hogyan lehet olyan videót készíteni, mint a pewdiepie

Az egyik legnépszerűbb YouTube-videókategória a játék. A PewDiePie egy sikeres YouTuber játékcsatorna, érdekes játékmenettel. Így készítsd el ...

Az egyik legnagyobb videomegosztó webhely ma a YouTube. A YouTube-on sok videó kategória létezik, így nem unatkozunk könnyen, beleértve a zenét, a sportot, a vígjátékot, a híreket, az oktatást szerencsejátékstb. A YouTube még most is támogatja a 360-as videó formátumot és funkciókat élőadás amely lehetővé teszi a felhasználók számára a videó élő közvetítését.

A YouTube-videók egyik kategóriája, amelyre nagy a kereslet, az szerencsejáték. PewDiePie, Reza Oktovian és MiawAug a YouTube tartalom létrehozója (YouTuber) játékcsatorna ez sikeres volt a kijelzőkkel játékmenet ami érdekes.

  • Hogyan lehet 360 fokos YouTube videókat nézni Androidon
  • 5 legjobb nemzetközi Gaming Youtube csatorna
  • Itt van a 10 leghíresebb YouTube-felhasználó Indonéziában

Hogyan készítsünk olyan YouTube-videókat, mint a PewDiePie

Azoknak, akik szeretnek játszani mobil játék Androidon is rögzítheti az okostelefon képernyőjét, valamint lejátszás közben rögzítheti arckifejezéseit. Az arcok felvétele játék közben is nagyon egyszerű, csak a Google Play Games alkalmazásban található funkciókkal.

Hogyan készítsünk videót szerencsejáték Ez nagyon hasznos azoknak a játékosoknak, akik videókat akarnak feltölteni játékmenet de lusta vagy kevésbé ügyes a videoszerkesztésben. Valójában sokféleképpen lehet videót készíteni szerencsejáték hogy ez az alkalmazás hasonlót kínál eredmények, ranglisták, küldetések, és játék mentése olyan módon felhő.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

[colorcenter = piros]FIGYELEM! Hogyan lehet arcokat rögzíteni játék közben vagy játékrekord tovább Google Play Játékok jelenleg csak a Lollipop androidos verzióin érhető el.[/ colorcenter]

Hogyan rögzítsünk arcokat játék közben

  1. Az első dolog a videó elkészítésében szerencsejáték megnyitja a Google Play Games alkalmazást, majd lépjen a alakú opciók menübe 3 csík, majd válassza a lehetőséget Játékaim.

  2. Miután belépett a Saját játékok menübe, válassza ki a játszani kívánt játékot. Miután kiválasztotta, látni fogja kék háromszög jel játszani a játékkal, és piros kerek jel játszani és rögzíteni okostelefon képernyőjén Ön.

  3. A piros gombra kattintás után megjelenik egy párbeszédpanel a videó minőségének kiválasztásához. Kattintson a gombra Dob és készen áll a felvétel megkezdésére

Információ:

  • Nagy kör, amely a felvett arcát mutatja.
  • Gomb rekord piros kör a felvétel megkezdéséhez.
  • Kamera gomb a kamera be- vagy kikapcsolásához.
  • Mikrofon gomb a mikrofon be- vagy kikapcsolásához.

További részletekért és az arcok felvételének példaként játék közben nézze meg a következő videót:

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

Ahhoz, hogy az így kapott hangminőség jó legyen, amikor gyakorolja az arcok rögzítését az Android játék közben, használja azt fejhallgató vagy fülhallgató. Miután elégedett volt a játékkal, mentheti a felvételt, vagy feltöltheti a YouTube-ra anélkül, hogy végig kellene mennie a folyamaton szerkesztés újra.

Na gyere! Azoknak, akik bevallják mobil gamer, mutasd meg szórakozásod a játékkal a világ számára!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found