Nézd meg a Baywatch Movie (2017)

Érdeklődik az ikonikus életmentő nemi szervének leleplezése iránt? Gyere, nézd meg itt a Baywatch (2017) filmet indo felirattal!

Azok számára, akik a 90-es években átélték a pubertást, biztosan titokban néztétek meg az ikonikus televíziós sorozatot Baywatch amelyet a helyi állomások sugároztak.

A sorozat már arról is híres, hogy megmutatja a szereplők testének szépségét, különös tekintettel az egykori modellekre Aranyifjú, Pamela Anderson.

Nos, néhány évvel ezelőtt ez a sorozat újjáéledt egy film formájában, amelynek címe és természetesen ugyanannyi magánszereplés, banda!

Kíváncsi, hogy alakult Baywatch amelyet a 21. században felújítottak? Szerencséd van, mert Jaka itt készítette el a szinopszist.

A Baywatch film összefoglalója

Mitch Buchannon hadnagy (Dwayne Johnson) a parti őrség feladata, hogy fenntartsa a strand biztonságát Smaragd-öböl.

Párjával együtt C.J. Parker (Kelly Rohrbach) és Stephanie Holden (Ilfenesh Hadera), Mitch az elit csapatban van Baywatch.

Csapat Baywatch most nyitott meg új állásokat új tagok számára és 3 újonc érkezése Ronnie (Jon Bass), Nyár (Alexandra Daddario), és Matt (Zac Efron).

Mint Matt arrogáns személyisége ingerli, mivel ő státusza Olimpiai sportolók, Mitch azonnal konfliktusba keveredett a tagokkal Baywatch mostanában.

Mitch azonban kénytelen elfelejteni nézeteltéréseiket, miután Mitch kábítószert talál flakka a helyszín közelében Huntley Club.

Gyanús a női vállalkozók cselekedetei miatt Victoria (Priyanka Chopra) ki a klub tulajdonosa, Mitch és a csapat többi tagja Baywatch mások nyomozni kezdték Viktóriát.

Sajnos Mitch tettei feldühítették a feletteseit Thorpe (Rob Huebel) aki megfenyegette Mitch kirúgását, ha ismét túllép a posztján.

Lehet Mitch és a csapat többi tagja Baywatch fedezze fel a valóságot az illegális drogügyek mögött, amelyek megjelennek Smaragd-öböl?

Baywatch Movie Fun Facts

Még mindig nem elégedett az összes nemi szervvel, amelyet ebben a filmben bemutattak? Nos, az ApkVenue-nak vannak további érdekes tényei, amelyek segíthetnek, banda!

  • Ellentétben az eredeti sorozattal, amely jobban bele van foglalva műfaj dráma, ez a nagy képernyős adaptáció vígjáték elemekkel van tele.

  • karakter Mitch Buchannon, Nyári Quinn, Matt Brody, C.J. Parker, és Stephanie Holden mind a televíziós sorozatból származik Baywatch.

  • Színész David Hasselhoff és színésznő Pamela Anderson aki Mitchet és C.J. az eredeti sorozatban kámóként jelenik meg ebben a filmben.

  • Az egyik név, amelyben Mitch kigúnyolta Mattet ebben a filmben, az volt Középiskolai musical, annak a filmsorozatnak a neve, amely elindította a színész karrierjét Zac Efron.

  • Ezen kívül az a hír járja, hogy Efron előállt minden gúnyos névvel, amelyet Mitch Mattnek hívott.

  • Kezdetben a karaktert Victoria férfiként, de rendezőként írták Seth Gordon nővé változtatta, miután találkozott a színésznővel Priyanka Chopra.

  • Miután a filmet a kritikusok megsértették, a főszereplő Dwayne Johnson átbarangolni Twitter ha ez a film a rajongók számára készült.

  • Egyedülállóan a televíziós sorozat Baywatch sok birkózót is meghívott vendégsztárnak, és ezt a hagyományt folytatja Johnson, aki szintén egykori birkózó.

  • YouTuber vitatott Logan Paul kijelentette, hogy rövid ideig szerepelt a filmben, de végül azt híresztelték, hogy Paul jelenete kivágódott a filmből.

Nézd meg a Baywatch filmet

CímBaywatch
Élő2017. május 25
Időtartam1 óra 56 perc
TermelésParamount Pictures, Contrafilm, The Montecito Picture Company
RendezőSeth Gordon
ÖntvényDwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra és mtsai
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Értékelés18% (RottenTomatoes.com)


5.5/10 (IMDb.com)

Azok számára, akiket már érdekelnek ezek az életmentők vicces cselekedetei, filmeket nézhet Baywatch az alábbi linken keresztül, banda!

>>> Nézd meg a Baywatch filmet <<<

Mondhatni, hogy most egy nosztalgikus korszakba léptünk, ahol a 90-es évek sok ereklyéjét kezdik újraéleszteni.

Ezért nem lepődik meg az ApkVenue hirtelen Baywatch klasszikus animációs filmként jelenik meg ismét a felszínen Disney ami egyre több feldolgozást kap élő akció.

Mit gondol a film feldolgozásáról Baywatch? Szerinted soha nem kellett volna feltámasztanod? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found