6 androidos alkalmazás, amelyek optimalizálhatják az android teljesítményét

Az Android okostelefonok valóban hatékonyak a hardver szempontjából, de sajnos ez az Android okostelefon nem mentes a tárhely problémáival, a maradék fájlokkal szemben, valamint a legjobb android rendszer eszközökkel, amelyek optimalizálhatják androidjának teljesítményét.

Az Android okostelefonok minőségi szempontból hevesek, hardver és szoftver és ami még meglepőbb, hogy megfizethető áron kaphatja meg ezt az Android okostelefont. Ellenőrizheti az Android okostelefon 2 milliót és a legjobb Android okostelefont.

Az Android okostelefonok valóban hatékonyak hardversajnos ez az Android okostelefon nem mentes a tárhely problémáival szemben, fájlokat maradék, erőforrást igénylő alkalmazások és még sok más. Annak érdekében, hogy megőrizze androidos okostelefonját a legjobb állapotban, a JalanTikus már rendelkezik egy listával a 6 legjobb Android rendszereszközről az Android okostelefon teljesítményének optimalizálása érdekében.

  • 8 egyszerű módszer a lassú Android 5 perc alatt történő felgyorsítására
  • A lassú okostelefon 5 oka és hogyan lehet legyőzni őket
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!

A legjobb Android rendszer eszköz az Android okostelefonok optimalizálásához

1. DiskUsage - Tárhely megjelenítése

Ivan Volosjuk Termelékenységi alkalmazások. LETÖLTÉS

Android rendszer eszközLemez használat ez egy olyan alkalmazás, amely segít megjeleníteni az Android okostelefon tárhelyét. Android alkalmazás rendszer eszköz egyszerű kialakítással és tiszta felülettel rendelkezik. A DiskUsage Android alkalmazás megnyitása után csak meg kell várni, amíg megérkezik letapogatás kész, akkor könnyedén láthatja az Android okostelefonján található tárhely megjelenítését.

Ebben a DiskUsage Android alkalmazásban 3 szín jelenik meg, nevezetesen kék, zöld és narancs. A DiskUsage Android alkalmazás funkciója információszolgáltatás fájlokat bármi, ami sok tárhelyet foglal el, így törölheti az Android-okostelefon munkájának optimalizálása érdekében.

2. Greenify - Az Android alkalmazások korlátozása

Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS

A Greenify legjobb Android rendszereszköze egy olyan alkalmazás, amely korlátozható más alkalmazások korlátozására. Ez az Android alkalmazás elemzi, melyik alkalmazás lesz problematikus, kiemeli az alkalmazás nevét, majd lehetővé teszi az Android alkalmazás "hibernálását".

A Greenify Android System Tool alkalmazás futtatásakor láthatja az "alkalmazáselemző" menüt, amely a jelenleg futó alkalmazások listája háttér és azoknak az alkalmazásoknak a listája, amelyek lelassíthatják az Android okostelefont. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint bármelyik alkalmazásra, amelyet hibernálni szeretne, majd kattintson a "Zzz" gombra.

3. SD Maid - Felesleges fájlok törlése

Az Apps Cleaning and Tweaking sötétebb LETÖLTÉS

Az SD Maid egy olyan Android alkalmazás, amely segít tisztán és rendben tartani androidos okostelefonját. Alkalmazás Android rendszer eszköz az alkalmazások és fájlok kezeléséhez számos funkciót kínál.

SD szobalány 4 alapvető funkcióval rendelkezik, nevezetesen a Corpse Finder (az eltávolított alkalmazásadatok törléséhez), a System Cleaner (a nem kívánt fájlok eltávolításához), az App Cleaner (a régóta nem használt alkalmazások eltávolításához) és az adatbázis (az adatbázisfájlok törléséhez a törölt alkalmazások). Ezen kívül vannak olyan funkciók is keresés a kívánt fájlnév megkereséséhez. Az Android System Tool alkalmazás használatával garantáltan az okostelefon a legjobb állapotban van.

