15 legjobb helyi Android-játék, amelyet indonéz gyerekek készítettek 2017-ben

Az indonéz gyerekek által készített Android legjobb helyi játék egyedülálló játékmenettel rendelkezik, amely rabjává tesz, amikor megpróbálja! Bármi?

A játék minden bizonnyal szórakoztató tevékenység. Jelenleg különféle külföldi és hazai fejlesztők által készített játékok vannak, amelyeket ingyenesen letölthet és játszhat az Androidon.

A sok elkészített játék közül ezúttal mélyebben megvitatom a JalanTikus csapat Androidos verziójának legjobb helyi játékait, amelyeket el kell játszanod.

Ez az indonéz gyerekek által készített androidos játék egyedülálló játékmenettel rendelkezik, amely rabjává teheti, amikor megpróbálja! Melyek a legjobb helyi játékok az Androidon, amelyeket 2017-ben kipróbálhat? Itt van a lista.

  • 5 legjobb és legizgalmasabb Game Boy Advance (GBA) játék
  • Pszt, ez az Android Smartphone beépített titkos játék!
  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!

A legjobb helyi játékok Android 2017-en

1. Óceánkirály: Halászati ​​árkád

Először is Ocean King: Horgász Arcade. A legjobb helyi Android-játékok 88 Szórakozás. Itt meg kell lőnie halakat és főhalakat, amelyek elhaladnak, hogy sok érmét kapjanak.

Frissítse a fegyvert, hogy megkönnyítse a halak lövését! Töltse le a játékot itt: Ocean King: Horgász Arcade

Játékok Arcade 88 Entertaiment LETÖLTÉS

2. Warung Chain: Go Food Express

Az Androidon a legjobb helyi játékok következnek Warung Chain: Go Food Express. Ezt az Arcade műfajú játékot készítette Touchten. Ebben a játékban meg kell főznie azt az ételt, amelyet a vevő szeretne. Minél gyorsabban főz, annál jobb.

Töltse le a játékot innen: Warung Chain: Go Food Express

Touchten Arcade Games LETÖLTÉS

3. Csirke zabkása rohanás - Főzés játék

A következő ott van Csirke zabkása Rush - Főzés játék. Ezt az Android főzési játékot készítette Milkish Game Studio. Szinte olyan, mint a Warung Chain játék, itt is olyan embereket kell szolgálnia, akik csirkekását akarnak vásárolni. Ne felejtse el frissíteni az élelmiszerárakat, hogy sok pénzt kapjon.

Töltse le a játékot itt: Bubur Ayam Rush - Főzés játék

4. Találd ki a képet

A következő ott van Találd ki a képet. A nemzet gyermekei által készített Android-játékok továbbra is a szabadidőben játszott játék. Annak ellenére, hogy a kép kitalálására szolgáló válaszkulcs már létezik, itt mégis el kell képzelnie az egyes képek kitalálását.

Töltse le a játékot itt: Találd meg a képet

Games Puzzle Találd meg a képet LETÖLTÉS

5. Öltöztesd a naplót

A következő ott van Öltöztetős napló: Igaz szerelem. Ezt az Android divat játékot készítette Játékokat játszani. Ennek a játéknak, amely Han Yoo Raa egyik kedvenc játéka, olyan játékmenet van, amelyet biztosan tetszeni fognak a nők Indonéziában.

Különféle jelmezek találhatók különféle kiegészítőkkel, amelyeket randevún használhat. Úgy néz ki, amennyire csak lehetséges, hogy magával ragadja partnerének szívét!

Töltse le a játékot itt: Öltöztetős napló: Igaz szerelem

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

6. Tollaslabda csillagok

A következő ott van Tollaslabda csillagok. Ezt a helyi Android játékot a Sport műfajban készítette IPlayAllDay Studio. Unod már a közepes tollaslabda játékokat? Úgy tűnik, hogy kipróbálhatja ezt az egy játékot. Itt a szokásosnál eltérő módon fog tollaslabdázni.

Töltse le a játékot innen: Tollaslabda csillagok

7. Számdübörgés: Agyháborúk

Zseniális vagy a matematikában? Vagy jól tudod használni a számokat? vagy utálom a matekot? Ideje játszani Számdübörgés: Agyháborúk. Mesterséges játékokban Game5mobile Itt 3 körmérkőzésen párbajozni fogsz a világ minden tájáról érkező emberekkel.

