10 ország a legfejlettebb technológiával, köztük Indonézia?

Véleménye szerint melyik ország rendelkezik a legfejlettebb technológiával? Jakának van egy listája a 10 legfontosabb országról, szerepel-e Indonézia?

Ebben a korban a technika fontos elem lett egy országban. Minél fejlettebb a technológia, annál fejlettebb általában az ország.

A világ számos országa közül természetesen vannak olyanok, amelyek fejlettebb technológiával rendelkeznek, mint más országok.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad egy listát a legfejlettebb technológiával rendelkező ország ebben a világban!

A legfejlettebb technológiai országok

Az ország technológiai fejlődésének nagy hatása van a különféle ágazatokra, például a gazdaságra és a biztonságra.

Ezért nem meglepő, hogy sok ország olyan gyorsan fejleszti a technológiát. Különböző forrásokból számolva, ez a legfejlettebb technológiával rendelkező országok listája, a Jaka verziója!

10. Oroszország

Fotóforrás: Legjobb egyetemek

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb riválisaként nincs ezzel semmi baj Oroszország a technológiát is tovább akarják fejleszteni, hogy ne maradjanak le.

A hidegháború idején, amikor Oroszország még csatlakozott Szovjetunió, sikerült az első embereket a pályára juttatniuk.

Oroszországnak van egy kutatóintézete is Moszkvai Állami Egyetem amelyet erősnek és innovatívnak tartanak.

Számos tudóst gyárt az informatika, a kommunikáció, az atom, az űrkutatás és a világűr felé, ez az ország. Oroszországot a világ legjobb védelmi technológiájával rendelkező országnak is tekintik.

9. India

Fotóforrás: World Finance

Annak a fejlődő országnak a státusa ellenére, mint Indonézia, India egyike azoknak az országoknak, amelyek képesek jól fejleszteni a technológiát.

A szoftveres technológia nagy része Indiából származik. A nagyvállalatok sok magas beosztású tisztviselőjét indiánok vezetik, például a Google és a Microsoft.

Miért ilyen India? Ennek egyik oka az, hogy vannak egyetemeik, amelyek az összes technológiai tudományt oktatják.

8. Kanada

Fotó jóvoltából: Toronto Star

Kanada a technológusoknak is megfelelő ország. A kanadai kormány is keményen dolgozik a technológia fejlesztéséért az országban.

Fejlesztik a kommunikációs technológiát, elősegítik az egészségügyi innovációt, javítják az űrtechnikát, a kvantumszámítást stb.

Az ország technológiai különlegessége a biotechnológia. Kanada sok kifinomult újítást is létrehozott, mint pl Avro nyíl.

7. Kína

Fotóforrás: MVP Gyár

Kína lehet, hogy nem a technológia királya, de nem tagadhatjuk, hogy ez az egy ország nagyon fejlett a technológia gyors fejlődésének köszönhetően.

A Kína által gyártott elektronikai cikkek elárasztották más országokat, így Indonéziát is.

Sokan azt jósolják, hogy Kína lesz a legfejlettebb ország a következő 10-20 évben.

A kínai tudósok napjainkban nagy hangsúlyt fektetnek a robotikára, a félvezetőkre, a nagysebességű vonatokra, a szuperszámítógépekre és így tovább.

6. Anglia

Fotóforrás: UKTN

Országként, amely egykor a Föld 1/3-át irányította, nem meglepő, ha angol bekerült ebbe a listába. Valójában ebben az országban kezdődött az ipari forradalom.

Sugárhajtóművek, mozdonyok, világháló, villanymotorok, elektromos távíró stb. Ebből az országból származnak. Későig az Egyesült Királyság a katonai technológiára összpontosított.

Minden brit állampolgár hozzáfér a fejlett technológiához, ezért mindannyian hozzászoktak a technológiához a napi ügyeikhez.

