10 hűvös mozgó háttérkép alkalmazás 2020 androidra és pc-re

Szeretné tudni, hogyan lehet hűvös mozgó háttérképeket készíteni? Itt az ApkVenue javaslata van a legjobb mozgó háttérkép alkalmazás 2020-ra Androidra és PC-re, ingyenesen letölthető!

Unod már az Android mobiltelefonod vagy PC és laptopod, bandád megjelenését? Szeretne tapéta Hűvös 3D, amely olyan, mint egy vihar, de zavarodott abban, hogyan lehet elkészíteni?

Nem kell többet bajlódnia, mert az ApkVenue-nak ezúttal több ajánlása van Alkalmazás tapéta hűvös mozdulatok Androidon és PC-n amit megpróbálhatsz bandázni.

HD képminőség, garantált megjelenítés okostelefon vagy a laptop nem lesz monoton, és ennyi!

Igen, az ApkVenue is biztosított háttérkép letöltési link hűvös mozdulatok, amelyeket természetesen ingyen kaphat. Kíváncsiság helyett lássuk teljes mértékben.

Alkalmazási ajánlások Tapéta Mozgás Cool Android telefonok és PC-k, ingyenes!

3D-s képek ötvözése animációval, gyűjtéssel Alkalmazás tapéta legjobb lépés Az alábbiakban minden bizonnyal új árnyalatot hozhat, ha Android mobiltelefont vagy PC-t, bandát használ.

Amellett, hogy használhatom sablon, számos alkalmazás kínálja a létrehozás módját is tapéta önállóan mozoghat, így testre szabhatja tetszése szerint.

A készítésből kiindulva tapéta animáció anime karakterekkel, legfeljebb tapéta gyönyörű mozdulatok, a háttérben a természetes táj, amely megnyugtatja a szemet, itt!

1. Photo FX Live Wallpaper

Fotóforrás: play.google.com

Először ott Photo FX Live Wallpaper amely akkor használható, ha egy olyan alkalmazást szeretne kipróbálni, amely tapéta Android telefonokon, bandán mozog.

Ebben az alkalmazásban mindegyiket beállíthatja keret A mozgókép megjelenik a képernyőn, állítsa be a készletet diavetítés, szervezni átlátszatlanság és az egyes fotók átmenetei.

Természetesen nagyon alkalmas lesz, ha egy fényképet videofájlokká kíván konvertálni, amelyet aztán megjelenítésre használ okostelefon háttérképek. Tényleg érdekes, igaz?

RészletPhoto FX Live Wallpaper
Fejlesztőandroidslide
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret7,3 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

A Photo FX Live Wallpaper letöltése itt:

Photo FX Live Wallpaper a Google Play Áruházban

2. Panorámaképernyő

Fotóforrás: play.google.com (Ez a hűvös mozgó háttérkép alkalmazás alkalmas azok számára, akik szeretik a fekvő témák látványát.)

Alkalmazás tapéta a következő hűvös ott van Panorámaképernyő amellyel az Android mobil képernyője 3D-ben, más néven háromdimenziós formátumban mozoghat, tudod.

Ahogy a neve is mutatja, a Panoramic Screen lehetővé teszi egy kép panorámás formátumba állítását, hogy még bájosabbnak tűnjön.

A Panoramic Screen is jobban megfelel azoknak, akik jobban inkább háttérképet természeti tájakkal, például hegyekkel, strandokkal stb.

Ráadásul tapéta Ennek a gyönyörű mozdulatnak kétféle módja van, nevezetesen a képernyő csúsztatása (elcsór) az érzékelőhöz giroszkóp, tudod.

RészletPanorámaképernyő
FejlesztőHörcsögverés
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret5,6 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a panorámaképernyőt innen:

Panorámaképernyő a Google Play Áruházon keresztül

3. Mi Háttérkép Körhinta (Tapéta Cool Xiaomi Moves)

Fotóforrás: play.google.com

Különösen a legújabb Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számára is használhatja az alkalmazást Mi Háttérkép Körhinta amelynek klassz fotógyűjteménye van okostelefon-a te.

Alkalmazás tapéta Jelentkezhet erre a Xiaomi lépésre zár képernyõ, amely automatikusan bekapcsol a képernyő be- és kikapcsolásakor.

