nézd meg a fantasy island (2020) filmet sub indo teljes film

Érdekes a legújabb mozifilm-ajánlások keresése érdekes történettel? Gyerünk, nézd meg a Fantasy Island filmet, miközben a mozikban még mindig nagyon friss.

2020 elején érdekes Box Office filmekkel kedveskedtünk. Annak ellenére, hogy nem mindegyik váltja be a hozzá fűzött reményeket, nincs semmi baj, amelyet figyelhet.

Az egyik legújabb box office film, amelyet érdemes megnézned Fantasy-sziget. A film a 70-es évek tévésorozatának újrakezdése más megközelítéssel.

Műfajokkal rendelkező filmek Kaland hasonló előfeltétele van, mint az eredeti sorozat. Csak meg fog lepődni, amikor meglátja a különbséget a kettő között.

Szinopszis Film Fantasy Island (2020)

A 70-es évek egyik népszerű tévésorozatából adaptált Fantasy Island egy olyan embercsoport történetét meséli el, akiket meghívnak egy titokzatos szigetre.

A Fantasy-szigetnek nevezett sziget minden ember fantáziáját létrehozza, aki a szigetre jön, legyen az jó vagy rossz fantázia.

A látogatók, köztük a főszereplő kezdetben haboztak, de végül elhitték, amit mondott Úr. Roarke, a sziget menedzsere.

Minden izgalmat és kényelmet éreznek a Fantasy-szigeten. Ennek ellenére apránként kezdtek kibontakozni a szigettel kapcsolatos titkok.

A sziget minden látogató fantáziáját sikeresen megvalósította, csak úgy tűnt, hogy a kívánságaik megfordultak.

A szórakoztató és fantasztikus ünnepeknek most rémálommá kell válniuk. A látogatóknak meg kell próbálniuk túlélni az életveszélyes terrort is.

Menekülhetnek mind a rémálom elől? Milyen titok áll Mr. mögött Roarke és a Fantasy-sziget?

Érdekes tények a Fantasy Islandről (2020)

Annak ellenére, hogy nincs elég jó fogadtatása, ezt a filmet nagyon izgalmas nézni. Sőt, az ApkVenue néhány érdekes tényt tartalmaz a Fantasy Island filmről.

  • A Fantasy Island (2020) az 1970-es évek azonos nevű tévésorozatának újragondolása a horror műfajával.

  • A Fantasy Island filmrendező valóban akarta Nicholas Cage eljátszani Mr. szerepet Roarke, de Nick Cage visszautasította.

  • Alapvetően, Dave Bautista, a WWE egykori birkózóból színész lett, részt vett a szereposztásban. Sajnos nyilvánvaló ok nélkül helyettesítette valaki más.

  • Ebben a filmben Lucy Hale, a karakter Melanie valószínűleg ruhákat viselt termés teteje ugyanazt a vöröset használta, amikor a filmben volt Truth or Dare (2018).

Nézze meg a Fantasy Island indonéz feliratát

CímFantasy-sziget
Élő2020. február 14
Időtartam1 óra 50 perc
RendezőJeff Wadlow
ÖntvényLucy Hale, Maggie Q, Charlotte McKinney
MűfajKaland, vígjáték, horror
Értékelés10% (RottenTomatoes.com)


4.6/10 (IMDb.com)

Miután elolvasta Jaka fenti értékelését, talán érdekli a Fantasy Island film megtekintése. Az alábbi linkre kattintva megismerheti a vetítési időket és a Fantasy Islan filmeket játszó színházak listáját.

>>> Nézze meg a Fantasy Island (2020) teljes filmet az Indo Sub <<< filmmel

Ez volt Jaka véleménye egy vígjátékba burkolt horror kalandfilmről, Fantasy Island címmel. Annak ellenére, hogy jó kritikákkal bír, ezt a filmet még mindig érdemes megnézni.

Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found