5 androidos alkalmazás ingyenes alkalmazáson belüli vásárlásokhoz a játékokban

Szeretne fizetett játékot, de nem kell pénzt költeni? Nézze meg ezt a módszert. Ki tudja, lehet, hogy szerencsés lesz, ha ingyenes alkalmazáson belüli játékelemeket szerez!

A játék csakugyan tevékenység nagyon szeretett különféle körök. Kezdve az irodai emberektől az iskolás gyermekekig, mind szeretnek játszani. Hobbija miatt nem ritkán sok játékos hajlandó feláldozni az időt, még a pénzt is a játék kedvéért.

Valójában, ha játékokat játszunk, például Android-eszközökön, vannak olyan remek tárgyak vagy fegyverek, amelyeket csak megszerezni lehet azzal, hogy megveszi (alkalmazáson belüli vásárlás). Akkor az a kérdés, hogy beszerezhetjük-e ezeket a tárgyakat és fegyvereket fizetés nélkül? Persze. Valóban igénybe veheti a segítséget 5 ilyen alkalmazás.

  • 8 a világ leggazdagabb játéktársasága
  • 9 megdöbbentő esemény, amely megváltoztatja valaki életét a játékok miatt
  • 7 játék a játékban fantasztikus áron (legfeljebb 8,5 milliárd)

5 Android-alkalmazás ingyenes alkalmazáson belüli vásárlásokhoz a játékokban

1. Szerencsés Patcher

Fotó forrása: Fotó: luckypatchers.com

Szerencsés Patcher egy régi lejátszó, amely nagyon népszerű volt az Android fejlesztők körében. A Lucky Patcher segítségével eltávolíthatja az alkalmazásokból származó hirdetéseket, eltávolíthatja az alkalmazáslicenceket, és fizetett elemeket is kaphat egy játékból. meg kell jegyezni, hogy nem minden játék az elemeket ezen alkalmazás segítségével lehet beszerezni. Emiatt ezt az alkalmazást Lucky Patcher-nek hívják.

2. Creehack

Fotó forrása: Fotó: creehack.net

Creehack felhasználhatja karakterének képességeinek fejlesztésére a játékban anélkül, hogy túl sokat költenék a tárgy megvásárlásával. A Creehacket minden androidos okostelefon-felhasználó használhatja, akár gyökerezetten, akár nem. A megtekinthető játékok listájának megtekintése csapkod a Creehack segítségével meglátogathatja weboldal Creehack hivatalos.

3. Szabadság

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Az alkalmazás használatával Szabadság, érméket vásárolhat, drágaköveket, és egyéb játékelemek ingyen. Freedome valójában használja ki a biztonsági lyukakat tartalmazza Google Play alkalmazáson belüli vásárlás funkció. Tehát mintha pénzzel fizetne, de nem.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Leo PlayCard

Fotó forrása: Fotó: Leo PlayCard

Leo PlayCard ötvözi a CreeHack és a Lucky Patcher funkcióit. Sokan azt állítják, hogy a Leo PlayCard jobb a CreeHackhez és a Lucky Patcherhez képest, mert a használatához nem kell root.

5. AppSara

Fotó forrása: Fotó: AppSara

Csakúgy, mint a fenti négy alkalmazás, AppSara használhatja alkalmazáson belüli vásárláshoz az Android-játékokban, anélkül, hogy pénzt költene. Van még egy előnye az AppSara-nak, amely így néz ki egyszerű és könnyen használható.

Ott van 5 Android-alkalmazás amellyel ingyenesen kaphat elemeket az Android-játékokból. Ha van játék nem kompatibilis az egyik alkalmazással használhat egy másikat. Sok sikert az öt alkalmazás egyesével történő kipróbálásához. Ne felejtsd el Ossza meg tapasztalata, miután kipróbálta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found