10 legjobb szöveges képszerkesztő alkalmazás androidhoz

Nem csak vízjel hozzáadása, hanem a következő legjobb szöveges képszerkesztő alkalmazás is vonzóbbá teheti fotóit a közösségi médiában

Láttad már a fotóidat feltölteni a közösségi médiában mások ellopják és használják? Biztosan nagyon idegesítő, banda.

Ennek elkerülése érdekében az egyik módja az, ha a képre szöveget ad hozzá vízjelként egy képszerkesztő alkalmazáson keresztül.

Ha nem ért hozzá a Photoshop használatához, az ApkVenue kínál megoldást az Ön számára. Több alkalmazást is használhat fotó szerkesztése szöveggel amelyet az ApkVenue a következőket javasol.

10 legjobb szövegszerkesztő alkalmazás

Nem csak vízjel megadásával működik, hanem egy fotószerkesztő alkalmazással is írással érdekes, celebgram stílusú idézeteket adhat.

Ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti a 10 legkönnyebben használható képszerkesztő alkalmazást szöveggel, amelyeket a Google Play Áruházban talál.

Ahelyett, hogy tovább várna, jobb, ha csak megnézi a következő cikket!

1. Font Studio

Az ApkVenue első ajánlási alkalmazása a Font Studio - Szöveg fotókon és szerkesztő. Bízhat ebben az alkalmazásban, ha szöveget ad hozzá a fotókhoz.

100féle betűtípus-választás hozható létre ebben az alkalmazásban. Nem csak, hogy különböző háttéreket is hozzáadhat a fényképhez

Vannak olyan funkciók is keretek hogy fotói a díszek hozzáadásával vonzóbbá váljanak. Ezenkívül fényképeket is szerkeszthet a telítettség, a kontraszt, az elmosódási effektusok stb. Beállításával.

Töltse le a Font Studio alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Omac2 Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. PicSay

Jaka következő ajánlása az PicSay. Ez a képszerkesztő alkalmazás szöveggel fotóit élettelibbé teszi.

Számos érdekes szolgáltatás érhető el a PicSay-n, többek között szógömbök, címek, grafikák és effektek hozzáadása a fotókhoz.

Ingyenesen letöltheti és telepítheti a PicSay alkalmazást. De ha több matricát, betűtípust és effektust szeretne, akkor vásárolhat PicSay Pro verzió áron 20 000 IDR.

Töltse le a PicSay alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

3. PixelLab

PixelLab nem csak szövegszerkesztést kínál. Az ezzel az írással készült fotószerkesztő alkalmazások megváltoztathatják a hátteret vagy a fénykép hátterét, mémeket hozhatnak létre, sőt képeket is rajzolhatnak.

Az alkalmazásban elérhető funkciók közé tartozik a 3D Text több mint 100 betűkészlet-választással, dombornyomó effektusok, matricák hozzáadása stb.

A PixelLab-ot több mint 10 millió androidos felhasználó töltötte le, és a Google PlayStore-on 4+ besorolású. Tényleg ajánlott neked kipróbálni, deh!

Töltse le a PixelLab alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging App Holdings LETÖLTÉS

4. Phonto

Fotószerkesztő alkalmazás megnevezett szöveggel Phonto választása is lehet. A több mint 200 típusú betűkészleten kívül ez az alkalmazás lehetővé teszi más betűtípusok telepítését is.

Használatának módja nagyon egyszerű. Miután letöltötte ezt az alkalmazást a Google PlayStore-ra, megérinti az ikont kép beszúrása a képernyő jobb felső sarkában található.

Ezt követően elkezdheti hozzáadni a szöveget a fényképhez a ceruza ikon segítségével. Beállíthatja a szöveg helyzetét, megváltoztathatja a betűtípust, méretet, színt, térközt, árnyékot, vonást stb.

Töltse le a Phonto alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging Youthhr LETÖLTÉS

5. Szöveg a fotón

Következik egy képszerkesztő alkalmazás, amelynek neve szöveg Szöveg a fényképen. Ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, de elég könnyű használni.

A Szöveg a fotón számos lehetőséget kínál szöveg hozzáadásához a fotókhoz. Szerkesztheti a fényképek szövegét, megváltoztathatja az írás színét, megváltoztathatja a fényképek háttérszínét és még sok minden mást.

