10 legjobb fitneszalkalmazás az android 2017-hez

Szeretne fitnesz rutint és testedzést végezni, de korlátozott költségvetéssel rendelkezik? Ingyenesen gyakorolhat ezzel a 10 legjobb Android alkalmazással.

A sport már nem olyan tevékenység, amelyet csak néhány ember végez, de a legtöbb ember életmódjává vált. A sikeres fitneszközpontok száma arra készteti az embereket, hogy rutinszerűen végezzék ezt az egy tevékenységet, bár más célokkal, mert vannak, akik pusztán egészségesen szeretnének élni, és vannak, akik csak létezni akarnak, más néven a közösségi médiában.

Az elmúlt években népszerű sportolás, különösen a fitnesz, valójában költségvetést is igényel. Minél jobb a fitneszközpont és a létesítmények, annál drágább lesz, ha ott fitneszelhetünk. Valójában ezeket a tevékenységeket akár otthon is végezheti.

Egy okostelefonnal vagy Android-kütyüvel fitneszet végezhet, aminek természetesen nem kell sok pénzt fizetnie. Ehhez ezúttal az ApkVenue körülbelül tízről ad tippeket legjobb fitness app Androidon, amellyel edzhetsz.

  • 7 tipp az egészség megőrzéséhez maratoni játék közben is
  • Legyen egészséges! Íme 5 legjobb „shuffle” játék az Androidon
  • 25+ őrült Photoshop-eredmény túl az egészséges emberi agyon!

10 legjobb fitneszalkalmazás az Android 2017-en

1. Google Fit - fitneszkövetés

Nem kell kételkednem a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata, a Google által létrehozott alkalmazásban. Az alkalmazás neve Google Fit Ez automatikusan figyeli a tevékenységeit, miközben az Android okostelefont tartja. Ez az alkalmazás javaslatokat fog adni arra is, hogy szükség szerint minden nap fusson, sétáljon vagy vezethessen.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

2. 7 perces edzés

Ez az alkalmazás a kanadai McMaster University nevű egyetem kutatásainak és kísérleteinek eredménye. Nevezett 7 perces edzés, az egyik legjobb fitneszalkalmazás tökéletes azok számára, akik szilárd tevékenységekkel és kevés szabadidővel rendelkeznek a testmozgásra. Csak hét percet vesz igénybe az idejéből, ez az alkalmazás különféle oktatóanyagokat is nyújt a test egyes részeihez, például karokhoz, gyomorhoz stb.

Apps Productivity Simple Design Ltd. LETÖLTÉS

3. RunKeeper

Azok számára, akik nagyon szeretik a futást, akkor nem hagyhatja ki ezt az egyetlen alkalmazást. RunKeeper egy komplett alkalmazás futó program tervezéséhez. Kezdve az ütemezéstől, az útvonalaktól, a statisztikai adatoktól, amikor fut, amíg az egészségi állapota nem kerül teljesen rögzítésre és elférnek ebben az alkalmazásban.

Apps Produktivitás FitnessKeeper, Inc. LETÖLTÉS

4. Zsebjóga

Jóga szerető? Vagy csak most kezded el, de félénk vagy egy jógaközpontba járni? Ezt az alkalmazást otthon megteheti. Zsebjóga ad egy virtuális oktatót, aki biztosan megtanítja a helyes mozdulatokra. Bámulatos, hogy ez az alkalmazás akár 200 jógapózot biztosít!

Rainfrog Productivity Apps, LLC LETÖLTÉS

5. Emlékeztető a vízivásra

Bármilyen fitnesz vagy sport természetesen fontos az erőnlét és a test egészségének támogatásához. De soha ne felejtsük el a test bevitelét, amelyek közül az egyik a folyadék. Azok számára, akik lusták inni (főleg vizet), valóban szükség van erre az egyetlen alkalmazásra. Vízital Remnider figyelemmel kíséri és ellenőrzi az ivási szokásait annak érdekében, hogy jobbá és testének igényeihez igazodjon.

Leap Fitness Group Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

6. Azonnali pulzusszám

Minden, ami túlzott, nem jó, beleértve a sportot is. Minden sporttevékenységet aktívan végez, anélkül, hogy szünetet vagy pihenést adna a testének, ami valójában rossz hatással lehet. Alkalmazás Azonnali pulzusszám azért jött létre, hogy a pulzus aktivitása révén megismerje testének határait. Ez az alkalmazás észleli és értesíti Önt, amikor testének pihenésre van szüksége.

Alkalmazások termelékenysége Azumio Inc. LETÖLTÉS

7. Kalóraszámláló MyFitnessPal

Szorgalmas fitnesz, de nem tartja fenn a diétát? Csak hazudj! Szüksége van egy alkalmazásra Kalóriaszámláló hogy segítsen az étrend fenntartásában. Ez az alkalmazás nagy adatbázissal rendelkezik, amely több mint ötmillióféle ételt tartalmaz. Ez az alkalmazás észleli a kalóriaszintet minden egyes ételben, amelyet vonalkódon keresztül fogyaszt, és természetesen ajánlásokat ad, ha a kalóriák túl nagyok.

Alkalmazások termelékenysége MyFitnessPal, Inc. LETÖLTÉS

8. Dőljön 5K-ra a RunDouble segítségével

Azok közé tartozik, akiknek nehéz elérni vagy teljesíteni az elején kitűzött célokat? Akkor szüksége van erre az egyetlen alkalmazásra. Alkalmazás Dívány 5K-ig itt van, hogy segítsen elérni az Ön által létrehozott célokat, ebben az esetben 5 kilométert futni a megadott határidőn belül. Ez az alkalmazás olyan adatokat szolgáltat, amelyek segítenek a cél elérésében.

9. Endomondo futás és gyaloglás

Ez az egyetlen alkalmazás valójában majdnem ugyanaz, mint a Google Fit. Nevezett Endomondo, az alkalmazás, amely együttműködik az egyik vezető sportruhával, az Under Armour-val, különféle adatokat ad a napi tevékenységekről, például a megtett lépések számáról, a megtett útról és a kalóriaszámról.

10. Behatolás

A többi alkalmazástól eltérően ez az alkalmazás több játék árnyalattal rendelkezik. Behatolás virtuális térképet készít, amely különböző helyeken kihívásokat és rejtett elemeket tartalmaz, ez az alkalmazás felkéri a felhasználókat, hogy gyaloglás vagy futás közben fedezzék fel a körülötted lévő környezetet, ami mindenképpen jót tesz az egészségednek, mindaddig, amíg körültekintő vagy az úton.

Ez tíz legjobb fitness app az Android 2017-es kiadásában. Természetesen a fenti alkalmazásokat használhatja az edzettség és a test egészségének javítására anélkül, hogy sok pénzt kellene fizetnie. A fenti tíz alkalmazás közül melyiket próbálja ki először? Közölje a megjegyzés oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found