5 módja annak, hogy sok aranyat szerezzen a mobil legendákon

Szóval, szeretné tudni, hogyan lehet sok aranyat szerezni? Gyerünk, lásd a Tippek a sok arany megszerzéséhez című cikket a következő mobil legendákban.

Az egyik legfontosabb dolog a Mobile Legends játékában, nevezetesen Arany. Arany szolgál megvesztétel amelyet az általunk használt Hős számára fogunk használni. Minél gyorsabban kap aranyat, annál hamarabb vásárolhat tétel.

Vannak páran út hogy aranyat kapjunk. Az egyik módja az ölés kúszás. Ha azonban csak ezt a módszert használja. Az arany, amit kapunk egy kis. Nos, szeretném tudni, hogyan lehet megszerezni azt az aranyat Sok? Gyerünk, lásd a Tippek a sok arany megszerzéséhez című cikket a következő mobil legendákban.

  • A mobil legendák zsoké szolgáltatásainak 5 veszélye, légy őszinte!
  • 4 Hős mobil legendák, amelyek ellenséget okoznak, nem tudnak elmenekülni halálukkor
  • 5 fontos tipp csirkevacsora elfogyasztására a PUBG-nál!

5 módja annak, hogy sok aranyat szerezzen a mobil legendákban

1. Gazdálkodás

A sok arany megszerzésének első módja az Mezőgazdasági. Gazdálkodás azaz megöl erdei szörnyek, így aranyat kapsz e szörnyek megölésétől. A gazdálkodás előtt jobb, ha megveszDzsungel tárgyak úgy hogy kár generált megölni erdei szörnyek lesz nagy, így nem kell sok időre, hogy megöli erdei szörnyek.

2. Legutóbbi kúszás

Ez itt van technika gyakran figyelmen kívül hagyta a Mobile Legends játékosai, mégpedig Utolsó találat. Utolsó találat kúszás Nagyon hasznos. Mert az utolsó vagy a kúszás utolsó találatával megkapjuk az Aranyat több mint nem az utolsó találatot teljesíteni.

3. A teknős megölése

A következő út az ölje meg a teknősöt vagy teknős. Mi megkövetelt hogy megöli a teknős. Mert a teknős megölésével mi és a barátaink megkapjuk az aranyat Sok tehát az az összehasonlítás Nettó érték az ellenséges csapat a mi csapatunkkal remekelni fog. Így könnyen legyőzhetjük az ellenséget.

4. Vásároljon Shoes Assist terméket

Az egyik módja, hogy használhatjuk vásároljon Assist cipőt. A cipő neve Varázsló csizma, amely megadja passzív80 Arany, ha minden esetben 1 gólpasszt adunk. Ezek a cipők alkalmasak azoknak a hősöknek, akiknek van Támogató szerep. Finom, finomSegít csak aranyat kaptunk!

5. A "Fejvadász" tehetség használata

Az egyik tehetség ami elég hasznos azoknak a hősöknek, akiknek Orgyilkos szerep, vagyis tehetség"Fejvadász". Tehetség Ez nagyon hasznos, mert ha megölünk egy ellenséges hősöt, akkor megkapjuk külön- Az arany 125, és használatával maximum 1250 aranyat kapunk tehetség ez.

Nem rossz ennyi aranyat kapni a hősért Orgyilkos szerep, mert a hős Orgyilkos szerep lesz visz csapat itt: késői játék. Úgy, hogy a csapat sorsa kézben lesz Orgyilkos.

Nos, ott van Tippek sok arany megszerzéséhez a Mobile Legends alkalmazásban. Remélhetőleg ez a cikk segíthet abban, hogy sok aranyat szerezzen. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found