így lehet telepíteni egy egyszerű, nem playstore androidos alkalmazást

A legnagyobb Android alkalmazásszolgáltató, nevezetesen a PlayStore webhelye. De kiderült, hogy nem a PlayStore az egyetlen, vannak olyan tükrök, mint a JalanTikus oldalon vagy az APKPure-on. Ezért a következőképpen telepítheti a nem Playstore Android alkalmazásokat.

Nem titok, hogy mitől nagyon hasznos az Android, mivel sok hasznos alkalmazás-támogatás áll rendelkezésre. E sok alkalmazás támogatása nélkül az Android nem lenne semmi.

A legnagyobb Android alkalmazásszolgáltató, nevezetesen a PlayStore webhelye. De kiderült, hogy nem a PlayStore az egyetlen, vannak olyan tükrök, mint a JalanTikus oldalon vagy az APKPure-on. Ezért a következőképpen telepítheti a nem Playstore Android alkalmazásokat.

  • 7 legjobb Android-alkalmazás 10 MB alatt
  • Csodálatos! Ez az alkalmazás 6 egyéb Android-alkalmazás funkcióit cserélheti le
  • Szupergyors mód az alkalmazások megnyitására Androidon

Az egyszerű, nem Playstore Android-alkalmazások telepítése

Fotóforrás: Kép: JalanTikus alkalmazás

Bizonyára tudja, hogy a JalanTikus nemcsak számos érdekes cikket közöl, hanem egy tükrös alkalmazást is a PlayStore-ból. Mert kiderült, hogy sok barátnak problémái vannak a telepítés során. Tartózkodás nélkül így lehet telepíteni a PlayStore-n kívüli Android-alkalmazásokat.

A nem Playstore Android alkalmazások telepítésének lépései

1. lépés

válassza "Beállítások", majd válassza a lehetőséget "Biztonság". "Engedélyezze" menü "Alkalmazások telepítése ismeretlen forrásokból".

Fotóforrás: Kép: 1. lépés

2. lépés

Töltse le a kívánt APK fájlt, például a JalanTikus weboldalon keresztül.

Fotóforrás: Kép: 2. lépés

3. lépés

Nyissa meg a letöltött fájlt. Várja meg a folyamatot "Letapogatás" kész, majd válassza ki "Folytatni". Válassza a folytatást "Következő". Várja meg a telepítési folyamatot és fejezze be.

Fotóforrás: Kép: 3. lépés

Hibaelhárítás / problémák nem telepíthetők

Fotó forrása: Kép: Handheld Electronic

Ha nem Playstore alkalmazások telepítésével kapcsolatos problémák merülnek fel, a következő listában talál megoldásokat.

Általános problémák

  • Figyelem "Nincs elegendő hely az eszközön", vagyis törölnie kell más alkalmazásokat az okostelefonról.
  • Figyelem "A fájl nem nyitható meg", próbálja újraindítani az okostelefont. Ha ez nem segít, próbálkozzon újra a letöltéssel, mert fennáll annak a lehetősége, hogy a letöltési folyamat problémás volt.
  • Figyelem "Az eszköz nem kompatibilis", vagyis az okostelefon nem telepíthető az alkalmazással azzal az indokkal, hogy az okostelefon nem támogatja azt.

Különleges kérdések

  • Figyelem "A fájl nem nyitható meg" ban ben Google Chrome

A megoldás az, hogy a letöltött APK fájlt a File Manager segítségével nyitja meg, nem közvetlenül a Google Chrome-ból. Ha zavart, az alábbiak szerint láthatja a lépéseket.

1. lépés, figyelmen kívül hagyja a hibát "A fájl nem nyitható meg". Ezután nyissa meg az alkalmazást "Fájl kezelő".

2. lépés, válassza ki a letöltött APK fájlt. Általában vannakpálya következő "Minden fájl / letöltés". Ha igen, folytassa a telepítést a szokásos módon.

Ha továbbra is zavart, akkor a következő videót is átnézheti, hogy sokkal világosabb legyen.

Jegyzet: Ha más problémákat tapasztal, ne habozzon megkérdezni minket. Folyamatosan frissítjük ezt a hibaelhárítást, ha gyakran felmerülő problémák merülnek fel.

Tehát így kell telepíteni a nem Playstore Android alkalmazásokat. Nem nehéz, nagyon könnyű. Még Jaka is biztos abban, hogy a hétköznapi emberek képesek rá. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Alkalmazás vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found