hogyan lehet egyszerre 2 összecsapott királyi fiókot játszani 1 androidon

A Clash Royale végre Androidon is lejátszható. Annak érdekében, hogy a Clash Royale játékot még izgalmasabbá tegye, az ApkVenue-nak módja van arra, hogy egyszerre 2 Clash Royale fiókot játsszon le 1 Androidon.

Hosszú várakozás után, amely még jobban féltékenyebbé tette az Android-felhasználókat az iOS-felhasználók iránt, végre játék Clash Royale mesterséges Szupercella élvezhetik az Android felhasználók. Valljuk be, te is biztosan ezt a játékot játszod, igaz? Nem csoda, mert az játékmenet, A Clash Royale valóban olyan játék, amely saját izgalommal kecsegtet.

Hogy a Clash Royale játékot még izgalmasabbá tegye, JalanTikus sok Clash Royale tippet fog megadni. Ezúttal az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy 2 Clash Royale fiókot egyszerre játsszon le egy Androidon, anélkül, hogy fiókot váltana.

  • Hogyan kell játszani a Clash Royale-t Androidon az APK legújabb verziójával
  • Hogyan készítsünk Clan Clash Royale-t Android és iOS rendszeren
  • A különbség a King Tower és az Arena Tower között a Clash Royale-ban

A Clash Royale varázsa

A Supercell fejlesztette ki Clash Royale a régi karaktert hordozó jelen Klánok összecsapása (plusz sok új karakter), valamint jön játékmenet egy frissebb. Nem csoda, hogy ez a Tower Defense játék azonnal felkeltheti sok androidos okostelefon-felhasználó figyelmét. Az Android Clash Royale nem tölthető le közvetlenül a Google Playről, de a Clash Royale apk innen tölthető le link amelyet az ApkVenue biztosított.

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

Hogyan lehet 2 Clash Royale fiókot játszani 1 Android okostelefonon

A Clash Royale játék izgalma érezhető lesz, ha már megvan klán. Mert segíthetnek egymásnak a tagokkal klán mások megerősítik egymás kártyáit. Csatlakozni vagy létrehozni szeretne klán a Clash Royale-ban? Olvassa el a cikkeket Hogyan készítsünk Clan Clash Royale-t Android és iOS rendszeren.

Tehát, hogy még izgalmasabb legyen, használhatja 2 Clash Royale fiók 1 Android okostelefonon. A cél az, hogy segítsetek egymásnak a Clash Royale-fiókoknál, így gyorsan feljebb léphetünk magasabb szintre. Szeretné tudni, hogyan? Könnyű.

  • Ahhoz, hogy 2 Clash Royale fiókot egyszerre játszhasson 1 Androidon, csak egy szuper könnyű alkalmazásra van szüksége Párhuzamos tér. Töltse le a Párhuzamos tér apk alkalmazást link amelyet az ApkVenue nyújt, majd telepítse a szokásos módon.
Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS
  • Ezután nyissa meg a Parallel Space alkalmazást. Az Ön feladata az, hogy hozzáadja az Androidjára már telepített Clash Royale alkalmazást olyan alkalmazásként, amelyet a Parallel Space párhuzamosan fog futtatni, így egyszerre 2 Clash Royale fiókot játszhat. Nyomja meg a Pluszjelet (+), majd keresse meg a Clash Royale alkalmazást.

  • Miután hozzáadta a Clash Royale alkalmazást a Parallel Space-hez, nyissa meg a Clash Royale alkalmazás ikonját. Tájékoztatásul a Párhuzamos térhez hozzáadott összes alkalmazás később „klónozott” alkalmazásként fog működni, így nincsenek a fő telepített alkalmazáshoz kötve.

  • A Clash Royale kezdeti megjelenésekor, amelyet megnyit, a szokásos módon látni fogja a folyamatát Belépés a Google Play Játékokhoz. Ezután kövesse a folyamatot Belépés másik Google-fiókjának használatával.

  • Utána Belépés, kérjük, adjon hozzáférést a Clash Royale-nak a Gmail-fiók használatához. Ezután válassza ki az imént hozzáadott fiókot. Ezt a fiókot az összes játékadat tárolására használják a szokásos módon.

  • Kész. Most 2 Clash Royale fiókot játszhat egyszerre 1 Androidon anélkül, hogy fiókot kellene váltania.

Mennyire egyszerű egyszerre játszani 2 Clash Royale fiókot? Ezután szabadon játszhat, anélkül, hogy gondot kellene tennie egy Google-fiók másikra cseréjével. Tehát segíthetnek egymásnak a fiókok és a többi fiókod között, hogy gyorsan szintet érjenek.

Igen, használhatja a Parallel Space alkalmazást a Clash Royale mellett más alkalmazások futtatására is. Lényegében a Parallel Space segítségével 2 alkalmazásfiókot futtathat egyszerre 1 okostelefonon. Nem izgalmas?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found