10 legjobb lövöldözős játék, amelyet Android-okostelefonján játszhatsz

Szeretne lövöldözős játékokat játszani? Próbálja ki a JalanTikus lövöldözős játék 10 legjobb változatát. Garantált szórakozás!

Ez alkalomból megbeszéljük a játékot. Pontosabban lövöldözős játék ami izgalmas. Rengeteg lövöldözős játékot kell játszani Androidra. Azonban nem mindegyik érdekes.

Nos, ezúttal az ApkVenue akar adni az álneves lövöldözős játékok listája lövöldözős játék legjobb hogy ezen a héten játsszon. Kíváncsi vagy a játékra? Gyerünk, lásd az alábbi áttekintést.

  • Meg kell nézni! Íme 7 legjobb RPG témájú anime ma
  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia
  • Mobile Legends: Bang, DotA játék az Android HP RAM számára 1 GB alatt

10 legjobb lövöldözős játék, amelyet Android okostelefonján játszhat

1. Sniper 3D Assassin: Lőj ölni

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Sniper 3D Assassin egy lövöldözős játék, amelyet egyedül lehet játszani. Elvileg ez a játék hasonló ahhoz szarvasvadász vad, csak a célpontok bűnözők vagy terroristák. Ebben a játékban kapunk egy fegyvert, amelyet szükség szerint választhatunk és frissíthetünk. Annak ellenére, hogy a fegyverek nagy részét bemutatták fizetett, ez a játék továbbra is ingyenes fegyvereket kínál, amelyeket a befejezésig frissíthetünk.

2. Clear Vision 3: Sniper Shooter

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Csakúgy, mint a Sniper 3D játék, ez a játék egy lövöldözős játék is, amely megöli az ellenségeket használj mesterlövész fegyvert. A különbség a játék grafikája nagyon minimalista, olyan Android-eszközökhöz alkalmas, amelyek nem rendelkeznek magas specifikációkkal. A játék szereplői sem igazán tűnnek ki. A megadott feladatok viszonylag egyedülállóak, a fegyverek még mindig egyszerűek, de még mindig az Ön igényeinek megfelelően állíthatók be.

3. Fegyverklub 3

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Játszma, meccs Fegyverklub 3 változatosságot nyújtani modern fegyverek amelyet összegyűjthetünk, javíthatunk, majd szükség szerint felhasználhatunk. Különféle fegyverek léteznek, mint pl Beretta M9 a puskáig AWP mesterlövész eljuthatunk ide. Ebben a játékban nem szerepel játékmenet mint egy lövöldözős játék általában. A játékmenet inkább hasonlít egy szimulált lövöldözésre, amelynek középpontjában a lőtávolság és a pontosság áll.

Sokan vannak küldetések és forgatókönyvek hogy játszhatunk. Tehát garantált, hogy a Gun Club 3 kellemes játékélményt nyújt.

4. Szarvasvadász 2017

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Szarvasvadász 2017 vadász küldetésekre összpontosító lövöldözős játék. Ebben a játékban fogunk vállalja a vadász szerepét akinek teljesítenie kell a küldetést és összeszednie a játék fejét. A vadászat eredményei, sebessége és pontossága bónuszpontokat ad hozzá, amelyeket felhalmozhatunk vadászfelszerelések vásárlásához és frissítéséhez.

A vadászaton kívül más küldetések is vannak, amelyeket játszhatunk. Tehát játsszon a Szarvasvadász 2017 játékkal nem fog unni minket monoton játékmenettel.

5. Pixel Gun 3D

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Rajongóknak Minecraft, akkor biztosan ismeri a játék megjelenését Pixel Gun 3D. Ebben a játékban a grafikus kijelző és minden objektum, például karakterek, szellemek, zombik, csontvázak és mások úgy vannak megtervezve, mint a Minecraft.

A különbség e játék és a Minecraft között megvan a játék cselekményén. A Pixel Gun 3D-ben a cél nem más, mint ölj meg minden szörnyet amennyire csak lehetséges.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. N.O.V.A. 3: Szabadság kiadás

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Rajongóknak sci-fi amelynek alapja akció-kaland, ne hagyja ki ez az egy játék. Hordozó játékok feszült cselekedetek, modern futurisztikus fegyverek és egyedi képességek garantálják, hogy ennek a játéknak minden izgalma méltó arra, hogy párhuzamosan álljon azokkal a PC-játékokkal, amelyek általában játékkonzol nagy képernyővel. Ne aggódjon, ez a játék tökéletes az eszközökön való játékhoz Mobil.

7. Holt effektus

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Milyen érzés, amikor egyedül ébredsz fel egy űrhajóban sötét és magányos, egyáltalán nincsenek barátai, aztán hirtelen vadul rohanó zombik üldöznek téged? Ezt fogod kapni, amikor játszol Dead Effect. Alapvetően ez a játék filmszerű beállítást igényel Idegenek, de az itteni idegenek helyett zombik állnak.

Ne aggódjon a játék nehézségi foka miatt. Tudunk feltölteni az életeket azzal állva orvosi hüvely amelyet azért nyújtottak, hogy a játékmenet izgalmas legyen továbbra is folytatható amíg elkészül.

8. Csataterek

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Csataterek olyan játék, amely alkalmas arra, hogy játsszon, ha van nem tetszik szörnyű és vérszagú lövöldözős játékkal. Ez a játék minden korosztály számára készült el tudja játszani. A trükk az, hogy fegyvert cserélnek a használatra paintball. A golyókat lecserélték macskagolyók, és a vér is festék felhasználásával, így ez a játék egyedülállónak tűnik.

Ennek ellenére ne gondold, hogy ezt a játékot nagyon könnyű játszani. Bízzon abban, hogy megnyerje ezt a játékot mennyire pontos a távolsági lövés és szilárd csapatstratégia.

9. Overkill: Túlélés

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ez a játék tökéletes, ha tetszik egyszerűség és könnyű játékmenet. Játék közben csak a fegyverre vagy a fegyverre kell koncentrálnunk, a karakter rendben tartásával maradj készen amikor az ellenség feje kibújik a tűzre való felkészülés elől. Hogy őszinte legyek, ez a játék inkább játékhoz hasonlít árkád klasszikus, de ma is kihívást jelent a játék.

10. Blitz brigád

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Blitz brigád egy izgalmas FPS-alapú játék, amelyet sokan online játszhatnak online. A játékosok csatlakozhatnak a meccshez a maximális csapat 6 főa térképtől függően.

A teljes ott van 5 karakter hogy kinyithatunk és rengeteg fegyver van megvásárolható és megszerezhető amikor megnyer egy játékot vagy teljesít egy adott küldetést.

Ez a lista 10 legjobb lövöldözős játék hogy ezen a héten játszhatsz. Melyik a kedvenced? Ha rendelkezik más kedvenc játékok listájával, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzések oszlopban. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found