nincs szükség szervizre! Ez a 6 leghatékonyabb módja a lezárt Android záróképernyő feloldásának

Itt ismerteti az ApkVenue a leghatékonyabb módszert a lezárt Android okostelefon záróképernyőjének törésére.

Záróképernyő az okostelefon-eszközökbe beágyazott funkciók egyike további biztonsági funkciók amely biztosítja, hogy illetéktelen felek ne feltörjék okostelefonját. Ez a zárképernyő nagyon hasznos lehet az Android okostelefon védelme érdekében elveszett és más emberek kezébe került.

De mi van, ha van olyan eset, amelyet elfelejt minta vagy Jelszó a zár képernyőn? Nos, természetesen néhányan pánikba eshetnek, és a szerelőhöz fordulhatnak, amikor valójában vagytok számos trükköt tud csinálni hogy megoldja a kérdést. Milyen trükköket jelent az ApkVenue? Itt van az ApkVenue elmondani a zárképernyő megtörésének leghatékonyabb módja egy lezárt Android okostelefon.

  • Hogyan lehet megnyitni az Android zárolási képernyőjét az E-KTP használatával! Még nem tudom, igaz?
  • 6 egyedi Android Lockscreen alkalmazás, amelyet ki kell próbálni
  • Kiváló módszer a képernyő feloldásához kézmozdulatokkal

Nincs szükség szervizre! Ez a 6 leghatékonyabb módja a lezárt Android záróképernyő feloldásának

1. Használja ki az Android Eszközkezelő előnyeit

Ha az okostelefon zárolva van, az egyik hatékony módszer a szolgáltatások kihasználására Android eszközkezelő. Csak választania kell egy lehetőséget Zár tovább felhasználói felület Android Eszközkezelő.

Ezután várjon egy percet, és megkérdezik Adjon meg egy új jelszót a régi mintás záróképernyő cseréjéhez. Ez a folyamat csak egy ideig tart kb. 5 percig és utána visszatérhet az Android okostelefon használatához.

2. Használja ki az Elfelejtette a mintát funkciót

Az Android Eszközkezelő használatán kívül kihasználhatja a funkciókat is Elfelejtettem a mintát ez akkor jelenik meg, ha rossz minta zárolási képernyőn lép be 5 alkalommal.

Ezután meg kell adnia fiókjának felhasználónevét és jelszavát Google az okostelefon-tulajdonjog igazolásának lépéseként. Ha kész, a Google megteszi elküldi a feloldási mintát Ön vagy választhat új mintát.

3. Használja ki a segélyhívás előnyeit

Soha nem láttam opciót Vészhívás a zár képernyőn? Nos, használhatja ezt a funkciót a lezárt záróképernyő betörésére is. Csak ki kell választania ezt az opciót, és 10-szer be kell írnia a * jelet. Utána, dupla érintés a * jelnél végezze el a folyamatot másolás beillesztés amíg a zár képernyõ meg nem nyílik.

4. Biztonságos mód

Fotó: gadgethacks.com

Biztonságos mód Ez is segíthet a záróképernyő (ebben az esetben egy harmadik féltől származó alkalmazással készült) képernyő megszakításában, ha először ezt a módot futtatja.

  • kitartás bekapcsológomb amíg meg nem jelenik egy opció Kikapcsolni, majd tartsa lenyomva a Kikapcsolás opciót, amíg értesítést nem kap Biztonságos mód.

  • Nos, hogy betörhessen a záróképernyőjére, törölje az összes adatot harmadik fél zárolási képernyője hogy telepíted.

5. Használja az ADB előnyeit a jelszófájlok törléséhez

Ha srácok többet akarnak szakértő A zárképernyő megszakításához csatlakoztassa az okostelefont a számítógéphez a hozzáféréshez Android Debug Bridge. Innen már csak két rövid lépés vagyis:

  • Belépett a ADB telepítési könyvtár.

  • Továbbá, nyissa meg a CMD-t és írja be a kódot az alábbiak szerint.

Fotó: gadgethacks.com

A kód törli mintát vagy a régi záróképernyő jelszavát, hogy új zárképernyő mintát vagy jelszót állítson be.

6. Gyári visszaállítás

Ha mindannyian megpróbáltátok és még mindig kudarcot vall, a probléma megoldásának egyetlen leghatékonyabb módja az Gyári beállítások visszaállítása.

  • Tartsa nyomva a gombot hangerő csökkentése + teljesítmény a bootloader eléréséhez és válassza a lehetőséget Helyreállítási mód.
Fotó: gadgethacks.com
  • Ha helyreállítási módba lépett, válassza az opciót adatok törlése vagy Gyári beállítások visszaállítása a régi záróképernyő eltávolításához.
Fotó: gadgethacks.com

Ez volt az A zárképernyő megtörésének 6 leghatékonyabb módja okostelefonod arra az esetre, ha elfelejtetted volna a zárolási képernyő mintáját vagy jelszavát. Másrészt ezzel a módszerrel behatolhat a lakat képernyőn megjelenő okostelefonokba, amelyeket az úton talál, annak ellenére, hogy Jaka nem javasolja mert ez ugyanaz, mint amivel sérted mások magánéletét. , remélhetőleg hasznos, győződjön meg róla, hogy a megjegyzés oszlopban is hagy nyomot Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found