letöltés alight motion pro mod apk v3.6.3 no watermark 2021

Tedd még érdekesebbé az animációkat és a fotószerkesztéseket az Alight Motion Pro segítségével! Letöltés Alight Motion Pro MOD APK v3.6.3, ingyenes és nincs vízjel ✅!

Alight Motion Pro igazán alkalmas azoknak, akik szeretnek animációs videókat készíteni, de nem akarnak fáradni a laptop használatával, és inkább az okostelefont használják.

Animált videók készítése valóban elvégezhető egy mobiltelefonon egy alkalmazás segítségével. Egyikük a legjobb Éjjel mozgás.

Sajnos az ingyenes verzióban számos korlátozás van, például a vízjel megjelenése és jellemzői, amelyek nem mind nyitottak.

Nem Jaka, ha nem tudsz megoldást adni. Ezúttal az ApkVenue ad egy linket letöltés Alight Motion Pro 2021 plusz hogyan kell használni ezt a legmenőbb videoszerkesztő alkalmazást!

Töltse le a legújabb Alight Motion Pro MOD APK v3.6.3 2021 verziót

Alapvetően az Alight Motion egy videószerkesztő alkalmazás, amelyet létrehozásra használnak mozgás-tervezés gyorsan és egyszerűen.

Ez az alkalmazás okostelefonon vagy táblagépen futtatható. Beállíthatja a színeket, felvehet képeket és hangokat, valamint exportálhat projekt a videószerkesztés eredményei MP4 vagy GIF formátumban.

Nyilvánvaló, hogy az androidos videószerkesztő alkalmazás fizetős verzióval rendelkezik, mégpedig az Alight Motion Pro-val. Ez az alkalmazás lehetővé teszi olyan funkciók használatát, amelyek nem találhatók meg az ingyenes verzióban, beleértve a vízjel nélküli funkciót is!

Nos, az ApkVenue ezúttal cikkében fizetés nélkül letöltheti és kipróbálhatja az Alight Motion Pro alkalmazást.

Mielőtt Jaka leírná az Alight Motion funkcióit, természetesen azonnal le akarja tölteni az alkalmazást, igaz?

Nyugi, az ApkVenue készített egy letöltési linket Alight Motion Pro APK 3.6.3 ez alatt. Ez az alkalmazás módosult. Garantáltan ingyenes és nincs vízjel. Így a videóid idegesítő vízjelek nélkül is jók lehetnek!

RészletAlight Motion Pro MOD APK 3.6.3
FejlesztőAlight Creative, Inc.
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret28 MB
Letöltés1.000.000+

Töltse le a legújabb Alight Motion Pro MOD APK-t itt

Nordeus Video & Audio Apps LETÖLTÉS

A különbség az Alight Motion Pro MOD APK és a hivatalos verzió között

Mint tudjuk, a MOD APK alkalmazás egy hivatalos alkalmazás módosítása. Sokféle módosítás létezik, kezdve prémium funkciók feloldása, ingyenes letöltés, nincs vízjel, és mások.

Nos, mivel sérti a fejlesztő szabályait, ezért az olyan MOD alkalmazásokat, mint az Alight Motion Pro MOD APK, illegálisnak tekintik. De azoknak, akiknek a neve ember, választaniuk kell a jövedelmezőbbet, a bandát.

Ha bármit meg akar tudni a különbség az Alight Motion hivatalos verziója és a MOD APK verzió között, lásd az ApkVenue alábbi magyarázatát, igen!

KülönbségAlight Motion OfficialAlight Motion Pro MOD APK
Sok videoformátummal rendelkezikNemIgen
Minden szolgáltatás meg van nyitvaNemIgen
IngyenesNemIgen
Korlátlan effektusokNemIgen
Korlátlan betűtípusokNemIgen
Rengeteg hirdetésIgenNem
Korlátozott rétegekIgenNem
Van egy VízjelIgenNem
IllegálisNemIgen
Kiszolgáltatott betiltásNemIgen

Töltse le az Alight Motion Pro hivatalos verzióját

A két változat közötti különbségek elolvasása után talán sokan félnek a MOD verzió használatától, mert az illegális és sebezhető kitiltva.

Ezenkívül a kalóz MOD alkalmazások használata a fejlesztőket is károsítja. Lehet, hogy a fejlesztő csődbe megy, és nem nyújt be újabb alkalmazásokat.

Ha biztonságos, mindig frissített Alight Motion Pro-t szeretne használni, és nem bánja, hogy pénzt költene, letöltheti a hivatalos Alight Motion Pro alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>>> Töltse le az Alight Motion hivatalos verzióját a Google Play Áruházból <<<

Az Alight Motion Pro 3.6.3 verziójának jellemzői

Videoszerkesztő alkalmazásként rengeteg funkció használható. Később ezek a funkciók megtalálhatók az Alight Motion alkalmazás legfrissebb fizetett változatában is, amelyre az ApkVenue az alábbi linket biztosítja.

