az Instagram link (fényképek, videók, profilok) másolása a legegyszerűbb

Van online vállalkozása, és szeretné népszerűsíteni az Instagram-fiók használatát, de nem tudja, hogyan kell lemásolni az Instagram-linket? Ne légy szomorú, csak kövesd az ApkVen oktatóanyagát!

Instagram egy közösségi média platform, ahol képeket és videókat oszthatunk meg a többi felhasználóval az egész világon.

Egy olyan korszakban, amely teljesen digitális, mint most, az Instagram-ot már nem egyszerűen a tartalom megosztására használják, hanem hírességként is megélhetésre.

Funkciók révén link másolása, megoszthatja profilját vagy IG-tartalmát más platformokon keresztül az eladott szolgáltatások és termékek népszerűsítése érdekében.

Ebben a cikkben az ApkVenue megmagyaráz néhányat hogyan kell másolni az Instagram linket mobilon vagy asztali számítógépen. Kíváncsi? Gyerünk, nézzünk együtt.

Az Instagram-linkek egyszerű másolása

Három módon másolhatja az Instagram-fiók linkjét, amelyet megtehet. Kezdve a képhivatkozás, a videó másolásával, az IG profil / fiók link másolásával is.

Ezeken a linkeken keresztül letöltheti azokat a fényképeket és videókat, amelyeket megosztottak az Instagram letöltő alkalmazásával.

Mentheti a letöltött videókat és képeket, hogy ne felejtse el, vagy ha a tulajdonos törölte a bejegyzést.

A módszer meglehetősen egyszerű, mert az Instagram-profil linkjének másolásához nincs szükség harmadik féltől származó alkalmazásra. Csak nézz be, gyere, banda!

1. Hogyan lehet másolni a saját Instagram profil linkjét és más embereket

Először is, az ApkVenue megmondja, hogyan kell másolni az Instagram profil linkjét magad vagy valaki más. Ezzel hozzáférést ad a link címzettjének a galéria megnyitásához a másolt profilból.

Ez a módszer tökéletes azok számára, akik szeretnék népszerűsíteni az Instagram-fiókjukon értékesített szolgáltató üzletet vagy terméket. Így másolhatja az Instagram profil linkjét:

  • 1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást Instagram telepítve van a mobiltelefonjára. Ha még nincs, letöltheti az alábbi linken keresztül:
Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Adja meg az alkalmazást a meglévő Instagram-fiókkal történő bejelentkezéssel. Használhatja Google-fiókját vagy Facebook-fiókját is az Instagram-ba való bejelentkezéshez.

  • 3. lépés: Keresse meg azt az Instagram-profilt, amelyre át szeretné másolni a linket a Keresési funkción keresztül. Ez lehet a saját profilja, valamint mások profilja.

  • 4. lépés: A profil jobb felső sarkában van menü gomb amelynek 3 függőleges pont ikonja van. Kattintson a gombra, majd válassza a lehetőséget Profil URL másolása.

  • 5. lépés: Sikeresen másolta a fiókprofil linkjét. Most csak be kell illesztenie / beillesztenie a linket a szükséges platformra.

2. Hogyan lehet másolni a link fotóit és videóit az Instagram-on

A következő lépés az, hogyan kell másolni a fotó és videó linket az Instagram-ra egy mobiltelefon segítségével. Megteheti ezt a módszert, ha bejegyzéseket szeretnénk megosztani, vagy valaki más bejegyzését újra közzé szeretnénk tenni.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

Ha sok tetszést szeretnél szerezni Instagram-bejegyzéseiden, lemásolhatod a linket az Instagram-fiókodban lévő képek / videók közül, és megoszthatod más platformokon, például a WhatsApp-on vagy a Twitteren.

A módszer nagyjából hasonló a fentiekhez, banda. A következő lépéseket kell követnie:

  • 1. lépés: Nyissa meg a mobiltelefonjára telepített Instagram alkalmazást.

  • 2. lépés: Adja meg az alkalmazást a meglévő Instagram-fiókkal történő bejelentkezéssel. Az Instagramba való bejelentkezéshez Google- vagy Facebook-fiókot is használhat.

  • 3. lépés:Írja be a fiók nevét a keresőmezőben a feltöltő profiljának megkereséséhez. Keresse meg azt a képet vagy videót, amelyre át szeretné másolni a linket, és keresse fel a feltöltő profilját.

  • 4. lépés: Keresse meg a megosztani kívánt bejegyzést. Kattintson a bejegyzésre, majd a 3 függőleges pont ikonnal ellátott gombra. Válassz egy lehetőséget Link másolása.

  • 5. lépés: Sikeresen másolta a kép / videó linket. Most már csak annyit kell tennie, hogy beilleszti / beilleszti a linket a szükséges platformra.

3. Hogyan lehet másolni az Instagram profil- és tartalmi linkeket PC-re / laptopra

Az utolsó az, hogyan lehet másolni az Instagram profil linkjét vagy tartalmát egy böngészőn keresztül. Ezt megteheti a mobiltelefon böngészőjén keresztül, de az ApkVenue elmagyarázza a lépéseket egy PC / laptop böngészőn.

Hogy csinálod, csak nézd meg, banda!

  • 1. lépés: Nyisd ki böngésző telepítve van az asztalon, majd írja be a címet www.instagram.com az oszlopon címsáv amely a tetején található.

  • 2. lépés: Jelentkezzen be Instagram-fiókjába e-mailje, Google-fiókja vagy Facebook-fiókja segítségével.

  • 3. lépés: Lépjen arra a profilra, amelyre át szeretné másolni a linket. Ha át akarja másolni a profil linkjét, akkor csak át kell másolnia a címet a böngésző címsorába.

  • 4. lépés: Ha videó vagy fotó linket szeretne másolni, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint a profil tartalmára, majd átmásolja a címet a böngésző címsorába.

  • 5. lépés: Sikeresen másolta a kép / videó linket. Most már csak annyit kell tennie, hogy beilleszti / beilleszti a linket a szükséges platformra.

Ez Jaka cikke arról szól, hogyan lehet az Instagram linket lemásolni mobiltelefonon vagy az asztalon található böngészőn keresztül. Remélhetőleg ez hasznos lesz neked, banda!

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban, banda!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found