miért kellene kvótának lenni korlátlan helyett? itt ez a magyarázat!

Kérdezte már, miért van kvóta? A korlátlan csomagban is van kvóta. Nos, itt van az oka annak, hogy van kvóta az internet használatára az okostelefonokon.

Ha régen volt, amikor még a maga korszaka volt kiemelt telefon csak a hitelt kell használnunk a kommunikációhoz, most belépünk az okostelefonok korába, ahol minden az internetes kvótákat használja.

Sok kvótaalapú internetes csomag közepette talán néhányan felvetik alapvető kérdéseikkel, hogy mi az a kvóta, és miért van kvóta egy internetes csomagban. Ha valaha is kérdezte, miért van kvóta, akkor az ApkVenue megpróbálja megmagyarázni, miért.

  • Trükkök 50 MB kvóta megtakarítására 1 teljes hónapra, a gyenge kvótát el kell olvasni!
  • A kvóta mentése a JOOX-on történő közvetítéskor
  • Ez a 9 böngészési trükk a Google-on VÉGLEGESEN mentse el az internetes kvótát

Mi az a kvóta? Miért van kvóta?

A kvóták általában a kvótát, korlátot vagy meghatározott összeget jelentenek. Az internetes csomagban szereplő kvóta utal a folyamathoz felhasználható adatmennyiség korlátozására is feltölteni vagy Letöltés.

Talán megkérdezte, miért van kvóta? Miért nem készül korlátlan csak? Tehát bármikor szabadon szörfözhet, anélkül, hogy aggódna a kvóta elfogyása miatt. Számos oka van annak, hogy van kvóta egy internetes csomagban.

1. Annak érdekében, hogy ellenőrizni lehessen a pénzköltést

Például 10 GB-os kvóta vásárlása, akkor 1 hónap alatt elfogy. Innen kell megkérdezned, mit csinálsz 1 hónapig, amíg el nem fogy a 10 GB? Tedd folyam videó? Letölteni videókat? Vagy folyam zene? Vagy csak létezik a Facebookon és a Path-on? Vagy túl szórakoztató csevegés?

Ha ismeri az okot, próbálja csökkenteni azokat a szokásokat, amelyek jelentős mértékben felemésztik az adatkvótáját. A cél az, hogy a kiadásaid ne duzzadjanak csak az internetes kvóta megvásárlásához. Az ApkVenue néhány tippjét felhasználhatja az internetkvóta mentésére a következő Android okostelefonokon:

  • Trükkök 50 MB kvóta megtakarítására 1 teljes hónapra, a gyenge kvótát el kell olvasni!
  • 7 módszer az internetes adatkontingens mentésére Androidon
  • Hogyan lehet kikapcsolni a Facebook Video Autoplay funkciót a kvóta mentése érdekében
  • A kvóta mentése a JOOX-on történő közvetítéskor

2. Az önkontroll mércéjének lenni

Ha kiderül, hogy az elköltött internetes kvóta meghaladja a normál kvótahatárt, ez azt jelzi, hogy rabja vagy egy okostelefonnak. És próbáld meg ellenőrizni a kisujjadat is, ha hajlított azt jelenti, hogy túl sok vagy csevegés hogy az internetes kvóta gyorsan elfogyjon.

Íme néhány érdekes cikk az okostelefon-függőség veszélyeiről és kezeléséről:

  • 5 jel, hogy rabja vagy az okostelefonoknak
  • Hogyan lehet megtudni, mennyire rabja vagy az okostelefonoknak
  • Ellenőrizze a kisujját! Ha görbe, az azt jelenti, hogy gyakran beszélget
  • Hogyan lehet megszabadulni a mobiltelefonok (okostelefonok) játékától való függőségtől
  • 7 tipp az okostelefon-függőség leküzdésére

3. Mivel az üzemeltető nem állami társaság

Ismeri a csomagokat korlátlan? Ha igen, kérdezte-e már valaha, hogy miért van kvóta a csomagban? korlátlan? Kvóta a csomagban korlátlan ez a maximális sebességű internet-hozzáférés korlátozása. Tehát, ha az internetet az előre meghatározott kvóta felett használta, a sebesség drasztikusan csökken; de akkor is ingyen internetezhet. Ezt a korlátozást a kifejezés ismeri FUP (Tisztességes felhasználási politika).

Akkor miért nyújtanak az operátorok csomagokat korlátlan ha van kvóta? Mert az üzemeltető nem állami társaság, amelyet az állam finanszíroz. Az üzemeltetők valóban a közérdeket szolgálják, de teljes mértékben profitot is keresnek saját zsebükből. Tehát természetes, hogy végül ők sem akarnak veszíteni.

Ez volt az oka annak, hogy van internetes kvóta, amely arra is válaszol, hogy miért van internetes kvóta a csomagon korlátlan. Tehát most már nem zavarodott meg, te vagy az oka annak, hogy van kvóta az okostelefonon?

Ha még mindig zavart, próbálkozzon a megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found