Az ingyenes mobilok 5 legegyszerűbb módja, mindenképpen nyerj!

Szeretne ingyen új mobiltelefont szerezni 2020-ban? Nézze meg a tippeket és trükköket, hogyan lehet megszerezni ezt a leghatékonyabb ingyenes 2020-as mobiltelefont, mindenki megszerezheti. 100% nem Hoax!

Ki ne akarna ingyenes új mobiltelefont kapni? Az ingyenes dolgok mindig sok ember célpontjai, mert érez amikor kapsz egy ilyen tételt, azt nem lehet leírni, igaz?

Az egyik olyan cikk, amelyet gyakran áhítanak ingyen vagy ingyen, egy mobiltelefon. Ez a tárgy, amely látszólag elsődleges szükséglet lett, valóban erős mágia a szabad vadászoknak.

Az ingyenes vadászok versenyének vitatása érdekében, amely vitathatatlanul nagyon szoros, az ApkVenue ezúttal trükköket oszt meg arról, hogyan lehet a leghatékonyabb ingyenes mobiltelefonokat szerezni 2020-ban.

5 ingyenes ingyenes Hnadphone 2020 megszerzésének módja

Hogyan szerezhetünk egy ingyenes mobiltelefont, amelyet az ApkVenue megvitat ebben a cikkben, ne hagyatkozzon kizárólag a szerencsére csak, banda.

Azok számára, akik rejtett tehetséggel, rendkívüli türelemmel és égető ambícióval rendelkeznek, mindegyik használható pontként, hogy megverje a versenytársakat, hogy ingyenes mobiltelefonokat szerezzen.

Nem kell hosszúnak lenned, a következő bandák a leghatékonyabb módja az ingyenes mobiltelefonok megszerzésének, amelyeket 2020-ban követhetsz.

1. Gyűjtsön pontokat a Cashtree alkalmazáson

Az ApkVenue által ajánlott első ingyenes mobiltelefon beszerzésének módja az gyűjtsön pontokat a Cashtree alkalmazás nyereményeiben.

Ez a pénzkereső alkalmazás bizonyos mennyiségű pontot kap, miután sikeresen elvégezte az alkalmazásban szereplő feladatokat.

A munka nagyon egyszerű, a banda éppen onnan indul kövesse hivatalos IG fiókot, telepítse az alkalmazást, hogy bizonyos játékokat játszhasson ebben az alkalmazásban. Miután elegendő számú pont gyűlt össze, kicserélheti őket mobiltelefonokra.

Ily módon mondhatni a győzelem biztos módját mert minden erőfeszítést jutalomként gyűjthetünk pontok formájában, ellentétben a csak szerencsére támaszkodó lottóval.

Csak türelmesnek kell lennie apránként a pontgyűjtés során, hogy később kicserélhesse azokat a kívánt új mobiltelefonra.

2. Gyűjtsön pontokat a mobilszolgáltató alkalmazáson

Az ApkVenue biztos abban, hogy Ön hű felhasználója az egyik indonéziai mobilszolgáltatónak, és ezt a tényt felhasználhatja arra, hogy ingyenes 2020-as mobilt szerezzen.

Bármely mobilszolgáltató általában mindig adj jutalom pontok formájában hűséges felhasználók és ezek a pontok később cserélhetők bizonyos nyereményekre, beleértve a mobiltelefonokat is.

Bizonyos eseményeken általában a mobilszolgáltató cserepontokat, és gyakran tartalmaz egy mobiltelefont olyan tételként, amelyet pontok segítségével válthat be.

Ez a második módszer nem mindig áll rendelkezésre mindig. Ezért gyakran ellenőriznie kell hitelét vagy kvótáját az alkalmazáson keresztül, hogy ne hagyja ki a híreket, banda.

3. Vegyen részt egy vetélkedőn / versenyen díjakkal

Hogyan lehet megszerezni ezt a harmadik ingyenes mobiltelefont igényel egy kis küzdelmet és a rejtett tehetségek támogatását is, banda.

A mobiltelefonok és más védjegyek sok népszerűsítője gyakran rendez versenyeket, ingyenes mobiltelefon-díjakkal a nyertesek számára.

A verseny formája a fotó- vagy videószerkesztő versenyektől kezdve a novellák író versenyekig vagy bizonyos témájú tudományos munkákig is változik.

Ahhoz, hogy mindig készen állj egy ilyen versenyen való részvételre, te bizonyos hashtageket kell követnie mint #giveaway, #verseny, és hasonlók az Instagram-on.

Ezen felül kereshet WA és Facebook csoportokat is, amelyek célja az ilyen versenyekről szóló információk megosztása.

4. Részvétel nagyobb eseményeken

Szinte hasonló a 3. ponthoz, hogy miként lehet mobilt szerezni az ApkVenue negyedik ajánlása nélküli negyedik alkalmazás nélkül nagy események nyomán.

Az ApkVenue által jelentett esemény egy éves promóciós esemény, egy új mobiltelefon bevezetése és más hasonló esemény, ahol a mobiltelefont használják az egyik fő díjként.

Ha a harmadik pont valóban megköveteli a képességeit, akkor ez a negyedik pont ötvözze a készségeket és a szerencsét.

Ennek oka az, hogy soha nem fogja tudni kitalálni, hogy a szervező milyen feltételeket biztosít a megszerzéséhez fődíj közülük minden év a körülményeknek megfelelően változhat.

5. Részvétel a különféle ajándékokban az interneten

Ez az utolsó módszer valószínűleg egy olyan ingyenes 2020-as mobiltelefon beszerzésének módja, amelyről a legjobban hall, valamint amelyet követ.

A szokásos ajándék nagyon könnyen besorolható követelményeket nyújt hogy a résztvevők nyereményt kapjanak.

A szükséges kis erőfeszítés és a promóciós mintában szereplő ajándékok mérete ajándék, sok embert érdekeltté téve az ilyen promóciós eseményeken való részvételt.

Annak ellenére, a szerencse nagyon nagy szerepet játszik a díj megszerzésében az ajándékozás folyamatáról. Nem lehet túl sokra számítani a nyeremények megszerzésének folyamatán keresztül.

Ez néhány javaslat arra vonatkozóan, hogyan lehet ingyenes mobiltelefont szerezni, amelyet 2020-ban követhet.

Ezek a különféle módszerek különböző megközelítéseket is igényelnek, azoktól, amelyek pusztán a szerencsére támaszkodnak, azoktól, amelyek megkövetelik az Ön általános képességeit.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lesznek mindannyiuk számára, és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found