5 szüreti hold másoló androidos játék, játszottál mást?

Íme néhány javaslat a Harvest Moon másolási játékokhoz Androidon, a Harvest Moonhoz hasonló játékmenettel.

Aki nem tud a játékokról Betakarítás Hold, ültetvényszimuláció társas tevékenységek kíséretében falusiakkal romantikával fűszerezve. Ez a játék a kezdetektől fogva a játékosok kedvence is volt.

Valójában, Betakarítás Hold egyszer megjelent az Androidra, de valahogy hiányzik a játék A Play Áruház regionális Indonézia. De ne aggódjon, számos alternatív játék létezik, amely helyettesítheti az Android telefonon való játékot. Nézze meg az 5 legjobb Android-játék, például a Harvest Moon alábbi véleményeit.

  • Gyönyörű lányok a szüreti holdban, ami megkísért majd
  • Töltse le a Harvest Moon Back to Nature alkalmazást Android telefonokra + Hogyan kell játszani!
  • 5 legjobb PS1-játék letöltési oldal 2019 (100% INGYEN!)

Harvest Moon Copycat Android játék

1. Betakarítási mester: Farm Sim

Itt leszel egy karakter, aki örökséget kapott egy ültetvénymezőről, hasonlóan hangzik, mint a történet kezdete Betakarítás Hold, várja meg, amíg meg nem talál egy meglepetést, amelyet a főszereplő nagybátyja is örökölt adósságok.

Tehát az a fő küldetésed, hogy újból felépítsd ezt az ültetvényt, és onnan szerezz pénzt a nagybátyád adósságainak kifizetésére.

A többi, minden ugyanúgy néz ki, mint a Harvest Moon, például a gazdálkodás, az állattenyésztés, a halászat és a társasági élet a helyi lakosokkal. Ezt a játékot itt vásárolhatja: A Play Áruház meglehetősen olcsó áron, ami csak 10 000 rúpia.

2. Vidéki élet: Szüreti nap

Játsszon Derek nevű főszereplőnek, ahol elhunyt apja a gazdaságok és mezők örökségét kapja. Apja reméli, hogy Derek vissza tudja állítani a termékeny ültetvényt a régi módon. A következő történet Derek beleszeretett a Tida nevű falufőnök lányába.

Nem olyan, mint a játékok Betakarítás Hold, ahol a faluban tetsző nőt választhatja feleségül, itt van egy romantikus történet, ahol Derekként sikeres ültetvény vállalkozóvá kell válnia, hogy javaslatot tehessen Tidának, 4 év majd a városban folytatott tanulmányai után visszatér a faluba.

3. Farm fel

Vesz beállítás vidéki Amerika az 1930-as években, Farm fel valójában van játékmenet ugyanaz, mint a Farm Ville és hasonló játékok.

Ahol növényeket vásárol, termeszt, betakarít és elad. Emellett gazdaságokat is emel, állatokkal és épületekkel foglalkozik.

Valójában ennek a játéknak is van egy kicsit vicces története és elbeszélése, de nem uralja teljesen a játékot. Ha nehézségei vannak a játékkal, kihasználhatja Alkalmazáson belüli vásárlás amelyet megvásárolhat a játékban.

4. Farm Life: Natures Adventure

Röviden, ezt a mezőgazdaságról szóló játékot a sorozat ihlette Harvest Moon: Ásványváros barátai. Mielőtt elkezdené a játékot, testre szabhatja főszereplőjét, a nemtől és a megjelenéstől kezdve. Ezen kívül megnevezheti a gazdaságát is, és háziállatot is választhat.

Általánosságban elmondható, hogy a játék szinte ugyanaz, ahol meg kell küzdeni az ültetvények és a gazdaságok sikeres megvalósítása érdekében, majd társasági életet kell folytatnia a falusiakkal, és partnert kell találnia feleségül. Ami érdekes, hogy ha házas vagy, a párod segíthet az ültetvény munkájában.

5. Zsebszüret

Ez az egyik addiktív Harvest Moon másoló játék, amelyet a fejlesztő készített Kairosoft. Farm és farmmenedzsment szimulációs játék, amelyet nagyon összetett üzleti rendszer kísér.

Az ültetvény alkalmazottainak alkalmazásával nagy és sikeres ültetvényt kell építenie. Van egy befektetési és hirdetési rendszer is, amelynek célja további finanszírozás keresése az ültetvény felépítéséhez és nagyobbá és sikeresebbé tételéhez.

Igen, ez az A Harvest Moon-hoz hasonló 5 legjobb Android-játék. Remélhetőleg a fenti lista referenciaként szolgálhat azok számára, akiknek nagyon hiányzik a játék Betakarítás Hold.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found