elborzadva! Ez 7 android horror játék, amelyek a leginkább szadista ugrási ijesztéssel bírnak

Nos, ezúttal az ApkVenue ** 7 horror játékot állított össze az Android számára, amelyek a legfélelmetesebb ugrási ijesztéssel bírnak **. Nézze meg az alábbi véleményt!

A félelem, a szorongás és a horror jut eszünkbe, amikor horror játékokat játszunk. Sok technika mindegyikből horror játék hogy megijessze a játékosokat, egyikük az ugrás ijeszt, egy technika, amellyel megijesztik a játékost egy szellem vagy valami hasonló megjelenéssel.

Ugrás ijeszt maga is egy olyan technika, amelyet gyakran használnak horror játékokban az Android platformon. Nos, ezúttal az ApkVenue állított össze 7 horror játék az Android számára, amelyek a legfélelmetesebb ugrási félelmet keltik. Nézze meg az alábbi véleményt!

  • 13 legjobb horror játék HD grafikával Androidon
  • 7 legfélelmetesebb pillanat egy horror játékban
  • Ez az 5 legijesztőbb Android horror játék internet nélkül is játszható

7 horror játék Androidra a legfélelmetesebb ugrási ijesztéssel

1. Öt éjszaka Freddy sorozatában

Bizonyos Öt éjszaka Freddy-nél mai témában ez az első játék, ami eszünkbe jut. Ez a játék valóban teljesen a játék szórakoztatására támaszkodik az ugrási megijesztés technikájának alkalmazásával.

Háttér a történet az, hogy a játékos éjjeliőr lesz egy étterem. Az éjszaka őrzése helyett a játékosoknak túl kell élniük az emberek vadságát Animatronika aki képes éjjel élni és szomjazni az emberi vért.

2. Paranormális terület

Soha nem néztem filmet Paranormális aktivitás? Ha igen, ez azt jelenti, hogy tetszeni fog ez az egy játék. Paranormális terület próbál egy természetfeletti élményt bemutatni egy ház szellemével, mint egy filmben Paranormális aktivitás.

Természetesen az ugrási félelem válik a fő bűnös ijedtség szempontjából. Ez a játék konzol szintű grafikával is rendelkezik elintézhető a szint alacsony nak nek magas.

3. A félelem: hátborzongató sikoly ház

Próbál különbözni a többiektől, A félelem: hátborzongató sikoly ház próbálj meg témát venni románc és borzalommal teli horror játékká változott. A történet a volt feleség bosszúja körül forog, aki meghalt férjével, aki újból megnősült.

A játékban alkalmazott ugrási ijesztés meg van határozva elég bátor és őrült. Éppen öt perc futó játék, egy szörnyű megjelenésű nő szelleme megriad, és úgy fogja érezni a szíved, mintha azonnal leállna.

4. Mentális Kórház V.

Szerezzen sikert az Android platformon, Agaming + visszanyerve népszerűségét híres horrorjátékából Mentális Kórház V.. Ebben az ötödik sorozatban elveszítik a játékosokat a félelemtől, de az iszonyattól.

A konzol-ekvivalens grafikával érezni fogja az ugrási félelem érzését mintha valódi lenne. A játékon belüli légkör is létrejön olyan sötét. Sőt, ez a játék módot használ First Person Shooter ami lehetőségeket fog hozni több játékos közvetlenül bámulja a szellemeket.

5. SCP-087-B

Készlet egy kitalált történetből a weboldalon SCP Alapítvány, SkyMidnight Labs megpróbálta bekapcsolni egy videoszimulációs játékba. A történet egy rejtélyes hely kísérletéről szól, egy lefelé vezető lépcsőről, amelynek úgy tűnik, nincs vége.

Itt leszel a kísérlet tárgya, amely lefelé és fedezz fel egy titokzatos helyet a. Fogsz nyomon követni az egyes lépéseket és a folyosó, minél többet megy le, annál jobban zavarják a természetfeletti lények. Mennyire mersz lemenni?

6. Slendrina: A pince

Ez a horror játék sokkolta a játék világát is az Android platformon. Slendrina: A pince sok olyan szívbeteg játékost sikerült elkészítenie, amelyet szellemek készítettek Sadako ami nagyon-nagyon szörnyű.

Ez tulajdonképpen a te feladatod nagyon könnyű ebben a játékban csak keresni kell 8 könyv hogy teljesítsd a szintet. De Slendrina nem marad csendben, továbbra is vadászni fog és életben fogni.

7. Horror Kórház 3D

Téma elhagyott kórház valóban a horror játékok kedvence. Horror Kórház 3D használja ki azt is, hogy szuper feszült légkört teremtsen.

Ön ügyeletes lesz a barátodat keresi csapdába esett a kórházban. Csak fénnyel vaku mobiltelefon, akkor böngésszen a kórházban és szörnyű kísértetekkel szembesült.

Ez az 7 horror játék az Android számára, amelyek a legfélelmetesebb ugrási félelmet keltik. Szóval szerinted melyik a legfélelmetesebb? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found