különleges profi! Így gyökér nélkül szimatolt hackelési technika az Androidon

Maga a hackelés tudománya különféle technikákból áll. Kezdve a szippantástól, a repedéstől, az eltérítéstől és másoktól. Tehát ezúttal az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet hackelni technikákat egy Android okostelefonon keresztül!

A hackelés vitathatatlanul a legmenőbb számítógépes technika. A hackelési ismeretek felhasználásával mintha bármit megtehetne a digitális világban.

Maga a hackelés tudománya különféle technikákból áll. Kezdve a szippantástól, a repedéstől, az eltérítéstől és másoktól. Tehát ezúttal az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet hackelni technikákat egy Android okostelefonon keresztül!

  • Szeretne híres lenni, ezek a hamis hackerek vallási kérdések felhasználásával feltörik saját webhelyüket!
  • Vigyázz! Csak nyissa meg a Microsoft Word programot Windows rendszeren, és feltörheti!
  • Ezt az okostelefon-hackelő szolgáltató céget feltörték! Hogy-hogy?

Hogyan lehet feltörni a szippantási technikákat Androidon Root nélkül

Fotóforrás: Kép: Blogger

A szippantást leginkább mobil eszközön lehet elvégezni. A hackerek általában kis laptopokat használnak (netbook) a szippantási folyamat nyilvános hálózaton történő futtatásában. De az idő múlásával most szagolhat egy Androidot.

A szimatolás megértése

Fotó jóvoltából: Kép: Shubham Mayekar

Mielőtt belépne a lépésekbe, az ApkVenue először röviden meg akarja magyarázni a szippantást. Az ApkVenue megpróbálja a lehető legegyszerűbben használni a nyelvet.

Szippantás a lényeg az, hogy elolvassuk a hálózaton előforduló összes adatcsomag-forgalmat. Ez egy hosszú monitoring folyamat. A szimatolással a hackerek a meglátogatott webhelyektől kezdve találhatnak (történelem) a cél vagy az áldozat felhasználónévéhez és jelszavához.

Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a hacker szippantási technikákat, sok más dolgot is meg kell érteni. Ilyen például a hálózati topológia.

A magyarázat elolvasása után most van egy ötlete. Maguk a lépések a következők.

Lépések az Androidon gyökér nélkül szimatoláshoz

1. lépés

Először töltse le és telepítse az úgynevezett Android alkalmazást "Packet Capture", a következő linken keresztül töltheti le.

Letöltés:A Packet Capture legújabb verziója

2. lépés

Nyissa meg az imént telepített alkalmazást. válassza "Fogj neki", majd folytassa a select gombbal "Tanúsítvány telepítése".

3. lépés

Ezután megjelenik egy előugró ablak, válassza ki "Rendben" csak. Ezután ismét megjelenik egy előugró ablak, válassza a lehetőséget "Rendben" újra.

4. lépés

A hálózaton történő szippantás vagy figyelés megkezdéséhez válassza a lehetőséget "Logo Play" a jobb felső sarokban található. Várja meg, amíg a keresett adatcsomag elhalad. Ha igen, akkor azonnal láthatja a részleteket az alábbiak szerint.

Így lehet szaggató hackelési technikákat végezni az Androidon, nem nehéz? További improvizációval betörhet az áldozat közösségi médiájába és más beszámolóiba. Sok szerencsét!

Ja igen, ossza meg véleményét! Ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: AnonCraft

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found