hogyan lehet megtörni a wifit androidon a wpsapp segítségével

Ezúttal az ApkVenue elmondja, hogyan lehet WPSApp segítségével feltörni a WiFi-t Android-on. Gyerünk, hallgassunk!

Nem tagadható, WiFi kapcsolat az egyik olyan dolog, ami fontos a mindennapi életed számára nem lehet elválasztani az internetről, igaz? Különösen, ha az internetes adatcsomagod fogy. Nos, azonnal meg kell keresnie a WiFi kapcsolatot. De természetesen a legtöbb WiFi megköveteli, hogy belépjen Jelszó annak érdekében, hogy hozzáférhessek hozzá.

Ahogy Jaka elmondta az előző bejegyzésben, az ApkVenue-nak még mindig sok minden van szoftver amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a WiFi-hez annak ellenére, hogy van nem tudom a jelszó. Az ApkVenue ezúttal elárulja, hogyan lehet az Androidon WiFi-re törni az úgynevezett szoftver segítségével WPSApp.

  • Ne tegye ezt az 5 veszélyes dolgot, ha ingyenes WiFi-t használ
  • A WiFi sokkal fontosabb, mint a szex? Ez a bizonyíték!
  • Kiderült, hogy a WiFi nem veszélyes az egészségre, ez bizonyíték!

Hogyan lehet megtörni a WiFi-t Android-on a WPSApp segítségével

Hogyan lehet betörni a WiFi-re ezzel az alkalmazással, egyszerű és gyors, akárcsak a szoftverek használata AndroDumpper és WPS Connect. Csak annyit kell tennie Letöltés és telepítse az alkalmazást, majd a befejezésig olvassa el az ApkVenue tippjeit. Gyerünk, nézzük csak meg a teljes beszámolót!

  • Először is töltse le WPSApp ban ben Google Play Áruház. Ezután telepítse a szokásos módon.

  • A telepítési folyamat befejezése után futtassa az alkalmazást, majd megjelenik alábbiak szerint.

  • Előzőleg győződjön meg róla, hogy van legyen a helyszínen elérhető WiFi hálózat.
  • Kattintson az ikonra LETAPOGATÁS mint az alábbi kép, a lényeg a WPSApp képes beolvasni WiFi hálózat elérhető.
  • Ha talált egy WiFi hálózatot, kattintson a cél WiFi nevére, akkor több lehetőség jelenik meg.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Emlékezik! Ha az okostelefon már voltgyökér, akkor kiválaszthatja, melyiket CSATLAKOZÁS PIN-kóddal (ROOT). De ha az okostelefon még nem gyökerezik, akkor te választasz NEM SZAKASZ. Itt Jaka ezt használja GYÖKÉR mert Jaka okostelefonja gyökeret vert.
  • A kiválasztás után azonnal megkezdődik a jelszavak nyomon követésének folyamata. Általában ez a folyamat 20-50 másodpercig tart. Csak várjon, amíg a folyamat sikeres lesz, ha nem sikerül, próbálja újra, amíg nem működik.
  • Gratulálunk! Most megvan sikerült betörni a WiFi jelszavába a WPSApp használatával. A jelszó az okostelefon képernyőjén is megjelenhet, az alábbiak szerint.

Nos, a különbség a módszer használata között GYÖKÉR és NEM SZAKASZ olyan, mint a fenti kép. Ha úgy dönt GYÖKÉR, a jelszó megjelenik a képernyőn. Közben, ha úgy dönt NEM SZAKASZ, akkor a jelszó nem jelenik meg a képernyőn, de automatikusan csatlakozik a WiFi hálózathoz.

Hogyan? Nem könnyű az út? Mit gondolsz? Ne felejtsd el Ossza meg barátainak, így ők is így tudnak. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found