A hűvös kép mellett kiderül, hogy alkalmazás tapéta Ennek a 2020-as lépésnek külön története is van a fotók mögött. Hol laksz elcsór képernyő vagy Koppintson a hogy megtudja az információt, banda.

RészletMi Háttérkép Körhinta
FejlesztőXiaomi Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret13 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Mi háttérkép körhintát itt:

Mi Wallpaper Carousel a Google Play Áruházban

Alkalmazás Tapéta Egyéb mozgások ...

4. GyroSpace 3D Free

Fotóforrás: play.google.com

Érdekel a csillagászat? Nos, ha érdekelnek a világűrrel kapcsolatos dolgok, akkor az alkalmazás meghívásra kerül GyroSpace 3D Free úgy tűnik, ez megfelel neked.

A GyroSpace 3D Free kijelzőt mutat be tapéta bolygót alkotnak parallaxis mozgás a körülötte lévő tárgyakon keresztül.

Alkalmazás tapéta Ennek az Android-lépésnek van egy testreszabási funkciója is, ahol megváltoztathatja a bolygó részleteit, hozzáadhat egy hullócsillag-hatást és még sok mást.

RészletGyroSpace 3D Free
FejlesztőOpotech
Minimális OSAndroid 2.1 és újabb
Méret3,7 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a Gyrospace 3D Free alkalmazást itt:

Gyrospace 3D Free a Google Play Áruházon keresztül

5. Hóesés Ingyenes élő háttérkép

Fotóforrás: play.google.com (Hó témával ez az élő háttérkép tökéletes azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a telet.)

A tél nem Indonéziában történik, ezért az északi vagy déli félteke egyik országába kell menned, hogy megtapasztalhasd, igaz?

De nem kell zavarni, tényleg! Használhatja az alkalmazást is Hóesés Ingyenes élő háttérkép érezni a hó szépségét az Android mobiltelefonod, bandád kijelzőjén keresztül.

Alkalmazás tapéta Ez az Android-mozgás a hóval borított fenyőfák megjelenését kelti. Van egy havazási hatás is, amely még szebbé és nyugodtabbá teszi a légkört.

RészletHóesés Ingyenes élő háttérkép
FejlesztőKittehface szoftver
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Hóesés ingyenes élő háttérképet itt:

Hóesés Ingyenes élő háttérkép a Google Play Áruházban

6. Háttérkép-motor (alkalmazás Tapéta Legjobb PC-mozdulatok)

Fotó forrása: steampowered.com

Nos, a következő pontokban az ApkVenue megvitatja az alkalmazást tapéta a legjobban mozgatja a számítógépeket és a laptopokat. Egyikük elég jól ismert Wallpaper Engine, itt!

Magát a Wallpaper Engine-t sokan használták kijelzők létrehozására asztalon PC-jük vagy laptopjuk még vonzóbb, köszönhetően az igazán klassz animációnak.

Sajnos ez a Wallpaper Engine nem ingyenes. De nyugodj meg, Jaka is felkészült háttérkép letöltési link szabad mozgások, főleg neked, igazán!

Minimális specifikációkWallpaper Engine
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel Core i5 processzor 1,66 GHz vagy azzal egyenértékű
memória1 GB
Grafika1 GB VRAM, Intel HD Graphics 4000 vagy újabb
DirectXDirectX 9.0
Tárolás512 MB

Töltse le a Wallpaper Engine-t itt:

Wallpaper Engine a hivatalos webhelyen keresztül (WallpaperEngineFree.com)

7. Álomjelenet

Fotóforrás: youtube.com

Azoknak, akik szeretnék háttérkép letöltése mozgatja a Windows 7 és korábbi verzióit, van DreamScene amely még mindig kompatibilis és könnyű használni az Ön számára, itt!

Különösen azok számára, akik olcsó laptopokkal és korlátozott specifikációkkal rendelkeznek, a DreamScene nem igazán befolyásolja a CPU teljesítményét.

Itt használhat egy .WMV formátumú videót, amelyet folyamatosan játszhatsz (hurok).

