7 olyan alkalmazás, amely ingyenes prémium szolgáltatásokat nyújt a korona járvány idején

A Corona vírus miatt ezek az alkalmazások ingyenes prémium szolgáltatásokat nyújtanak, hogy több felhasználó élvezhesse őket. Melyek az alkalmazások? Van a kedvenced?

A kitörés után Corona vírusjárvány (Covid-19)Különféle társadalmi és fizikai korlátozásokat hajtanak végre a vírus szélesebb körű terjedésének megakadályozása érdekében.

Ennek eredményeként számos irodát, főiskolát és iskolát bezártak. Az alkalmazottak, a hallgatók és a hallgatók kénytelenek minden tevékenységet a ház belsejéből elvégezni.

Ezért különféle alkalmazások és webhelyek versenyeznek a fogyasztók vonzásának legjobb szolgáltatásainak biztosításáért, amelyek közül az egyik ingyenes prémium szolgáltatások.

Olyan alkalmazások, amelyek ingyenes prémium szolgáltatásokat nyújtanak a Corona járvány idején

Azoknak, akik unatkozni és kevésbé produktívnak érzik magukat közben fizikai távolságtartás, számos alkalmazás és webhely ingyenes prémium szolgáltatásait tette elérhetővé egy bizonyos ideig.

Kíváncsi arra, hogy mely alkalmazások és webhelyek valósítják meg? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

1. Cookpad

Azoknak, akik hobbi a főzés vagy csak egyszerűen görgetés az ételrecepteknek ismerniük kell ezt az egyetlen alkalmazást.

A Corona vírus járvány miatt, amely egyre inkább endémiás, Cookpad úgy döntött, hogy megnyílik tesztelt receptfunkciók (Cookpad Premium) ingyen, 30 napig.

Ez a szolgáltatás minden meglévő és új felhasználóra vonatkozik, akik a dátumtól kezdve a Cookpad Premium szolgáltatás előfizetőiként regisztrálják magukat 2020. március 24 az Android / iOS alkalmazáson keresztül.

Ez a 30 napos ingyenes program várhatóan produktívabbá teszi a felhasználók idejét otthon, csökkenti a főzési hiba kockázatát, és egyúttal arra ösztönzi a felhasználókat, hogy otthon főzzenek.

2. Ruangguru

Tanári szoba, Délkelet-Ázsia legjobb és legnagyobb online tanulási alkalmazása bejelentette azt a tervét, hogy ingyenes online tanulási helyeket vagy ingyenesen és kvótákat biztosít az összes iskolás számára.

Ennek oka a Corona vírus járvány, amely egyes területeken az oktatási és tanulási tevékenységek bezárását vagy ideiglenes felfüggesztését kényszerítette.

Együttműködés több internetes szolgáltatóval, mint pl Telkomsel, a hallgatók követhetik a tanulást Ruangguru Ingyenes Online Iskola kezdve 08.00-12.00 WIB.

Ezen felül Ruangguru biztosítja 15 csatorna élő tanítás amely a nemzeti tanterv szerinti összes tantárgyból áll az 1. SD osztálytól a 12. SMA osztályig. Ez a program elavult 2020. március 18–31.

3. Ügyességi Akadémia

Nem akarok lemaradni, Ügyességi Akadémia, egy online és offline képzési platform, amely a Ruangguru részlege, 14 napig ingyenes online tanfolyamokat is nyit.

-Tól tart 2020. március 23–31, kihasználhatja olyan minőségi témájú osztályok előnyeit, mint a személyes fejlődés, a tervezés, a marketing, a programozás, a pénzügyek, a vállalkozói technikákig a legjobb szakértőktől.

Mindezt utalványok cseréjével lehet megszerezni INGYENES OSZTÁLY miután befejezte a Skill Academy alkalmazás telepítését, banda.

Megint jó, ha egyszer exkluzív képzést kap online, akkor megkapja érettségi bizonyítvány amelyek felhasználhatók a munka világában. Mire vársz még?

4. Google Meet

A világszerte elburjánzó Corona-vírus kitörése sok vállalatot késztette ennek megvalósítására Work From Home (WFH) irányelv. A termelékenység megőrzése érdekében a vállalatok találkozóalkalmazásokat használnak és online dolgoznak.

Az egyik ajánlható alkalmazás az Google Meet. Sőt, ez az alkalmazás éppen megszüntette az online értekezlet és konferencia szolgáltatásokat.

Ez a prémium szolgáltatás legfeljebb 2020. július 1. Itt a felhasználók legfeljebb meghívhatnak 250 résztvevő, követhető élő streaming képességekkel 100 000 néző, banda!

A szolgáltatás igénybevételéhez a vállalat külön fiókot hoz létre a címen G SuiteEzt követően a céget felkérik a vállalkozás nevének, az alkalmazottak számának és az adminisztrátor személyes adatainak megadására.

Ha elkészült, az adminisztrátorok ingyenes prémium hozzáférést kapnak az üzleti e-mailekhez, videokonferenciákhoz és nagy kapacitású online tárhelyhez.

5. iflix

Ki ne ismerné ezt az egy filmet közvetítő alkalmazást? A jó hírek, iflix bejelentette a politikát VIP belépés ingyenes a Corona-járvány idején.

Az utalványkód használatával CSAK OTTHONKorlátlan filmmaratonokat kaphat otthonról, tudod! Nos, ez az ingyenes időszak egy hónapig érvényes, kezdve 2020. március 25.

Az utalvány beváltási határidejére az iflix csak dátumig ad határidőt 2020. április 24. Tehát, ha használni szeretné az utalványt, használja fel április 24. előtt, OK!

Később VIP hozzáférést kap, amely kifejezetten a legjobb filmekhez kapcsolódik Indonéziából és külföldről.

6. Nike Training Club

Az edzésalkalmazások felhasználói ismerjék ezt az alkalmazást. Nike Training Club (NTC) egy teljes testes edzésalkalmazás, mert a fitnesz és a rugalmasság sportjaira terjed ki.

Ez az NTC alkalmazás tartalmaz edzéseket 15, 30 vagy 45 perc a következőket tartalmazza 115 ülés. Ezenkívül ez az alkalmazás segít referenciákat nyújtani az edzések során viselhető legjobb ruhákról is.

Tehát a Corona vírusjárvány idején az NTC úgy döntött ingyenes a prémium szolgáltatás határozatlan időre.

Ez azt jelenti, hogy a kedved szerint használhatod ezt az alkalmazást, banda! Tehát nincs több oka sokáig lustálkodni fizikai és társadalmi távolságtartás, Igen!

7. Pornhub

Hé, ki szereti megnyitni ezt az oldalt? Pornhub felnőtt oldal Ez minden országban meghosszabbította az ingyenes prémium szolgáltatási időszakot!

Ez idővel megtörténik lezárás a Corona-járvány miatt, amelyet számos országban, például Olaszországban és az Egyesült Királyságban, valamint Franciaországban és Spanyolországban hajtottak végre.

Maga a prémium szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hirdetések szünete nélkül élvezhessék a videókat gyorsabb letöltési sebességgel és jobb minőségű videóval.

Természetesen ez az oldal nem élvezhető olyan országokban, amelyek blokkolják, beleértve Indonéziát is. Mindazonáltal meg lehet tenni támaszkodva VPNjobb?

Ez egy sor olyan alkalmazás és webhely volt, amely ingyenes prémium szolgáltatásokat nyújtott a Corona vírusjárvány, banda miatt.

Mit gondolsz? Írd le alább, igen! Tartsa fenn egészségét és személyes higiéniáját, és találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found