7 játék, amelyet csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak

A szórakozás mellett a játékok az intelligenciát is csiszolhatják. Az ApkVenue ajánlást tartalmaz 7 játékra, amelyeket csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak.

Játszma, meccs gyakran használják az emberek választására szabadidejük töltésére vagy szórakozás keresésére. A szórakozás mellett a játékok is csiszolja az intelligenciát tudod, srácok. Néhány játék célja, hogy csiszolja mennyire okos és kreatív vagy.

Az ApkVenue ajánlást kínál a klasszikus játékokhoz, amelyeket meg kell próbálnia játszani. Következő 7 játék, amelyet csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak.

  • Ez a 10 legjobb játék továbbra is a játékosok kedvence az ismételt kiadások ellenére
  • 10 legjobb játékajánló a 2018. évi üdvözlő egérútvonalakhoz
  • 10 legjobb agytorna az Android 2019-hez | Legyen okosabb!

7 játékot csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak

Ezek a játékok ingyenesen érhetők el a címen Google Play Áruház, így letöltheti anélkül, hogy aggódna, hogy fizetnie kell. Ellenőrizzük, mennyire okos vagy ezzel a játékkal!

1. Találd meg a módját: addiktív puzzle

Megtalálja a módját Egyszerű játékmenetű, de magas IQ-ra van szükség a játékhoz. Az Ön feladata az összes pont összekapcsolása anélkül, hogy bármi hiányozna. Minél magasabb a szint, annál több akadály lesz. Ez a játék rendelkezik éjszakai mód, így éjszaka játszva nem kell aggódnia a vakító fény miatt a játék fehér háttere miatt.

2. Agy pontok

A munkád csak egy, húzd meg a vonalat hozza össze a lényeget (pont) színes rózsaszín és színes pont kék. Több vonalat húzhat. Minél magasabb a szint, akkor új rajzeszközt választhat. A ceruzáktól, tollaktól az ecsetekig.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Puzzlerama - A legjobb puzzle-gyűjtemény

Puzzlerama nagy gyűjteménye van kirakós játék hogy tesztelje az IQ-ját. Csatlakozási pontoktól kezdve, csövek építésénél feloldása, tangram és shikaku. Minden játéktípusnak nehézségi szintje van Könnyen, Közepes, Előleg, Kemény, és Szakértő. A grafika az teljes szín nagyon lakoma a szemnek.

4. Paperama

Ha te szerelem origami vagy a papírhajtogatás japán művészete Paperama illik hozzád. Megkérik különféle origami formák készítésére, de vannak olyan korlátozások, amelyeknek meg kell felelniük ahhoz, hogy átmenjenek a következő szintre. A papír összecsukása közben olyan zenével is játszanak, amely pihenésre késztethet.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Végtelen hurok

Végtelen hurok is egyszerű játékmenet, akkor felkérik, hogy csatlakoztassa az egyes vonalakat, amíg az összes csatlakozik. Hogy bekössön csak kellKoppintson a azon a mintán, amelyet át akar helyezni. Ez a játék próbára teszi kreativitását és intelligenciáját.

6. Brain It On!

Brain It On! kevéssé hasonlít rá Agy pontok. A megadott küldetés teljesítéséhez meg kell rajzolnia egy mintát vagy vonalat. Ez a játék fog tesztelje intelligenciáját és intelligenciáját hogy a problémát a lehető leghatékonyabban megoldják.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

7. Hókusz

Becsap valóban tesztelni fogja a koncentrációt, mert a 3D-s illusztrációk megzavarhatják a szemünket. A te feladatod az átirányítási kocka hogy egy üres lyukba kerüljön. Irányíthatja ezzel csúszik továbbá Koppintson a. Hihetetlen illusztrációit csak emberek játszhatják le Magas IQ.

Ott van, srácok, Jaka ajánlása kb 7 játék, amelyet csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak. Próbáljon játszani, és nézze meg, milyen magas az IQ-ja ahhoz, hogy képes legyen teljesíteni az összes küldetést!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found