a mobiltelefonok legalább könnyen megsérülnek a 2019-es klasszikus specifikációkkal

Ki mondta, hogy a mai mobiltelefonok könnyen megsérülhetnek? Nézze meg az ApkVenue cikkét a mobiltelefonokról, amelyek 2019-ben tisztességes specifikációkkal legalább könnyen megsérülhetnek.

A modern időkben úgy tűnik, hogy az emberek nem maradhatnak távol a technológiától. Kezdve az ébredéstől az újra alvásig, a mobiltelefon mindig kéznél van.

Az egyre kifinomultabb mobiltelefon-szolgáltatások szintén befolyásolták a mobiltelefon kifejezés okostelefonon való említését. A különféle funkciókkal az okostelefonok képesek kiegészíteni mindennapjainkat.

Az okostelefonok által kínált szolgáltatások számának növekedésével azonban fontos dolgokat kell feláldozni a gyártási költségek csökkentése és a kifinomult érzékelők elhelyezése érdekében.

Ellentétben a régi mobiltelefonokkal, amelyek valóban ellenállóak voltak, függetlenül attól, hogy mennyire zuhant a mobiltelefon, úgy tűnik, hogy a biztonságos mobiltelefonok egyre törékenyebbek.

Legritkábban sérült HP márkák

Nem minden mobiltelefont hoztak létre tartós tárgyként, bandaként. Vannak olyan mobiltelefonok is, amelyek normál használat szempontjából nem sérülnek meg könnyen.

Jelentés a. Által végzett felmérésből Harris Interactive, 3 márkájú mobiltelefon van, amelyet ritkán szervizelnek, ha a garancia még nem járt le, mégpedig alma, Huawei és Becsület.

Tisztességes használat mellett a három márka képes meghaladni a mobiltelefon használatának szokásos életkorát, amely 2 év, feltéve, hogy nincs jelentős fizikai károsodás.

De mi történik, ha a három márkájú mobiltelefon hirtelen leesik vagy vízbe csapódik? Úgy tűnik, nem fogja túlélni, banda.

Ha ez így van, akkor is vízálló és rugalmas mobiltelefonra van szüksége, hogy ne sérüljön meg gyorsan.

Tehát most az ApkVenue ajánlást akar adni egy olyan mobiltelefonra, amely nem csak sérülést okoz a tisztességes használat során, de természetellenes használat esetén is ellenálló

A HP legkevésbé könnyen sérül meg a megfelelő specifikációkkal a 2019-es Jalantikus verzióban

1. Samsung Galaxy S8 Active

A Samsung Galaxy S8 Active a Samsung Galaxy sorozat egyik változata, amelyet a Samsung kifejezetten azok számára készített, akik aktívak és kedvelik a szabadtéri tevékenységeket.

Ez a 2017-ben kiadott mobiltelefon ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint testvére, a Samsung Galaxy S8, de szilárdabb karosszériával és gumiburkolattal rendelkezik, amely tovább védi ezt a mobiltelefont.

Samsung Galaxy S8 Active, amely már rendelkezik katonai tanúsítvánnyal MIL-STD-810G amely képes ellenállni a különféle feltételeknek, például sok pornak való kitettség, nedves helyen tartózkodása, esőnek való kitettség, a napsugárzásnak ellenálló képesség.

RészletSamsung Galaxy S8 Active specifikációk
KépernyőSuper AMOLED kapacitív érintőképernyő 5,8 hüvelyk 1440 x 2960 képpont 18,5: 9 arány (~ 568 ppi sűrűség)
ProcesszorSnapdragon 845 nyolcmagos (4x2,96 GHz-es Kryo 385 arany és 4x1,7 GHz-es Kryo 385 ezüst)
Kamera12 MP (hátul) / 8 MP (elöl)
RAM4GB
ROM64 GB
Akkumulátor4000 mAh
Ár4 millió IDR

2. Kyocera DuraForce Pro 2

A Kyocera DuraForce Pro 2 japán mobiltelefon-gyártó, amely ellenáll a sérüléseknek. Ezt a mobiltelefont, amelyet 2018 végén adtak ki, gyakran tesztelték a tartósság szempontjából.

YouTuber nevű JerryRigMindent tesztelje a mobiltelefon tartósságát egy éles tárgy karcolásával és megégetésével.

A Kyocera Duraforce Pro 2 képernyőjén lévő üveganyagot zafír borítja, amely ellenáll a 7. szintű karcolásoknak, ami azt jelenti, hogy szinte semmi sem tudja megkarcolni ennek az egy mobiltelefonnak a képernyőjét.

Ez a mobiltelefon nem csak sérülésgátló, de megfelelő specifikációkkal is rendelkezik. Chipsettel felszerelve Snapdragon 630, ez a mobiltelefon gyorsabban fogja érezni magát

RészletKyocera DuraForce Pro 2 specifikációk
KépernyőIPS LCD kapacitív érintőképernyő, 16 millió szín 5 hüvelyk, 1080 x 1920 képpont, 16: 9 arány (~ 441 ppi sűrűség)
ProcesszorQualcomm SDM630 Snapdragon 630 Nyolcmagos, 2,2 GHz-es Cortex-A53
Kamera13 MP és 8 MP (hátul) / 5 MP (elöl)
RAM4GB
ROM64 GB
Akkumulátor3240 mAh
Ár5,7 millió Rp

3. LG K50

Indonéziában az LG HP kevésbé népszerű lehet, mint más márkák. De ne tévedjen, az LG K50 az LG rugalmas mobiltelefonja, amely már rendelkezik katonai tanúsítvánnyal.

Tanúsítvány MIL-STD-810G kompatibilis egy tanúsítvány, amely kijelenti, hogy a HP LG K50 képes ellenállni a különböző időjárási feltételeknek.

Az LG K50 6,26 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, IPS LCD technológiával és HD + felbontással. 3 GB RAM-mal és 32 GB-os ROM-mal az LG K50 akár 512 GB-os adatokat is képes tárolni.

RészletLG K50 specifikációk
KépernyőIPS LCD kapacitív érintőképernyő, 16 millió szín, 6,26 hüvelyk, 720 x 1520 pixel, 19: 9 arány (~ 269 ppi sűrűség)
ProcesszorNyolcmagos 2,0 GHz
Kamera13 MP és 2 MP (hátul) / 13 MP (elöl)
RAM3 GB
ROM32 GB
Akkumulátor3500 mAh
Ár19 999 Rt, vagy egyenértékű Rp. 4,1 millióval

Ez Jaka cikke azokról a mobiltelefonokról, amelyek 2019-ben legalább megfelelő sérülésekkel könnyen megsérülhetnek. A fenti mobiltelefonok választhatók, akik gyakran panaszkodnak, hogy sérültek a mobiltelefonjaik. Remélem ez segít!

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found