hogyan lehet helyreállítani az elveszett IMEI számot egy Android telefonon

Bizonyos esetekben elveszhet a mobiltelefon IMEI-száma! Ezért az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan állíthatja vissza az elveszett IMEI számot egy Android mobiltelefonon.

Ha gyakran dolgozik mobiltelefonokkal, vagy átfogó betekintést nyújt a mobil technológiába, akkor tudja, mi ez IMEI. De ha nem tudja, mi az IMEI és mit csinál, akkor először olvassa el ezt a cikket: Ez az IMEI szám függvénye, és annak megismerése. Bizonyos esetekben elveszhet a mobiltelefon IMEI-száma! Ezért az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan állíthatja vissza az elveszett IMEI számot egy Android mobiltelefonon.

  • 10 Android titkos kód, amelyet ismernie kell
  • Az okostelefonod IMEI-je szerepel ezen a listán? Ha nem, akkor hamis
  • Az Android okostelefon minőségének ellenőrzése

Számos oka lehet annak, hogy az IMEI-száma elveszhet. Például az Android telefonja tapasztal bootloop miutánfrissítés, ban ben-vaku, vagy miután megtette gyári beállítások visszaállítása vagy újraindítás. Az elveszett IMEI használhatatlanná teheti a telefon funkcióit a mobiltelefonján. Most, ha az IMEI már elveszett, így lehet visszaállítani.

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett IMEI számokat az Android telefonokon

  • Írja le az Android mobiltelefon IMEI számát. Az IMEI szám ellenőrzéséhez olvassa el a következő cikket: Hogyan tekinthető meg az IMEI szám Android, iPhone és más kínai okostelefonokon.

  • Ez a módszer hozzáférést igényel GYÖKÉR. Tehát, ha a mobiltelefon még nem voltgyökér, először olvassa el a következő cikket: Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül.

  • Töltse le és telepítse az alkalmazást Terminál emulátor androidos telefonján.

Jack Palevich Apps-fejlesztői eszközei LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást.

  • Miután megnyitotta, írja be "su", majd az Enter billentyűt. Ez a lépés a hozzáférési jogok igényléséhez szükséges szuper felhasználó androidos telefonján.

  • Írja be a következő parancsot, majd nyomja meg az Enter billentyűt:

mert SIM 1:

echo 'AT + EGMR = 1,7, "az IMEI-számod"'> / dev / pttycmd1

mert SIM 2:

echo 'AT + EGMR = 1,7, "az Ön IMEI-száma"'> / dev / pttycmd1

  • Kész, deh. Az IMEI-száma visszaáll a normális állapotba.

Ez az egyik módja az elveszett IMEI-szám helyreállításának androidos telefonján. Ez a módszer meglehetősen könnyen elvégezhető, és egy nap szükség lehet rá. Ha van információja egy praktikusabb módszerről, kérjük, értesítse Jakát az oszlopban megjegyzés alul igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found