sok ember tiltakozik, a Marvel kapitány karakterét felváltják a Game of Thrones játékosai?

Véleménye szerint megérdemli Brie Larson Marvel kapitány karakterét? Nyilván sokan nem értettek egyet a petíció megjelenéséig, tudod!

Ha követi a Marvel filmeket, akkor már ismernie kell a neveket Marvel kapitány. A női szuperhősöt játssza Brie Larson.

Sajnos megjelent petíció Larson Marvel kapitány helyett valamiért banda!

Mi váltja ki a petíciót? Ha ki kell cserélni, ki cserélje le?

Az ApkVenue az alábbiakban áttekint mindent.

Brie Larson helyett petíció

Ez a petíció a Marvel kapitány stábjának pótlására a helyszínen jelenik meg change.org. Című petíció Húzza Brie Larsont a Marvel kapitánytól több mint 2000 ember írta alá.

Mi késztette az embereket arra, hogy Brie Larsont lecseréljék másra?

Brie Larson rövid életrajza

Fotóforrás: ABC News

Brianne Sidonie Desauniers színésznő 1989. október 1-én született Sacramentóban, Kaliforniában, az Egyesült Államokban.

Magazin Idő egyszer felvette a listára a világ egyik legbefolyásosabb nőjeként 2019-ben.

Már régóta a szórakoztató világban kezdte karrierjét, bár többnyire vígjáték-szerepekben tűnt fel. Egyikük, a rendezvényen Ma esti show Jay Lenóval.

Hosszú idő után a sitcom világában Larson filmeket játszva széttárta szárnyait. Marvel kapitányon kívül híres filmjei azok Kong: Koponya-sziget és Szoba.

A petíció megjelenésének okai

Fotóforrás: ScreenGeek

Jaka kutatásainak eredményei alapján számos oka van annak, hogy az emberek felszínre hozzák ezt a petíciót.

Először is, Larsont alkalmatlannak tartották az MCU-ban való részvételre. Alkalmatlannak ítélték arra, hogy Robert Downey Jr. mellett egy képernyőn jelenjen meg. vagy más híres színészek.

(Valójában Larson 2016-ban elnyerte a legjobb női színész Oscar-díját filmért Szoba)

Ezenkívül az általa játszott Marvel kapitány jellemzői eltérnek a komikus verziótól. Sőt, ennek a női szuperhősnek nehéz feladata van, a nemek közötti egyenlőség szimbólumaként.

Egy másik petíció még szélsőségesebb dolgot kért. Karaktert akarnak Monica Rambeau hogy fekete Marvel kapitány legyen.

Nem alkalmas Marvel kapitánynak lenni?

A Marvel kapitány az első olyan Marvel-film, amelynek főszereplője egy női szuperhős. Nyilvánvaló, hogy sok rajongó reméli, hogy bárki képviselheti a nemek közötti egyenlőséget.

Jaka szerint nincs semmi baj Brie Larsonnal. Sikerült megmutatnia egy kemény nő karakterét, akitől úgy tűnt, hogy nem fél.

Sőt, mindannyian tudjuk, hogy Larson milyen erőfeszítéseket tesz testének Marvel kapitány szerepének megfelelő alakítására.

Kilenc hónapig dzsúdót, ökölvívást és birkózást gyakorolt, sőt még az Egyesült Államok Légierőjével is kapcsolatban állt. Természetesen nem igazságos, ha úgy gondoljuk, hogy Larson nem érdemli meg a karakter alakítását.

A művész, aki leválthatja Brie Larsont

De ha Brie Larsont le kell cserélni, ki cserélheti ki? Jakának több jelölése van!

1. Emilia Clarke

Fotó forrása: GoldDerby

Ha követi a Trónok játéka sorozatot, ismernie kell a nevet Emilia Clarke. Daenerys Targayen karakterének alakításával lett a főszereplő.

Akciófilmekben játszani nem újdonság Clarke számára. A GoT-n kívül filmekben is játszott Szóló: Csillagok háborújának története.

Ha Clarke-ot Marvel kapitánynak képzeljük el, talán humorosabb és vidámabb alakot kapunk, annak ellenére, hogy ereje még mindig ijesztő.

2. Jessica Biel

Fotóforrás: StyleCaster

Jessica Biel még soha nem játszottak szuperhősös filmben. Bielnek azonban van tapasztalata és képessége akciófilmekben játszani.

Biel megérdemli, hogy Marvel kapitány legyen, mert erős személyiséggel rendelkezik, és hajlandó mindent beleadni azért a szerepért, amelyet játszik.

3. Felicity Jones

Fotó forrás: változatosság

Soha nem nyert Oscar-díjat a film legjobb női színészének Minden elmélete, Felicity Jones alkalmas lesz Marvel kapitány karakterének ábrázolására is.

A film szinte minden műfajában játszott, az akciótól, a romantikus vígjátéktól, a drámától kezdve a Sci-Fi-ig. Sőt, szerepet vállalt egy lázadás vezetőjeként is a filmben Zsivány Egy.

4. Lily James

Fotó jóvoltából: Hello Magazine

A következő színésznő az Lily James akik filmekben játszottak Büszkeség és balítélet és Zombi. Kemény női karaktert képes jól ábrázolni a filmben.

Sokan azt gondolják, hogy James képes a fő női karaktert nagyon erős tulajdonságokkal játszani.

5. Carey Mulligan

Fotóforrás: W Magazine

Az utolsó ott van Carey Mulligan. Soha nem játszott szuperhősös filmben. Ennek ellenére bebizonyította, hogy megteheti a számára felajánlott szerepet.

Ha lehetőség nyílik Brie Larson leváltására Marvel kapitányként, Muilligan lehet a helyes választás.

A megjelenő petíció valószínűleg kissé elborítja Brie Larsont. Nem beszélve a különféle irányokból felmerült kritikákról.

Ez azonban nem fogja megakadályozni abban, hogy a lehető legjobbat adja Marvel kapitány karakterének alakításában.

Két filmben játszotta ezt a karaktert, és lesz egy beszéd a Captain Marvel 2 filmről, Jaka reméli, hogy ezt a karaktert továbbra is Larson fogja játszani.

Ezenkívül Brie Marvel kapitányként történő leváltására benyújtott petíciók teljesen abszurdok és teljesen megalapozatlanok.

Mi van veled, banda? Ön szerint Brie Larson alkalmas Marvel kapitány karakterének ábrázolására? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Csoda vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found