kiderült, ez egy nagy titok a hacker mester és a 127.0.0.1 között!

A hackerek világában biztosan hallotta a "Nincs olyan hely, mint a 127.0.0.1" kifejezést. Tudod hogy ez mit jelent? Ennek a mondatnak nyilvánvalóan köze van a hacker mester titkához. Akarom tudni? Gyerünk, lásd csak a JalanTikuson!

A hackerek az ideális szakma az informatikai aktivisták számára. A valóban elismert hacker pozíciójába kerüléshez a szakaszok nagyon nehézek. Különösen, ha hacker mesterré akarsz válni, természetesen ez sokkal nehezebb.

A hackerek világában biztosan hallotta a "Nincs olyan hely, mint a 127.0.0.1" kifejezést. Tudod hogy ez mit jelent? Ennek a mondatnak nyilvánvalóan köze van a hacker mester titkához. Akarom tudni? Gyerünk, nézd meg a titkot az alábbiak szerint!

  • Hogyan kell felkészülni arra, hogy profi hackerré váljon
  • Azt állítja, hogy hacker, de nem tudja kitalálni a következő 10 karaktert?
  • Siess letöltés! 19 komplett White Hat HACKER e-könyv ingyen!

Nagy titok a hackerek mestere és a 127.0.0.1 között

Fotó forrása: Kép: Big Time Teez

Mielőtt feltárnánk, mi a titka a hacker mester és a 127.0.0.1 között, először meg kell értenünk a 127.0.0.1 jelentését. 127.0.0.1 vagy hívható localhostnak, az az IP-protokollt használó számítógép alapértelmezett IP-címe.

Néha vannak olyanok is, akik helyi IP-nek hívják. De lényegében ez az az IP-cím, amelyet számítógépünk jelenleg használ. Tehát, ha hozzáférsz vagy feltörsz stb. A 127.0.0.1-hez, akkor a jelentés az hurok saját számítógépére.

Fotó jóvoltából: Kép: Keep Calm-o-Matic

Tehát mi a titka ez a hacker mester és a 127.0.0.1 között? Nyilvánvalóan ez a 127.0.0.1 a legjobb hackerek gyakorolják. Természetesen a 127.0.0.1-es hackeléssel együtt nagyon legális.

A 127.0.0.1-es feltörésével azt jelenti, hogy önmaga ellen fog versenyezni. Nagyon jó a kibertámadások és a kibervédelem tesztelésében. A videón keresztül láthat egy példát arra, hogy hogyan néz ki a 127.0.0.1-es hack Tech Box következő.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát így néz ki a hacker mester és a 127.0.0.1 titkos kapcsolata. Nyilvánvalóan itt születnek a hackerek mesterei. Mit gondol erről, érdekes tapasztalatok a 127.0.0.1 kapcsán?

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Csapkod vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: Redőny készlet


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found