70+ szó mély és szívszorító csalódás

Zavartan állítja össze számára a csalódás szavát? Az ApkVenue rendelkezik ezzel, a banda csalódott szavak gyűjteménye valakinek, akit utánozhat.

Az élet nem mindig nyújt boldogságot minden epizódban. Néha az embernek mindenféle megpróbáltatásokon és fájdalmakon kell átesnie, mielőtt boldogságot érezne.

A közösségi média ezen korszakában néha a szomorúság és a csalódás érzése érezhető azokkal az emberekkel, akik kapcsolatban állnak a közösségi média fiókokkal.

Annak érdekében, hogy áthidalja azok igényeit, akik el akarják fejezni a rejtett mély csalódás érzését, az ApkVenue csalódás szavakat készített, amelyeket felhasználhat a közösségi médiában.

Szívszorító csalódás szavai

Azoknak, akiknek csalódás szavakra van szükségük egy olyan kapcsolatban, aki jól kapcsolódik és szintén mély jelentése van, nem kell máshová menni, ApkVenue, megosztani mindent.

Az ApkVenue ezúttal különféle csalódási szavakat készített, amelyeket különböző összefüggésekben használhat, kezdve a barátjával, barátnőjével, férjével vagy bárki mással, ami csalódást okoz.

Kíváncsi arra, hogy mik a legjobb csalódási szavak? Itt további információk találhatók.

Csalódás szavai valaki felé

Azok számára, akik csalódást akarnak kifejezni azzal, hogy csalódás szavakat fűznek valakihez, akit szeret vagy csodál, az alábbi szavakat azonnal fel lehet használni.

A múltban téged és engem összekötöttek velünk, de most csak magadnak köszönni olyan, mint aki amnéziában van.Néha remélem, hogy magam süllyedek el egy hajóban, és remélem, hogy a sötétben elhurcolhatom, hogy elvész a szomorú történetem.

Szándékosan meredek mélységbe mentem, és ez sem jelent semmit számodra. Minél jobban belemerülök az érzéseimbe, ezt soha nem veszi észre.Úgy jössz, mint egy tolvaj, és elsuhansz, valahányszor zavaros az elmém. Amikor rájöttem, te csak egy fantázia voltál.Melletted vagyok. De nem tudod, mert a szíved vak.


Albert Camus, Az idegen
Csodálatos tudni, hogy valaki összetöri a szívedet, és még mindig apró darabokkal szereted.Annak ellenére, hogy gyakran fáj a szívem, gyakran okoz csalódást, bár nem fogadja el a szerelmemet, engedje meg, hogy mindig szeresselek, csak mosolyogjon, bár csalódott vagy.A bosszú legjobb módja a továbblépés és a jobbá válás.

Néha jobb, ha egyáltalán nincs remény, mert a csalódás nagyon fáj.Amikor nem akarod, mondd, hogy nem akarsz, ahelyett, hogy szótlanná tennél, és hamis reményeket várnék tőled.Szoktam csalódni, de soha nem tudom megszokni a csalódás fájdalmát.Hadd mászkáljak egyedül, ne nyújtsa ki a kezét, amely csak mesterséges segítséget nyújt.Ne kérdezd, miért nem hiszek neked. Nézze meg maga, hány ígéret kerül ki a szájából, amely csak a szavak tócsájában végződik BÁNYOS.Napom szürkévé válik, amikor az ígéret Napja, amelyet beszélt, eltűnik a sötét felhők dicsekvése mögött.A boldogság egyszerű. Látva például, hogy betartja az ígéreteit.

A barátjával csalódott szavak

Azok számára, akik csalódtak egy olyan párban, amely csalódott a barátjukban, ezúttal fel lehet használni a kód megadását, hogy partnere érzékeny legyen.

Amikor nem gondolsz komolyan velem, akkor a legjobb, ha nem közeledsz, és nem teszel egy lépést sem előre.Ez a szépség kezdett eltűnni, mivel úgy döntött, hogy otthagy engem.

Némád a lelkemet tehetetlenül beszédessé varázsolja, mint egy vihar, amely tengerparti homokot hoz, így az óceánba kell sodródnia.Megosztottuk egymással, sőt megfogadtunk egy ígéretet, hogy soha nem megyünk el, és továbbra is együtt leszünk, bár a viharok közeledtek, de most mi történik? Otthagytad magam.Tudod, hogy az érzéseim nagyon mélyek? Még ha összetört is, a szívem szelete még mindig a neved.Az egyetlen dolog, ami szomorúbb, mint a gyűlölet, a figyelmen kívül hagyás.Mit kell tennie, amikor az a személy, aki összetörte a szívét, csakis össze tudja rakni?


