ez a leghatékonyabb módszer a hiba androidos alkalmazások kezelésére

Lehet, hogy hallotta a tanácsot, ha alkalmazáshiba van, csak törölje a gyorsítótárat vagy az alkalmazás adatait. Ez a két módszer gyakran a leghatékonyabb megoldás az Android-alkalmazások problémáinak megoldására. Mi a különbség?

Az Android ma a legnépszerűbb és leggyakrabban használt operációs rendszer. Rengeteg Android okostelefon modell van különféle okostelefon gyártóktól, a különböző képernyőméretektől és felbontásoktól kezdve, az olcsó és a drága között.

A sokszínűség az Android egyik előnyeugyanakkor az okostelefon-modellek nagy választéka kompatibilitási problémákat vet fel az Android-alkalmazásokkal. Természetesen előfordulhat, hogy egy alkalmazással kapcsolatos probléma merült fel hiba, akkor is, ha androidos okostelefont használ zászlóshajó legutóbb. Akkor mi a megoldás?

  • 5 alkalmazás, amelyet el kell távolítani az okostelefon gyorshajtása érdekében
  • Tegye meg ezt a 6 tippet, és kétségtelenül szeretetteljesebb lesz okostelefonjával
  • 9 tipp Minden Android Marshmallow felhasználónak meg kell tennie

Itt található a leghatékonyabb módszer a hibás Android-alkalmazások leküzdésére

Lehet, hogy hallotta a tanácsokat, ha vannak olyan alkalmazások, amelyek vannak hiba "törölje az alkalmazás gyorsítótárát"vagy"tiszta alkalmazásadatok"Természetesen. Ez a két módszer gyakran az Android alkalmazással kapcsolatos problémák megoldásának leghatékonyabb megoldásaként nyilvánul meg. Úgy tűnik, hogy mindkettőnek hasonló funkciói vannak, de mi a valódi különbség? Gyerünk, magyarázzuk el együtt, JalanTikus.

Az alkalmazás gyorsítótárának törlése

Gyorsítótár egy átmeneti tárhely bizonyos típusú adatokat megőrző eszközök számára. A cél az alkalmazás folyamatának felgyorsítása és az elfogyasztott adatok mennyiségének csökkentése.

Például, amikor a Google Maps alkalmazással nyitja meg, az első megnyitás kissé tovább tarthat Betöltés-övé. Mivel az alkalmazásnak először adatokat kell letöltenie, az adatok egy részét a rendszer tárolja gyorsítótár. Tehát legközelebb, amikor kinyitod Google térkép, az alkalmazás gyorsabban képes futtatni.

Alkalmazásadatok törlése

Ha az első lépés nem működik, akkor a probléma megoldásának második lépése az tiszta alkalmazásadatok. Ez a szolgáltatás törli az összes létező adatot, beleértve az alkalmazás beállításait is. Tehát, az alkalmazás valóban visszatér az eredeti telepítéskor.

Például amikor te törölje a gyorsítótárat A LINE alkalmazásban az összes letöltött matrica elvész. De továbbra is használhatja a LINE-t a szokásos módon. Közben, amikor megteszed tiszta alkalmazásadatok, akkor törli a teljes mentett alkalmazásadatot. Tehát a LINE használatához meg kell Belépés és állítsa a reset-et.

Az alkalmazás gyorsítótárának és adatainak törlésének előnyei

Egyes alkalmazások néha tárolnak adatokat gyorsítótár ami valóban felemészti a készüléken rendelkezésre álló tárhelyet. Val vel törölje az alkalmazás gyorsítótárát vagy adatait Számos előnyt kap, többek között:

  • Bővítheti a belső memóriát.
  • Állítsa vissza az alkalmazást a beállításokra alapértelmezett.
  • Javítsa ki a problémákat, például az alkalmazások lassan futnak vagy nem működnek.

Az alkalmazás gyorsítótárának és adatainak törlése

Nincs szükség további alkalmazások telepítésére, a beállítások menüből érheti el őket. Ezután válassza ki az alkalmazást, és csak válassza ki az alkalmazást, majd megjelenik a tisztítási lehetőség gyorsítótár és az alkalmazás adatait. Láthatja a teljes összeget is gyorsítótár amely a telefon tárolási menüjében található.

Használjak harmadik féltől származó alkalmazásokat?

Alkalmazás Tiszta mester és az ilyen alkalmazások valóban megtisztítják a mobiltelefont az adatoktól gyorsítótár, az okostelefon teljesítményének javítása érdekében. Az ellenkezője az igen, a létezés gyorsítótár alapvetően a gyorsabb alkalmazás teljesítményéhez szükséges.

Nyilvánvaló, hogy nincs szüksége semmilyen parti alkalmazásra, amikor a Clean Master alkalmazás és a hasonló alkalmazások csak nagyon sok akkumulátort fogyasztanak, nem is beszélve az alkalmazásaikban található hirdetésekről. Lehetséges felhasználni a korlátozott internetes kvótaadatokat.

Következtetés

Tekintettel az Android okostelefonok sok modelljére, ez valóban kihívást jelent fejlesztő Alkalmazás. Annak érdekében, hogy alkalmazásuk bármilyen típusú Android okostelefonon fusson.

Ennek ellenére is fellelhetők problémák, amelyek megoldásának egyik módja a törlés gyorsítótár és az alkalmazás adatait. A két folyamat nyilvánvalóan különböző funkciókkal rendelkezik, az első lépés egy olyan alkalmazás kijavításához, amelynek bosszantó problémái vannak. A második lépés az összes alkalmazásadatot törli, így az alkalmazásban tárolt összes adat, beleértve az audio-, video- vagy képfájlokat is, törlődik.

Mit gondolsz, mire gondolsz? eltávolítani gyorsítótár Alkalmazás növelni fogja az okostelefon teljesítményét? Éppen ellenkezőleg, nem azért, mert az alkalmazásnak újból le kell töltenie azokat az adatokat, amelyek nemcsak az internetes kvótákat emésztik fel, hanem az akkumulátort is.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found