Íme egy lista az alkalmazás kiváló tulajdonságairól!

1.Keyframe Animation

Az Alight Motion Pro számos hatékony funkcióval rendelkezik, amelyekkel gyönyörű videóeffektusokat hozhat létre. Az egyik legkiemelkedőbb az kulcsképes animáció. Ezzel láthatóbbá teheti a statikus objektumokat.

Nem csak, testreszabhatja az objektumok megjelenését, és kombinálásával a pályán mozoghat kulcskép és az idővonal. Ez a jó funkció csak akkor érhető el, ha az Alight Motion profi verzióját használja.

Természetesen ezt a funkciót csak tapasztalt emberek tehetik meg. Ha nem tud, megkérdezhet valakit, aki ügyesebb.

2. Több tucat lenyűgöző hatás

Ez az alkalmazás rendelkezik több tucat különféle hatás amelyet ízlésének és igényeinek megfelelően választhat. Sőt, mindig megtalálhatók a legfrissebb effektusok.

Az alkalmazásban az effektusok több témára vannak felosztva, például szövegre, képekre, színesre és fényre, elmosódásra stb.

Így könnyebben megtalálhatja kedvenc effektusát, amelyet alkalmazni szeretne a videóra.

3. Szöveg beírása kedvenc betűtípusokkal

Nagyon sok van kiválasztható betűtípusok ezen alkalmazáson belül. Ez nem elég, importálhatja azokat a kedvenc betűtípusokat is, amelyek nincsenek az alkalmazásban.

Szöveg hozzáadása a videókhoz szintén nagyon egyszerű. Csak nyomja meg a plusz (+) gombot a jobb alsó sarokban, és válassza a Szöveg lehetőséget. Ezt a funkciót is megkapja erről az alkalmazásról.

válassza Az összes betűtípus megtekintése az azonnal elérhető és használható betűtípusok listájának megnyitásához. Válassza a menüt Betűtípusok importálása ha a kívánt betűtípus nem érhető el.

4. Exportálja a fájlokat különféle formátumokba

Az Alight Motion alkalmazás egyik előnye, hogy képes exportálja munkáját különféle formátumokba.

Készítheti MP4 formátumú videóként, GIF-, PNG-fájlként és még sokan mások.

Ne feledje, hogy projekt létrehozásakor választhat, hogy videót készít-e vele nagy felbontású. Minél nagyobb felbontást választ, annál nagyobb fájlt exportál.

Ha nem biztos abban, hogy melyik videóformátum alkalmas projekt amit létrehozott, először olvassa el a cikket JalanTikus 10 legjobb videó formátumáról itt.

5. Részletes oktatóanyagok

A legtöbb videoszerkesztő alkalmazáshoz hasonlóan az Alight Creative INC által kifejlesztett alkalmazásnak számos olyan funkciója van, amelyeket egy kezdő számára nehéz megérteni.

Ezért ez az alkalmazás rendelkezik Dokumentáció és oktatóanyagok nagyon teljes. A dokumentációban részletesen megismerheti az elérhető funkciókat.

Ahhoz, hogy hozzáférjen hozzá, csak válassza az Oktató fülre. Ha ez nem elég, akkor keresse fel a hivatalos weboldalt, vagy lépjen be csatorna Youtube.

6. Egyéb jellemzők

Az ApkVenue fentieken kívül még sok más funkciót használhat, mint például Színbeállítás, vizuális effektusok, videó keverése, vektorgrafika, és így tovább.

Az egyik dolog, amit a legújabb Alight Motion Pro MOD-ból lehet beszerezni, az, hogy a videókat vízjel nélkül szerkesztheti. Természetesen ez a szolgáltatás fontos azok számára, akiket kényelmetlenül érez a vízjel jelenléte.

Nos, ezek a funkciók maximalizálják az alkalmazás segítségével készített videókat. Videód még hűvösebb és naprakészebb lesz. Remek, igaz?

Hogyan kell használni az Alight Motion Pro MOD APK-t

Kevésbé afdoligen, úgy érzi, hogy már tudja, milyen érdekes funkciókat kínálnak, és még le is töltötte az alkalmazást, de nem tudja, hogyan kell használni.

Valójában az Alight Motion Pro APK 2020 segítségével animált videomunkákat vagy mozgásgrafika tudod, banda.

Nos, erre az időre az ApkVenue el akarja mondani az oktatóanyagot az Alight Motion Pro APK MOD használatának módja végezze el a következő lépéseket.

1. Hozzon létre egy új projektet

  • Az Alight Motion alkalmazás főoldalán válassza a lehetőséget plusz ikon (+) új projektfájl létrehozásához.

  • Ezután állítsa be a kívánt projektbeállításokat, beleértve a képarányt, a felbontást, filmkocka szám, a háttér típusához. Ha igen, válassza a menüt 'Projekt létrehozása'.