Courtney Lynn
Valahányszor sírok, mindig azt az érzést kelti bennem, mintha megváltoztatná a világot, hogy az már ne fájjon nekem. De most sírok, és nincs mellettem.A szívemet te törted darabokra, és mindig megpróbálom újra összerakni, bár a végén megint elpusztítodAnnyira ügyes vagy, hogy figyelmemet tőlem üres és bánatosra fordítsd bánatos közönyödben.

Amikor ketten egy csónakban vagyunk, miért érzem mindig, hogy egyedül evezek?Ne hagyja, hogy édes ígérete elszáradjon és elszomorodjon megváltozott viselkedése miatt, mint még soha.Segíts, hogy újra velünk váljak. Elegem van az önálló harcokból. Fáradt vagyok, miért vagyok mindig én? Bennem leszek.Korábban mindig arra tanítottál, hogy szeressem magam, és most kezdem tudni, miért van ez így.Szeretnék olyan hangosan sikítani, amennyire csak lehet, hogy a csendes szobádban meghallják, amit soha nem hagysz el.

Csalódott szavak férjhez

Azok a feleségek, akik csalódást éreznek férjük viselkedésében, használhatják a csalódott szavakat a férj számára, hogy kódot adjanak nekik.

Teljes szeretetet adok neked, de amit kapok, csak egy mély sebet kapok, ami miatt még képtelen vagyok érezni ezt a szeretetet.Ha azt reméled, hogy a hold, akkor bocsáss meg, mert nem lehetek olyan, mint ő. De ha képes vagy elfogadni engem napsütésként, akkor is, ha ez megizzasztja, mindig minden nap ott leszek melletted.Szomorú tudni, hogy mindent megtesz, de még mindig nem elég.Ez a fájdalom több évvel ezelőtt jelentkezett. De túl régóta érzem, hogy életem elválaszthatatlan részének tartom

Tudod, mit utálok jobban, mint a válaszodat? Várom, hogy válaszoljon a kérdésemre.Nem kell aggódnia miattam. Menj és érezd jól magad. Itt maradok és szomorú leszek.


Eeyore, Micimackó.
Törd össze a szívem, ha szükséges, ezerszer törd össze. Ez a szív kezdettől fogva a tiéd, hogy elpusztítsd.


Kiera Cass, A válogatás
A légzés nehéz. Ha túl sokat sírsz, rájössz, hogy a légzés nehéz.


David Levithan, A szeretet a felsőbb törvény
Nem is emlékszem, miért pazaroltam rád ezeket a könnyeket.


Cassadee pápa, mindezeket a könnyeket pazarolva
Ha én vagyok az álmaid háza, miért szeretsz inkább egy másik házba menni, ami nem különlegesebb nálam.Ajkaim szótlanok voltak, a szívemet összezúzta és összezúzta az eső, amikor láttam, hogy a karjában nevetsz.Egy nő, amikor sír, azt jelenti, hogy nem képes elviselni az összes fennálló zűrzavart.

Nagyon szeretném, ha megkérdeznék, hogy jól vagy? , ahogy annyiszor szokta kérdezni.Tudod, hogy még mindig veled élek? Még lazítson melletted minden este?Mondd, mit tegyek, hogy olyanok legyünk, mint régen?

Csalódás szavai, amikor hazudnak nekik

A hazugság nagyon fáj, banda. Annak érdekében, hogy megértse, hogy csalódottak vagyunk, használhatja ezeket a csalódás szavakat, mert hazudtak neked.

Ha fel akarsz hívni, hogy repüljek magasra, akkor ne dobj le, mielőtt elérem a célt.Amikor másokban reménykedsz, abban a pillanatban készen kell állnod a csalódásra.Azt mondtad, hogy mindig mellettem leszel, de nem az.


Simba, az oroszlánkirály
Nem tudom, mi a rosszabb, ha tudod, hogy hazudsz, vagy elhiszem a dicsekvésedet.


Eileen Cook, a lógó lány
Nehéz már elhinni, amikor a szíved már annyiszor megtört.


Matthew Perryman Jones, úgy érzi, hogy elengedem
Én vagyok a szívfájdalom, amelyet a trükkjeivel alakítottál ki.

Elég idős vagyok ahhoz, hogy megbocsássak neked, de már nem vagyok olyan ostoba, hogy bízzak benned.Nem vagyok ideges, hogy hazudtál nekem. Bosszant, hogy ezentúl nem bízhatok benned.


Friedrich Nietzsche
Jobb, ha az őszinteség bánt, mint ha hazugság vigasztal.


Khaled Hosseini
Egy hazugság elég ahhoz, hogy megkérdőjelezzük a valaha elhangzott igazságot.Számomra a halálnál rosszabb dolog volt az árulás. Tűröm a halált, de hazaárulás miatt soha.


