5 tipp egy olcsó okostelefon vásárlásához közvetlenül Kínából

Számos kínai okostelefon rendelkezik kiemelkedő műszaki adatokkal, amelyeket érdemes birtokolni. Sajnos meglehetősen nehéz nekünk megvennünk, mert nem mindent árulnak Indonéziában

Az olcsóságáról híres, sok kínai okostelefon rendelkezik kiemelkedő műszaki adatokkal, amelyeket érdemes birtokolni. Sajnos elég nehéz megvennünk, mert nem minden terméket árulnak Indonéziában.

Azonban továbbra is megvásárolhatja, anélkül, hogy Kínába kellene mennie, elhaladva online. Azok számára, akik azt tervezik, hogy okostelefont vásárolnak Kínából, először vegyék figyelembe az ApkVenue alábbi tippjeit, így biztonságos, nem veszít és problémamentesen használhatja.

  • 10 legjobb játék 2017-ből
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

5 tipp az olcsó okostelefonok közvetlen vásárlásához Kínából

A specifikációk összehasonlítása

A Kínából érkező okostelefonoknak számos változata van márka vonzó specifikációkat kínál, amelyeket megvásárolhat. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő terméket választotta, ha először összehasonlította a specifikációkat a folyamat figyelembevételével visszatérítés vagy a visszatérés zavaró lesz. Termékei, okostelefonok Meizu, Huawei, Lenovo vagy LeeEco a legjobb ajánlás.

Ellenőrizze a hálózati lefedettséget

Kínában különbségek vannak a mobilhálózatokban, különösen azokkal rendelkező okostelefonok esetében üzemeltetői csomagolás A China Mobile, amely más LTE frekvenciával rendelkezik, itt nem használható. Mielőtt megrendeli, ellenőrizheti az internetes hálózati támogatást ezen a webhelyen az okostelefon márka, az okostelefon típusának és országának megadásával.

Válassza ki a legjobb online oldalt

Átverés mint például a használt és hamis okostelefonok, a lassú szállítási folyamat, a készlet rendelkezésre állása a nem reagáló ügyfélszolgálat számára, néhány dolog, ami lustává teszi a vásárlást online. Így, győződjön meg róla rendelés megbízható webhelyeken keresztül, hogy a kapott megrendelések a vártnak és kielégítőek legyenek.

Eddig Kínában több olyan online webhely létezik, amelyek jó hitelességgel bírnak, például a Gearbest, az AliExpress, a Geekbuying és a Banggood.

Számolja ki az adót és a postaköltséget

Tudnia kell az olcsó árcédulát, amelyen megjelenik weboldal nem a teljes fizetendő ár, mert az nem tartalmazza a postaköltséget és az adókat. Az expressz szállítási költségekért legalább 100 ezer IDR-t kell elköltenie, a városba történő helyi szállítási költségeket nem beleértve. Van azonban néhány nagy online üzlet is ingyenes promóció becsült időtartama több mint 2 hét.

Az adókat illetően azoknak, akik online vásárolnak 50 USD feletti névértékkel, be kell fizetniük az importvámokat. Ami a fizetendő díjak összegét illeti, az a teljes vásárlásnak megfelelően kerül meghatározásra, beleértve a szállítási költségeket is, majd futárral fizet, amikor az árut házhoz szállítják.

Telepítse a Google Apps alkalmazást

Az Android Kínában nagyon fejlett. Azonban szinte minden kínai gyártó nem tartalmazza a szolgáltatásokat Google okostelefonokba, és cserélje ki őket saját gyártású alkalmazásokra a kínai kormány előírásait követve.

Természetesen érezhető lesz egy Android okostelefon a Google Apps nélkül hiábavaló ha Indonéziában használják. Amikor eljön az okostelefon megrendelése, először meg kell tennie telepítés olyan Google-alkalmazások, amelyek szórakoztatóvá teszik az elkészítését napi sofőr!

Megteheti a fenti 5 tippet, amikor okostelefont vásárol Kínából. Van még valami tipp? Oszd meg a megjegyzések oszlopban, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found