbb.túlhajtott.

Ellenőrizze az Energiagazdálkodási lehetőségeket

Ezt a tényezőt néha figyelmen kívül hagyják a laptop használói. Azok számára, akik a PC-t használják játékhoz, biztosan nem fognak összeveszteni energiagazdálkodás mert a PC mindig csatlakozik az áramhoz. De néha laptopokhoz energiagazdálkodás a házi villamos energia és az elemek használatára való áttérés miatt megváltozhat.

Azok számára, akik laptopot használnak játékhoz, győződjön meg róla teljesítményprofil az be van kapcsolva energiagazdálkodás a legmagasabb beállításon van.

Húzza le a Textúra és árnyék részleteit

Ezt a módszert sok olyan játékos is használja, akik odakinn akarják növelni az érzékenységet a grafikus minőség rovására. Különösen, ha nem csökkenti a felbontást, és nem csökkenti a textúra és az árnyékok részleteit. Minél jobb egy grafikát megjelenítő játék minősége, annál nagyobb a felhasznált memória, és csökken a lehetőség képkocka másodpercenként (fps). Ha játék közben tapasztalod játékmenet dadogás, lehet, hogy túlságosan arra kényszeríted a játékot, hogy jó minőségben fusson, anélkül, hogy kompenzálnád hardver amely támogatja.

Ezért a képminőséget fel kell áldoznia a zökkenőmentes játék érdekében, és a GPU memóriája szabad marad.

Kapcsolja ki a programot a háttérben

A fenti négy tipp mellett ne felejtsd el azt sem, hogy melyik alkalmazás fut háttér is hozzájárullemaradásaz a játék, amit játszol. Folyamatosan futnak, amíg te játékot játszol, ezért néha idegesítenek játékmenet és fojtsa el a RAM-ot, amikor azt a játékának fel kell használnia.

A helyes lépés, amelyet meg kell tenni, természetesen ezen alkalmazások kikapcsolása. A hozzáféréssel könnyen kikapcsolhatja rendszer tálca a monitor jobb alsó sarkában. Ha mindez még mindig nem működik, akkor tetszés szerint parti alkalmazásokat is használhat Razer Game Booster.

Ez öt egyszerű tipp, amelyek segítségével könnyebbé teheti a laptopon történő játékokat. Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül is.

Apps Rendszerhangolás Razer Inc. LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found