nem kamu, így lehet 3D háttérképet készíteni androidon!

Az okostelefon háromdimenziós háttérképeket jelenít meg. Nem hiszek? Vegye figyelembe az ApkVenue alábbi cikkét arról, hogyan készíthet 3D-s háttérképeket Android-on

A háttérkép olyasmi, amelyet biztosan látni fogunk minden alkalommal, amikor okostelefont használunk. Ezért, hogy ne unatkozzunk, jó váltakozó háttérkép. Monoton háttérkép, amelyet nem lehetetlen elkészíteni hangulat kevésbé leszünk jók.

Érdekes háttérkép, az egyik példa 3 dimenziós háttérkép. Huh, háromdimenziós? Igen, az okostelefon képes háromdimenziós háttérképek megjelenítésére. Nem hiszek? Csak vegye figyelembe az ApkVenue alábbi cikkét arról, hogyan készíthet 3D-s háttérképeket Android-on.

  • Ősi fotó háttérkép, készítsük el saját élő háttérképünket az Androidon!
  • 7 legjobb Android Live Wallpaper játék, amelyet ki kell próbálni
  • Hogyan készítsünk átlátszó háttérképet Android-on

Hogyan készítsünk 3D háttérképet Android-on Parallax módszerrel

A háttérkép nagyon fontos. Mivel minden alkalommal, amikor okostelefont használunk, mindenképpen látni fogunk háttérképet.

Magáról a háttérképről szólva a háttérképek monoton választéka mindenképpen meg fog unatkozni. Az egyik érdekes és népszerű háttérkép ma 3D háttérképek. Szóval hogyan csinálod?

Mielőtt megadná a 3D háttérképek Androidon történő elkészítésének lépéseit, az ApkVenue először meg akarja mondani, hogy mi a módszer. A 3D háttérkép készítéséhez használt módszert nevezzük parallaxishatás.

A parallaxishatás két nyugalmi pont egymáshoz viszonyított szöghelyzetének változása, amelyet egy mozgó megfigyelő megfigyel. Egyszerűbben kifejezve a parallaxis az váltás amely egy tárgyról látható a háttérben, amelyet a megfigyelő helyzetének megváltozása okoz. (Forrás: Wikipedia)

Fotó forrása: Fotó: JalanTikus

Nos, ez az a módszer, amely lehetővé teszi ezt a 3D hatást. Például hogyan lehet elkészíteni? Az ApkVenue itt írja le a lépéseket.

A 3D háttérkép készítésének lépései Parallaxus módszerrel

1. lépés

Először le kell töltenie egy úgynevezett alkalmazást 3D Parallaxis Háttérkép. Az alkalmazás letöltéséhez kattintson az ApkVenue által biztosított linkre ez alatt.

Töltse le a 3D Parallax Wallpaper alkalmazást

2. lépés

Nyissa meg a letöltött és telepített alkalmazást, amely az alábbiak szerint jelenik meg. Válassza ki a legjobban tetsző háttérképet.

3. lépés

Miután megtalálta a kívánt háttérképet, válassza ki "Letöltés".

4. lépés

Ezt követően folytassa a select gombot "Háttérkép beállítása".

5. lépés

Kész, az eredményeknek a ez a videó.

Nos, ez volt Jaka cikke arról, hogyan lehet 3D háttérképeket készíteni Androidon a parallaxis módszerrel. Mennyire klassz? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found