2. Adjon hozzá egy hátteret

  • Ebben a szakaszban a háttér hozzáadásával elindíthatja a projektet. A trükk a kattintás plusz ikon (+) majd válassza a menüt „Kép és videó”.
  • Válassza ki azt a fotót, amelyet a projekt háttérként használni szeretne. A háttérméretet is így állíthatja be becsípje vagy csípje ki.

3. Hozzon létre egy körréteget

  • Ezután elkészíted réteg új tartalmazó alak kör vagy bármilyen alakot akarsz. Hogyan, érintse meg a _space elemet üresen fent szerkesztő panel vagy rákattinthat az ikonra is 'vissza' a bal felső sarokban.

  • Ezután kattintson a plusz ikonra (+) és a menüben 'Alak' válassza ki a kör alakját. Állítsa be a kör méretét a kívánt módon becsípje és csípje ki.

4. Állítsa be a beállításokat alak

  • Ebben a szakaszban módosíthatja a kör alakú beállításokat, kezdve a színtől, a szegélytől, az átlátszatlanságtól, az effektusoktól és így tovább, amint azt a szerkesztő panelen láthatja.

  • Itt az ApkVenue kiválasztja a szín színátmenetet 'Szín és kitöltés' majd válassza ki 'Gradiens'. Állítsa be a színt is, ahogy szeretné.

5. Válassza a 'Keverés és átlátszatlanság' menüt

  • A következő lépés, még mindig a rétegen alak a menüt választott kör „Keverés és átlátszatlanság”.

  • Ezt követően válasszon egy lehetőséget „Világosabb” és válasszon egy keverési módot 'Képernyő'.

6. Állítsa be az animáció időtartamát

  • Mivel itt az ApkVenue animációs videót szeretne készíteni, amelynek időtartama 5 másodperc, a háttérrétegen lévő időtartamot automatikusan meg kell hosszabbítani.

  • A trükk, rákoppintasz réteg utolsó háttér húzza a nyíl ikont a kívánt időtartamig. Tedd ugyanezt a alakú réteg kör.

  • Ebben a szakaszban sikerült meghosszabbítania az időtartamot az idővonal létrehozandó animációs videó.

7. Adjon animációs hatást

  • Ebben a szakaszban mindössze annyit kell tennie, hogy animációs hatást adjon, hogy a kör az Ön útjára léphessen Koppintson a alak vagy réteg kör. Aztán te választod 'Áthelyezés és átmenet'.

  • Válassza a menüt 'Kulcskép hozzáadása' ami rombusz formájában van, annak jeleként, hogy készen állsz animációs effektus adására. Sikeres esetén egy fél háromszög ikon jelenik meg réteg kör.

8. Állítsa be a kör mozgását

  • A következő lépésben tetszés szerint állíthatja be a kör mozgásának irányát elcsór a panelen Vezérlőpult. Itt Jaka egy kört fog megjeleníteni a bal alsó sarokban.

  • Ezután a kör cikcakk formában mozog. Így amikor alak a kör átkerült a következő pontra, Jaka mozog egy kicsit alakú réteg a kör rendben van kulcskép a második automatikusan megjelenik.

  • Ismételje meg ezt a lépést, amíg a kör a kívánt objektum fölé nem kerülreflektorfény és minták kulcskép már a következőképpen néz ki.
  • Az eredmények megtekintéséhez nyomja meg a gombot 'Játék'.

9. Mentse a projektet

  • Ha úgy érzi, hogy az elkészített animációs videó elég jó, így elmentheti az eredményeket kattintson az exportálás ikonra a jobb felső sarokban válassza a lehetőséget 'Videó' és nyomja meg a gombot 'Export'.

  • Ezt követően válassza ki a gombot 'Mentés'.

Vége! Most ellenőrizheti a videó eredményeit a galériában.

Valójában még mindig sok érdekes funkció használható az animált videó még jobbá tételéhez. De, ha mindent, amit Jaka itt megmagyarázott, valóban hosszú lett volna.

Szóval jobb, ha a teljes videót a tetején nézed, OK!

: Az Alight Motion Pro érdekesebbé teheti videóit

Ha összefoglaljuk, a pályázatok Alight Motion Pro MOD APK az alkalmazás Mobil amely segít a felhasználóknak professzionális hatású rövid videók készítésében.

A felajánlott különféle funkciókkal a legjobb alkotást csak okostelefonon keresztül hozhatja létre szabadon. Ja, banda. Ha tetszik ez az alkalmazás fizetős verziója, az ApkVenue azt javasolja, hogy kezdje meg vásárolni a hivatalos verziót a fejlesztőtől, na!

Ezzel segítesz nekik tovább fejleszteni ezt az alkalmazást! Vannak más alkalmazások, amelyeket szeretne? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found