4. CCleaner - Tisztává, biztonságossá és gyorsabbá teszi Android-ját

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

A legjobb Android System Tool A CCleaner a világ legnépszerűbb okostelefon-tisztító alkalmazása. Csakúgy, mint a CCleaner számítógépekre készített verziója. Ez az Android System Tool alkalmazás törli a szemétfájlokat, helyreállítja az Android okostelefon tárhelyét, és figyeli az Android okostelefon rendszerét is. Íme néhány hasznos CCleaner funkció az Ön számára:

Optimalizálás és tisztítás

  • Gyorsítsa fel androidos okostelefonját, és törölje a levélszeméteket biztonságosan.

  • Eltávolítás gyorsítótár alkalmazások, mappák letöltése, böngésző előzmények, tartalom vágólap és még sok más.

  • Eltávolítás naplók nagyszámú egyedi hívás és SMS-üzenet, valamint idő vagy kapcsolat útján.

Helyezze vissza a tárhelyet

  • Korszerűsítse androidos okostelefonját vagy táblagépét.

  • Gyors és egyszerű eltávolítás néhány nem kívánt alkalmazás.

  • Szabadítson fel értékes tárhelyet androidos okostelefonján.

Könnyen kezelhető

  • Optimalizálja androidos okostelefonját néhány kattintással.

  • Egyszerű és könnyű navigáció.

  • Reklámmentes.

  • Gyors, kompakt és hatékony, kevés memóriával és CPU használatával.

Monitor rendszer

  • Ellenőrizze az okostelefon CPU használatát.

  • Nyomon követheti a RAM-ot és a belső tárhelyet.

  • Ellenőrizze az Android okostelefon akkumulátorának töltöttségét és hőmérsékletét.

5. Clean Master - Tisztítsa meg a fájlokat és a víruskeresőt

Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

A Clean Master alkalmazás hasznos a szemétfájlok tisztításában és az Android okostelefon teljesítményének javításában. Az Android System Tool Clean Master alkalmazásnak négy fő jellemzője van, nevezetesen:

  • Tisztítsa meg a szemétfájlokat

Eltávolítás gyorsítótár és a törölt alkalmazásokból származó maradék fájlokat, hogy tárhelyet szabadítson fel Android okostelefonján.

  • Telefon Boost

Tisztítsa a futó alkalmazásokat háttér hogy felgyorsítsa androidos okostelefonjának teljesítményét. Ezen kívül a Cool Down CPU (a CPU munka könnyítése), a Game Boost (erőforrások kezelése játék közben) és az Autostart Manager (az automatikusan futó alkalmazások kezelése) jellemzői is vannak.

  • Anti vírus

Az Android okostelefonjára veszélyes vírusok és egyéb fenyegetések észlelése. Gyakran kell lennie frissítés Ez a víruskereső funkció megóvja androidos okostelefonját.

  • Energia takarékos

Kapcsolja ki az akkumulátor lemerítésével kapcsolatos alkalmazásokat. Mivel egyes alkalmazások akkor is futnak, amikor be vannak kapcsolva háttér és ez lemeríti az Android okostelefon akkumulátorát.

6. Avast Cleanup & Boost - Junk File Cleaner és integrálva az Avast programmal

Az Avast Cleanup & Boost egy Android System Tool alkalmazás, amely lehetővé teszi a levélszemétfájlok és a fel nem használt alkalmazások tisztítását. Az Avast Cleanup & Boost egyszerű megjelenésű és könnyen használható.

Az Avast Cleanup & Boost néhány kiváló jellemzője:

  • Szemét eltávolítása: Elemzést végez és megtisztít minden felesleges adatot.

  • Safe Clean: Azonnal megtisztítja a felesleges adatokat, rendszer gyorsítótár, bélyegképgaléria, fájlokat telepítés és a maradék fájlok.

  • Alkalmazáskezelés: Meg tudja csinálni eltávolítás alkalmazások, és figyeli, hogy mennyi belső memória használatos az alkalmazásokhoz és az alkalmazások adataihoz.

Tehát ez volt a 6 legjobb Android rendszereszköz az Android okostelefonok optimalizálásához. Ez az alkalmazás tökéletes, hogy az Android okostelefon ne legyen lassú, és hogy az Android belső memóriája ne fogyjon ki gyorsan, mert megtelt. Sok szerencsét, remélhetőleg hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found