Az 5 legjobb alkalmazás jó éttermek megtalálásához, ha hazamegy

Zavartan keres egy jó éttermet, miközben oda-vissza utazik? Íme néhány legjobb ajánlás a legközelebbi étterem megtalálásához, amikor hazamegy.

Hazatérő utak Természetesen ezt a pillanatot várják mindenki legjobban, mert végre visszatérhetnek szülővárosukba, és megismerkedhetnek nagycsaládjukkal.

Az azonban tagadhatatlan, hogy a hazamenet is nagyon fárasztó tevékenység, tudod, banda. Különösen, ha olyan szállítást használ, mint egy autó, hogy célba érjen.

A nagyon zsúfolt utak miatt éhséget kell érezned útközben. Ha nem hoz otthonról ételt, akkor természetesen szeretné, ha nem, meg kell találnia a legközelebbi éttermet.

Szerencsére jelenleg több olyan alkalmazás létezik, amelyek lehetővé teszik éttermet keres akkoriban legközelebb tartózkodási helyéhez, banda.

Íme néhány alkalmazás-ajánlások jó éttermek megtalálásához hazautazás közben később, vagy amikor megérkezik szülővárosába, banda.

A legjobb alkalmazás az éttermek megtalálásához

Találni egy éttermet olyan helyen, ahol ritkán, vagy még soha nem is járt, minden bizonnyal egy kicsit nehezebb lesz, mint máskor, banda.

Azonban a következő alkalmazások jelenlétének köszönhetően most könnyebb elvégezni.

1. Világ körülöttem

Termelékenységi alkalmazások WT InfoTech LETÖLTÉS

Világ körülöttem azt állította, hogy tökéletes alkalmazás turisták, turisták vagy helyi lakosok számára, akik meg akarják ismerni a körülöttük lévő összes helyet.

Nem csak, kiderült, hogy ez az alkalmazás több helyszínt is kereshet, például ATM-eket, benzinkutakat és éttermeket.

A World Around Me alkalmazáson keresztül éttermet találhat, ha egyszerűen az Android mobiltelefon kameráját célozza meg maga körül.

A technológiát ötvöző alkalmazás Kibővített valóság A bájos és dinamikus kezelőfelülettel ez tökéletesen megfelel otthoni utazásának kíséretében, így még szórakoztatóbb lesz.

Ezenkívül ez az alkalmazás nagyon hasznos információkat is megjelenít, például a WiFi elérhetőségét, nyitvatartási idejét a felhasználói véleményekhez, amelyek segítenek kiválasztani a legjobb és természetesen finom éttermeket, bandákat.

InformációVilág körülöttem
FejlesztőWT InfoTech
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (21.532)
Méret11 MB
Telepítse500K +
Android minimum5.0

2. Zomato

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés Zomato LETÖLTÉS

Alkalmazás Zomato az egyik legnépszerűbb és legjobb kulináris alkalmazás, amelyet letölthet az éttermek megtalálásához, amikor hazamegy, bandázik.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével jó éttermeket találhat, útmutatásokkal, menüinformációkkal, fotókkal és felhasználói véleményekkel kiegészítve.

Érdekes módon nemcsak Indonéziában, hanem más országokban is használhatja ezt az alkalmazást, mint például az Egyesült Királyság, Brazília, Törökország, a Fülöp-szigetek és még sok más.

InformációZomato
FejlesztőZomato
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (2.060.471)
Méret13 MB
Telepítse50 millió +
Android minimum5.0

3. Borotvált

Termelékenységi alkalmazások Qraved LETÖLTÉS

Állítólag alkalmazás Étel és életmód 1. hely Indonéziában, Qraved segíthet érdekes információkat találni a legjobb éttermi ajánlásokról.

Ez az alkalmazás funkciókkal is fel van szerelve felülvizsgálat olyan felhasználóktól, akik információt nyújtanak Önnek a meglátogatni kívánt étterem ételeinek minőségéről.

A Qraved alkalmazáson keresztül nemcsak a legjobb éttermeket találhatja meg, hanem különböző éttermi promóciókat is találhat, és online foglalhat az alkalmazáson keresztül.

Sajnos csak akkor élvezheti ezt az alkalmazást, ha éttermeket talál a nagyvárosokban, például Nagy-Jakarta területén, Bandungban, Bali, Surabaya, Medan és más nagyvárosokban.

InformációQraved
FejlesztőQraved
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (2.183)
Méret24 MB
Telepítse100K +
Android minimum4.0

4. Menj a kulináris szakra

Alkalmazások letöltése

Menj Culinary legyél a következő alkalmazás, amellyel finom kulináris élvezetekre találhatsz a hazautazás, banda során.

Csakúgy, mint más kulináris keresési alkalmazások, ez a DatangKuliner alkalmazás is fel van szerelve felülvizsgálat, címek, telefonszámok, nyitvatartási idő és útvonaltervek, amelyek nagyon hasznosak az Ön számára.

Sajnos ez az alkalmazás csak több nagyvárosban használható, például Nagy-Jakarta területén, Bandungban és Surabaya-ban. Azok számára, akik e városokon kívül mennek haza, még mindig türelmesnek kell lennie, mi.

InformációMenj Culinary
FejlesztőPT kulináris
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (640)
Méret11 MB
Telepítse50K +
Android minimum4.4

5. Eatigo

Alkalmazások letöltése

Eatigo éttermi foglalási alkalmazásként ismert, amely napi 45% -os időalapú kedvezményeket kínál körülbelül 4500 étteremben.

Funkciók révén 'Itt, most' feltéve, ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megtalálja a legközelebbi éttermet, ahol akkor tartózkodik, banda.

Ez az alkalmazás több mint 20 ételkategóriát is kínál, kezdve a japán, a pizza, a mindent enni és sok más választási lehetőségtől.

Ha még mindig bizonytalan az étel ízében az étteremben, amelyet talál, az Eatigo információkat nyújt a felhasználók, bandák véleményeiről is.

InformációEatigo
FejlesztőEatigo
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (21.396)
Méret12 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.3

Nos, ezek voltak olyan alkalmazások, amelyekkel jó éttermeket találtak, amelyeket később hazamegyek, bandával.

Ezeknek az alkalmazásoknak köszönhetően még könnyebb éttermeket találni olyan helyeken, ahol ritkán vagy soha nem járt.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found