Töltse le a játékot innen: Number Rumble: Brain Wars

8. Tofu forduló

A Tahu Bulat egy Android szimulációs játék, amelyet a Own Games hozott létre. Elég könnyű játékmenet, itt csak az okostelefon képernyőjét kell megnyomnia, hogy sok pénzt kapjon.

Az a pénz, amelyet a legjobb helyi játékban, a Tahu Bulat-ban szerezhet be, felhasználhatja a tofuértékesítő eszköz frissítésére.

Töltse le a játékot itt: Tahu Bulat

Trivia Games Saját játékok LETÖLTÉS

9. 7 Paladin: Fantasy 3D RPG

A következő ott van 7 Paladin: Fantasy 3D RPG. Ez az Android RPG játék, amelyet MainGames készített. Lépjen be a 7 Paladin fantasztikus világába, amely szórakoztató és színes. Hűvös és aranyos hősök százai, állítsd össze legerősebb csapatodat!

RPG játék a legújabb hősstílusokkal, rendkívüli képességekkel és hősökkel, páratlan erővel! RPG játékok és MOBA taktikák keveréke. Toborozza a legjobb hősét, fedezze fel az összes helyet, küzdjen tisztelettel és győzze le ellenségeit!

Töltse le a játékot itt: 7 Paladin: Fantasy 3D RPG

10. Marbeli Tűzoltóság

Marbel Tűzoltóság egy helyi Android tűzoltó szimulációs műfaj játék gyerekeknek. A gyerekjátékok biztonságosak, és célja a kreativitás növelése. Ebben a játékban a gyerekeket megismertetik az áldozatok mentési eljárásaival, a tűzoltó felszerelésekkel és azok használatával.

Töltse le a játékot itt: Marbel Pemadam Kebakaran

11. Aranyos Munchies

A következő ott van Aranyos Munchies. Ezt a Puzzle műfaji játékot készítette Niji Games. Ebben a játékban egy nyúl szerepét játszod, akinek az összes sárgarépát el kell vinnie anélkül, hogy kihagyná. Minél magasabb a szint, annál nehezebb lesz a kihívás.

Töltse le a játékot innen: Cute Munchies

12. A düh istene

Következett a Düh Istene. Ezt a Szerepjáték műfaji játékot a MainGames készíti. Az arénában való versenyzéshez képesnek kell lennie a zeneszerzésre stratégia mint például felszerelés előkészítése és kombó hős ami fáj.

Töltse le a játékot itt: Dewa Ngamuk

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

13. CHIPS: Monster Tap

A következő ott van CHIPS: Monster Tap. Ez az Android alkalmi játék, amelyet a nemzet gyermekei készítettek Dragon Caputal Center. Itt meg kell semmisítenie a világot uralni akaró főnököt. Készítsen jó stratégiát a mérkőzés megkezdése előtt.

Töltse le a játékot innen: CHIPS: Monster Tap

14. Álom tizenegy: La Liga

A következő ott van Tizenegy álom: La Liga. Ezt a Sport műfajú játékot a MainGames készíti. Itt egy futballcsapat menedzserének szerepét töltheti be, és verhetetlen csapatot hoz létre. A Dream Eleven játék LaLiga licenccel is rendelkezik, olyan karakterekkel és klubokkal, amelyeket könnyen kiválaszthat.

Töltse le a játékot innen: Dream Eleven: La Liga

LETÖLTÉS Maingames Sport játékok

15. Capsa Royale: Rendezz, Ingyenes díj

Utoljára ott Capsa Royale: Rendezz, Ingyenes díj. Ezt a helyi Android játékot készítette 88 Szórakozás. Itt játszhatsz Capsa Susun és más népszerű kártyajátékokkal, mint például Capsa Banting, BlackJack, 3 Cards, vagy foci rajongók kipróbálhatják a Guess the Score játékot!

Csak a Capsa Royale játékával lehet korlátlan ingyenes díjat nyerni csak a Capsa Royale-tól.

Töltse le a játékot innen: Capsa Royale: Arrange, Free Credit

Kaszinójátékok 88 Szórakozás LETÖLTÉS

Ezek közül néhány a legjobb indonézek által készített Android-játékok közül, amelyeket 2017-ben ingyen játszhatsz. Ha javaslataid vannak más Indonéziában készült Android-játékokról, ne felejtsd el megosztani a megjegyzés oszlopban.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found