5. Németország

Fotó jóvoltából: Flood Control AsiaRS

Technológiai ügyek, ország német a legjobb kontinentális Európában. A második világháború korszaka óta ez az ország számos fejlett technológiát gyártott.

Valójában az ország által végzett kutatási erőfeszítések integrálódnak a japán gazdasági rendszerbe. A német autóipari technológia a technológiailag fejlett autók gyártása szempontjából is rendkívüli.

Számos nagy felfedezés származott ebben az országban, például a röntgensugarak felfedezése. Nem baj, ha Mr. Habibie úgy döntött, hogy ebben az országban folytatja tanulmányait.

4. Izrael

Fotó jóvoltából: The Times of Israel

Technológiai ipar tulajdonosa Izrael beleértve a világ legkifinomultabbjait is. Számos mezőgazdasági technológiai újítást is fejlesztenek a növények maximalizálása érdekében.

Izraelben a világon a legmagasabb az otthoni számítógépek aránya. Nem is beszélve arról, hogy ebben az országban a legmagasabb a tudósok és technikusok száma a munka világában.

Izrael számos futurisztikus haditechnikai fejlesztéssel is rendelkezik, például védelmi rendszerekkel Vaskupola és drónok.

Az ország exportjának mintegy 35% -a kapcsolódik a technológiához, ami azt bizonyítja, hogy ez az ország az egyik legfejlettebb technológiával rendelkező ország.

3., 2. és 1. szám. . .

3. Dél-Korea

Fotóforrás: Samsung Global Newsroom

Három évvel fiatalabbak Indonéziánál, Dél-Korea bekerült az első háromba, mint a világ legfejlettebb technológiájú országa.

Valójában az 1970-es években ez az ország még mindig szegény ország volt. Rövid idő alatt ennek az országnak minden erőfeszítése révén sikerült fejlett országgá válnia.

Az egyik a technológia gyors fejlődése. Számos elektronikai terméket gyárt ez az ország, például a Samsung és az LG.

Valójában Dél-Koreát tartják a világ leggyorsabb internetsebességű országának.

2. Egyesült Államok

Fotóforrás: WorldAtlas

Más országokkal összehasonlítva Amerikai egyesült államok egyike a leggyorsabb technológiai fejlődéssel rendelkező országoknak.

A mindennap használt technológián kívül ez az ország olyan katonai technológiát is fejleszt, amely valószínűleg a legjobb a világon.

Nem is beszélve az űrtechnikáról, amely az embereket először sikeresen a Holdra lépte.

Sőt, az Egyesült Államokban található a Szilícium-völgy is, amely a világ számos óriási technológiai vállalatának székhelyeként ismert.

Példa az Egyesült Államok egyik technológiai vállalatára? Nevezzük Apple, Microsoft, Google, Facebook, Intel, IBM és így tovább.

1. Japán

Fotóforrás: CNBC

Először is, nem más, mint a nem Japán. Ez a sok idővel rendelkező ország régóta ismert, mint különböző fejlett technológiákkal rendelkező ország.

Tudomásul kell venni, hogy a japán kutatók nagy hozzájárulást nyújtottak különböző területeken, például az autó, elektronika, gépek, ipari robotok stb.

Japán kutatók számos Nobel-díjat nyertek. Japán egyik különlegessége, hogy a biotechnológiától a robotikáig számos területen elért eredményeik.

Sok technológiai újítás származik ebből az országból, így nem baj, ha az első számú legfejlettebb technológiai országnak tartják.

Igazán szeret Indonézia még nem szerepel a legfejlettebb technológiával rendelkező országok listájában. De nem lehetetlen, hogy az elkövetkező években Indonézia a legjobb 10 közé kerül.

Ha Indonéziában fejlett technológiák vannak a különféle ágazatokban, akkor nem lehetetlen, hogy fejlődő országként elfoglalt helyzetünk fejlett országgá válhat.

Olvassa el a cikkeket is Ország vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found