nézd meg a pengabdi Setan (2017) filmet

Megnézte a Pengabdi Setan (2017) filmet, amelyet Joko Anwar felső rendező rendezett? Ha nem, olvassa el az ApkVenue következő cikkét, igen!

Indonézia egyike azoknak az országoknak, amelyek Délkelet-Ázsiában meglehetősen sikeres filmiparral rendelkeznek. Ezt bizonyítja az indonéziai filmek száma, amelyek bejutottak a nemzetközi filmfesztiválokra.

Sátán szolgája az egyik klasszikus indonéz horrorfilm világszerte. Az 1980-ban bemutatott film később voltremake baljósabb árnyalattal.

Milyen a film Sátán szolgája (2017) rendező készítette Joko Anwar? Ha kíváncsi vagy, olvasd tovább az ApkVenue alábbi cikkét.

Pengabdi Setan szinopszis film (2017)

Rini családjának legidősebb lánya, apa, anya, nagymama és három öccse, nevezetesen Tony, Bondi, és Ian.

Rini családjának anyagi gondjai vannak, mert kifogy a pénzéből, hogy 3 éve titokzatos betegségben szenvedő édesanyja orvosi költségeit fedezze.

Anya nem tudott felébredni álmából, és csak egy kis harangot tudott csengetni, hogy segítséget kérjen családjának többi tagjától.

Rini családja különféle kísérleteket tett további pénzkeresetre, többek között abbahagyta az egyetemet és jogdíjat kért az édesanyjától, aki híres énekesnő volt.

Sajnos az anya később meghalt. Amikor eltemették, a család megismerkedett egy Ustadzzal és fiával, Hendra.

Pénzkeresés céljából Bapaknak el kellett mennie a városba, hogy jelzálogba adja családi házát. Megtakarításaik nem elegendőek mindennapi életük támogatásához.

Apja városlátogatása a családot megtámadó terror kezdete volt. A kísértet megjelenése, akinek kései anyja van, kísérteni kezdi őket.

Milyen titkokat őriztek az anyák, mielőtt meghaltak? Igaz, hogy az a gonosz szellem, aki bántani szándékozik a tagot, az anya?

Ti csak később nézitek meg, bandák.

Érdekes tények Pengabdi Setan (2017) filmről

A Pengabdi Setan (2017) film összefoglalójának elolvasása után az ApkVenue érdekes tényeket mond el, amelyek minden bizonnyal kíváncsabbá teszik a Pengabdi Setan (2017) film megnézésére.

  • Az eredeti Pengabdi Setan Joko Anwar gyermekkorában a kedvenc horrorfilmje. Régen Ügyes filmek feldolgozást produkálva Joko Anwar lobbitevékenységet folytatott, ha a film feldolgozásra kerül.

  • Tara Basro, Rini karaktere ebben a filmben kiderül, hogy olyan ember, aki nagyon fél a szellemektől. Valójában neki is horrorfilmben kellett játszania.

  • A film forgatási folyamata csak 18 napot vett igénybe. Nagyon rövid, tekintve, hogy ez a film sok díjat kap Kép Kupa.

  • A Pengabdi Setan című film plakátját, amely 3 embert ábrázol fekete esernyővel, rajongók készítik, akik csodálják Joko Anwar munkáját és a Pengabdi Setan filmet.

  • A stáb körülbelül 3 hónapig keresett egy házat, amely megfelel a Pengabdi Setan (2017) film hangulatának és borzalmának.

Pengabdi Setan (2017) film megtekintése

InformációSátán szolgája
Vélemények (véleményezők száma)6.7 (5,759)
Időtartam1 óra 47 perc
MűfajDráma, horror, rejtély
Kiadási dátum2017. szeptember 28
RendezőJoko Anwar
JátékosTara Basro, Bront Palarae, Dimas Aditya és mtsai

A szinopszis és az érdekes tények elolvasása biztosan nem elég azok számára, akik nagyon szeretnek olyan minőségi horrorfilmeket nézni, mint a Pengabdi Setan (2017).

Ne aggódjon, ezt a filmet az ApkVenue alábbi linkjén keresztül tekintheti meg.

>>> Nézd meg a Pengabdi Setan (2017) filmet <<<

Ez volt Jaka cikke Joko Anwar horrorfilm-remekéről, Pengabdi Setan (2017). Milyen filmeket szeretne még nézni, bandázni?

Írja meg válaszát az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found