Igen, használhatod a saját videoklipeidet is, tudod. Például egy számítógép vagy laptop képernyőjének rögzítésével, miközben filmet, bandát néz.

Minimális specifikációkDreamScene
OSWindows 7 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 @ 1,4 GHz vagy azzal egyenértékű
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás5 MB

A DreamScene letöltése itt:

DreamScene a hivatalos weboldalon keresztül (DreamScene.org)

8. DesktopHut

Fotóforrás: desktophut.com (A DesktopHut különféle ingyenes animált háttérképsablonokat kínál hivatalos webhelyén.)

Aztán ott van DesktopHut amit az ApkVenue mondhat, a Wallpaper Engine-hez hasonló funkciókkal rendelkezik, de az a jó, hogy ingyen, bandánként elérhető.

Sőt, a DesktopHut ingyenesen elérhető többplatformos, mind a Windows, az Ubuntu és az Android számára.

Alkalmazás tapéta a mobil Windows 10 és újabb verzióknak is van saját webhelyük, ahol lehet háttérkép letöltése hűvösen mozog különféle témákkal, például játékokkal, animékkel és másokkal.

A telepítési módszer meglehetősen egyszerű. Hol vagy elég háttérkép letöltése mozogjon, dugja be szoftver, majd alkalmazza.

Minimális specifikációkDesktopHut
OSWindows 8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD négymagos processzor vagy azzal egyenértékű
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Tárolás5 MB

Töltse le a DesktopHut itt:

DesktopHut a hivatalos webhelyen keresztül (DesktopHut.com)

9. BioniX háttérkép (Háttérkép letöltése GIF ingyenes mozgatása)

Fotó forrása: bionixwallpaper.com

Alkalmazás tapéta következő laptop költözik oda BioniX háttérkép ami viszonylag könnyű és sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket saját maga fedezhet fel.

Itt használhatja tapéta mozgó GIF animációval hurok vagy létrehozni tapéta mozgassa magát a formátummal diavetítés a galériában található fotógyűjteményből.

Felhasználói felület amely a BioniX Wallpaper tulajdonában van, szintén meglehetősen egyszerű, ezért úgy gondolom, hogy elég könnyű lesz ahhoz, hogy régi iskolai operációs rendszereken, például Windows XP vagy Windows 7, használható legyen.

Minimális specifikációkBioniX háttérkép
OSWindows XP / 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor vagy azzal egyenértékű
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás50 MB

Töltse le a BioniX háttérképet itt:

BioniX Wallpaper a hivatalos webhelyen keresztül (BioniXWallpaper.com)

10. DeskScapes

Fotó forrása: windows7download.com

Végül van DeskScapes amely az ApkVen egyik legfontosabb alkotási alkalmazása tapéta mozgás PC-ken és laptopokon.

Az alkalmazás egyik előnye tapéta Ha ezt a számítógépet áthelyezi, beállíthatja vagy létrehozhatja tapéta éljen egyedül PC-n vagy laptopon, ahogy tetszik.

Igen, az ApkVenue áttekintette az elkészítés módját is tapéta hűvös mozgás a DeskScape-szel, amelynek áttekintését maga láthatja, banda.

Minimális specifikációkDeskScape
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor vagy azzal egyenértékű
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás100 MB

Töltse le a DeskScape alkalmazást itt:

DeskScape a hivatalos oldalon (Stardock.com) keresztül

Videó: Itt található az Androidra szánt hűvös alkalmazások gyűjteménye, hagyd, hogy megjelenésed még hűvösebb legyen!

Tehát ezek néhány alkalmazás-ajánlás voltak tapéta hűvös és legjobb mozdulatok 2020-ban, amelyet ki kell próbálni androidos mobiltelefonján vagy PC-jén és laptopján.

Még ha lusta is telepíteni az alkalmazást, az ApkVenue már áttekintette a gyűjteményt tapéta hűvös 3D mozdulatok, amiket te is tudsz Letöltés ingyen.

Kérjük, kommentálja és ossza meg ezt a cikket, ha hasznos, és továbbra is maradjon a JalanTikus oldalon információkért, tippekért és trükkökért, valamint a legújabb technológiával kapcsolatos hírekért!

Olvassa el a cikkeket is Tapéta vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.