Ez a hűvös író alkalmazás 4,4 besorolású a Google Play Áruházban, és több mint 1 millió Android-felhasználó töltötte le. Elkészített kérelmek PhotoAppWorld.com ezt ingyen letöltheti.

Töltse le a Text on Photo alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉSEK PhotoAppWorld.com

Egy másik legjobb szövegszerkesztő alkalmazás. . .

6. Szöveg hozzáadása a fényképhez

Szöveg hozzáadása a fényképhez egy olyan alkalmazás, amely hűvös tipográfiával rendelkezik, különféle írásokkal. Az által kifejlesztett alkalmazások Gabo Apps több mint 800 típusú betűtípust tartalmaz.

A Szöveg hozzáadása a fényképre különféle funkciókat egy jó kis alkalmazás foglalja össze. Nem kell attól tartania, hogy tele van a mobiltelefon memóriája.

A Szöveg hozzáadása a fotóra több mint 1 millió felhasználó töltötte le, és a besorolása 4,8 a Google PlayStore-on. Szóval, mire vársz, banda?

Töltse le a Szöveg hozzáadása fotóra alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Gabo Apps Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

7. Betűtípus Lab

A 7. szám alatt van egy fényképszerkesztő alkalmazás, amelynek neve a legjobb Font Lab. Ez az alkalmazás a fotóit jobban kinézheti szüret és művészi.

Több mint 280 hűvös betűtípust ingyen biztosít, a Font Lab nem csak latin betűket biztosít. Vannak orosz, arab, koreai, japán, kínai és így tovább.

Ja, a szöveges szövegekhez való hozzáadás mellett a Font Lab 270 aranyos matrica-választékot is kínál, amelyeket hozzáadhat a fotóihoz.

Töltse le a Font Lab alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotóalkalmazások és képalkotó Fotóalkalmazások letöltése

8. PicLab

Ha sokoldalú szöveges fotószerkesztő alkalmazást keres, PicLab lehet, amit keres. Ez az alkalmazás számtalan olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik az életedet.

Az által kifejlesztett alkalmazások Mi szívvel számos más remek funkcióval rendelkezik, például falfirkálás, szűrők, effektusok és egyebek.

A PicLab 4,7 csillag besorolást kapott 600 ezer embertől. Ezenkívül ezt az alkalmazást több mint 10 millió alkalommal töltötték le a Play Áruházból is.

Töltse le a PicLab alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotó- és képalkotó alkalmazások Roberto Nickson LETÖLTÉS

9. Cymera

Szeret keresni képeket és idézetek hűvös motiváció Tumblr? Van egy jó hír az Ön számára, itt! Most az alkalmazás segítségével elkészítheti saját Tumblr stílusú képeit Cymera.

Sok hűvös szűrőt kínál, ez a szöveges képszerkesztő alkalmazás 15 különböző típusú hűvös betűtípust is kínál. A fotók garantáltan még többek lesznek sima hasonló a Tumblr fotójához, deh!

Nyugodtan, nem kell egy fillért sem elköltenie a több mint 100 milliószor letöltött alkalmazás használatához.

Töltse le a Cymera alkalmazást az alábbi linken keresztül:

SK Communications Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

10. PicsArt

A Jaka szöveges képszerkesztő alkalmazások utolsó ajánlása: PicsArt. Mondhatni, a PicsArt a legjobb alkalmazás a listán szereplő összes közül.

A PicsArt-ot több mint 3000 eszköz ami még vonzóbbá teszi a fotókon található fotókat és szöveget. Javíthatja a nem jó minőségű fényképeket is.

Ezenkívül rengeteg egyedi szövegtípus-opció létezik. A fotó témájával beállíthatja a választott írás típusát.

Töltse le a PicsArt alkalmazást az alábbi linken keresztül:

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

Ez a 10 legjobb fotószerkesztő alkalmazás, a legjobb szöveggel, amelyet az ApkVenue ajánl. Ízlésének és igényeinek megfelelően kiválaszthatja a fenti alkalmazások egyikét.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Fotószerkesztő alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.