Malcolm X
Közülük sokan csak nyereséget keresnek és kihasználják egymást.Olyan világban élünk, ahol az ígéretek elégek ahhoz, hogy nyállal vásároljunk, és nem kell betartani őketSzokja meg, hogy mindig egyedül áll, mert a végén mindenki csak azt akarja látni, ahogy elesik.

A bukásnál fájdalmasabbat először fel kell emelni, majd később le kell ejteni.

Csalódás szavai a nem értékeltnél

Amikor a harcodat nem becsülik meg, az fáj. Remélhetőleg ezek a csalódás szavai, mivel nem becsülik meg őket, megfelelő közegek lehetnek az ön iránti érzelmek kifejezésére.

Bárcsak egy pillanat alatt átadhatnám neked szenvedésemet. Nem azért, hogy megbántsalak, hanem azért, hogy megértsd, milyen mélyen bántottál.


Mohsen El-Guindy, Mit nézel.
Szomorú, amikor rájössz, hogy nem vagy annyira fontos valakinek, mint korábban gondoltad.Pontosan olyan vagyok, mint az életedben. Csak elmúlni értelem nélkül.Csak rád gondolok, mint egy gyertyára. Csak akkor jössz hozzám, amikor sötétedik az életed, és elfelejtesz, amikor a fényben vagy.Pont olyan vagyok, mint a szar, amitől mindig megpróbálsz megszabadulni.Minden erőfeszítésem önért csak könnyű por, és semmi értéke.Néha jobb elmenni, mint törekedni, de nem becsülni a csendet.Küzdelme akkor ért véget, amikor az, amelyikért harcol, már nem becsül téged.

A kés egyre unalmasabb, ha soha többé nem élezik ki, még a veled folytatott harcom is elhalványul, mert nem értékeli.Folytasd tovább, és ne törődj velük, akik kiabálnak velük, ők tényleg nem tudják, hogyan kell tisztelni.

Csalódott angol szavak

Annak ellenére, hogy csalódott vagy, hűvösnek is tűnhetsz. Ezekkel az angol nyelvű csalódás szavakkal fel lehet használni a csalódást, de mégis jól néz ki.

A dolgok változnak. És a barátok elmennek. Az élet senki számára sem áll meg.

Minden megváltozik, és a barátok lassan elmennek. Az élet soha nem vár senkit.

Nincs annál nagyobb bánat, mint felidézni a nyomorban azt az időt, amikor boldogok voltunk.

Nincs annál szomorúbb, mint emlékezni a szomorúságra a boldog időkben.

Ami könnyekre késztet, kegyelemre vezet bennünket. Fájdalmaink soha nem vesztek kárba.

Ami szomorúvá tesz minket, az boldogságot is okoz. Az érzett fájdalmat soha nem pazaroljuk el.

A szomorú igazság az, hogy a lehetőség nem kétszer kopogtat.

A szomorú tény az, hogy a lehetőségek nem jönnek létre kétszer.

Szomorú, ha valaki, akit ismersz, olyanná válik, akit ismersz.

Szomorú, amikor valaki, akit jól ismersz, olyanná válik, akit régen jól ismertél.

Talán valahol, egy napon, egy kevésbé nyomorúságos időben újra találkozhatunk.

Talán egyszer, amikor kevésbé szomorú, újra találkozhatunk.

Ha nem tűnik olyan depressziósnak vagy annál inkább, mint kellene, sajnálom, hogy csalódást okoztam neked.

Ha kevésbé nézek szomorúnak, mint kellene, sajnálom, hogy cserbenhagytalak.

Általános szabály, hogy az emberek csalódást okoznak, ahogy ismered őket.

Érdemes tudni, hogy az emberek csalódást okoznak neked, amikor közelebbről megismered őket.

A távolmaradás, akit szeretünk, rosszabb, mint a halál, és meghiúsítja a reményt, amely súlyosabb a kétségbeesésnél.

Olyan ember hiánya, akit szeretünk, rosszabb, mint a halál, és az elhalványult remény jobban fáj, mint a szomorúság.

A bizalom elárulása súlyos tabut hordoz magában.

Az elárulás, miután hitték, nagy karmát hoz.

Ez a csalódás szavainak sora, amellyel kifejezheti szívének tartalmát.

Ezeket a szavakat feliratként használhatja a közösségi médiában, vagy kódolhatja azokat az embereket is, akiket szeret a való világban.

A szomorúságot is ki kell fejezni, hogy később ne rendeződjön és később rossz dolgokká ne robbantson fel.

Olvassa el a cikkeket is Szavak vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found