10 ajánlás a legújabb és legjobb 2018-as anime filmekhez

A minden héten megjelenő anime sorozatok mellett vannak speciális anime filmek is, amelyek érdekes történeteket kínálnak, és természetesen nem szabad kihagyni őket. Tehát az ApkVenue követése ajánlásokat ad a 2018-as 10 legújabb anime filmhez. Ezt meg kell nézned!

Szeretné tudni, hogy milyen új anime filmek jelennek meg 2018-ban? A japán anime vagy animációs sorozatok valóban globális popkultúrává váltak, Indonéziában is.

Nos, az anime sorozatok mellett, amelyekre minden héten vársz, vannak anime filmek, más néven anime filmek, amelyek csak a nagy képernyőn kerülnek adásba.

2018-ban többen voltak legújabb anime filmek hogy nem szabad kihagynia! Van valami? Az alábbiakban Jaka teljes ajánlásait találjuk!

Legújabb Anime 2018

1. Bungou Stray Dogs: Dead Apple

Egy hatalom sokat tesz abba a jelenségbe, hogy az emberek öngyilkosságot követnek el, mivel a titokzatos köd előfordult a területükön. Az ügyet irányító különleges nyomozó ügynökség szintén gyanúsítja Tatsuhiko Shibusawát, hogy a támadás ötletgazda, és önmagát a "gyűjtő".

Jól Bungo Stray Dogs: Dead Apple ez azoknak megfelelő, akik szeretik a sötét és titokzatos légkörű nyomozós történeteket!

Nézze meg itt a Bungou Stray Dogs: Dead Apple trailert!

CímBungou Stray Dogs: Dead Apple
Élő2018. március 3
MűfajAkció, rejtély, vígjáték, szuperhatalom, szuper természetes
StúdióCsontok
Időtartam1 óra 30 perc

2. Mazinger Z film: Végtelen

A 80-as években népszerű mecha anime alapján, Mazinger Z film: Végtelen Kouji Kabuto, a legendás Mazinger Z robotpilóta történetét meséli el, aki 10 évvel ezelőtt visszavonult, és sikerült legyőznie dr. Pokol, aki megpróbálja elpusztítani az emberi civilizációt.

De miután az eset elmúlt, és mindenki visszatért a béke állapotába, az ellenségek még nagyobb erővel tértek vissza. Különösen miután megismerte a Fuji-hegy alatt elrejtett veszélyes titkot.

Nézze meg a Mazinger Z Movie: Infinity előzetesét itt!

CímMazinger Z film: Végtelen
Élő2018. január 13
MűfajAkció, sci-fi, vígjáték, szuperhatalom, mecha, Shounen
StúdióToei animáció
Időtartam1 óra 35 perc

3. Ninja Batman

Már nem Gotham Cityben folytatódnak Batman csatái a japán birodalom korában, amely híres szamurájáról és katanájáról. Ninja Batman vegye fel a cselekményt a bekövetkezett esemény után, amely a gazember és Batman szövetségesei visszaverődnek a múltba.

Itt bemutatja a két fél közötti harcot a múlt japán fegyvereivel. Tehát ne számíts Batmobilra ebben az anime filmben, na! De még mindig szórakoztató nézni a DC Comics rajongóinak.

Nézze meg a Ninja Batman trailert itt!

CímNinja Batman
Élő2018. június 15
MűfajAkció, harcművészet, szamuráj
StúdióKamikaze Douga
Időtartam1 óra 25 perc

4. Conan nyomozó 22. film: Zero The Enforcer

Ki ne ismerné Conan nyomozót? Most ennek a kisfiúnak a testébe szorult nyomozói kaland folytatódik a címet viselő anime filmben Conan nyomozó 22. film: Az erőszak nulla egy olyan történettel, amely egyre feszültebb és számos fontos cselekményt is feltár.

Ja igen, ezt a 22. sorozatot Zero aka Tooru Amuro, a Fekete Szervezet egykori tagja, aki valójában a csapat tagja is megjelenik. Közszolgálati Iroda álcázva, álruhában.

Nézze meg a Conan nyomozó 22. filmjének Zero the Enforcer előzetesét itt!

CímConan nyomozó 22. film: Az erőszak nulla
Élő2018. április 13
MűfajAkció, rejtély, rendőrség, dráma
StúdióTMS Entertainment
Időtartam-

5. Boku no Hero Academia A film: Futari no Hero

Anime rajongóknak shounen, Azt hiszem, várom, hogy megjelenjen ez az anime film a mozikban! Boku no Hero Academia A film: Futari no Hero egy film, amely a All Might történetét meséli el, párjával együtt fiatal korában.

A jelenben a All Might elhozza Midoriya 'Deku' Izukut is, a hatalom utódját Mindenki egyért hogy az első számú szuperhős legyen a helyén srácok.

Nézze meg a Boku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero előzetesét itt!

CímBoku no Hero Academia A film: Futari no Hero
Élő2018. augusztus 3
MűfajAkció, vígjáték, iskola, Shounen, szuperhatalom
StúdióCsontok
Időtartam-

6. Mirai no Mirai

A mindössze négyéves Kun Oota természetfölötti története akkor történt, amikor féltékeny lett újszülött kishúgára, Mirai Ootára. De egy eset miatt megismerkedik a tizenéves Mirai-val, aki a film jövőjéből származik Mirai no Mirai.

Nem csak Mirai-val találkozott, Kun más testvérekkel is találkozott, akik a múltból jöttek. Wow, szóval ez az időutazási anime szórakozás!

Nézze meg a Mirai no Mirai előzetesét itt!

CímMirai no Mirai
Élő2018. július 20
MűfajKaland, dráma, fantázia
StúdióChizu Stúdió
Időtartam1 óra 43 perc

7. Mobile Suit Gundam NT (elbeszélés)

Az Universal Century (UC) idővonalát figyelembe véve Mobile Suit Gundam NT (elbeszélés) a Gundam anime filmek egyike, amelyre várni fogsz. Különösen, ha követte az előző Mobile Suit Gundam Unicorn anime eseményeit.

Ebben a filmben számos új szereplő fog megjelenni, például Yona Bashuta, aki a Narrative Gundam pilótája, és Akkanen Zoltán, aki riválisa és Sinanju Stein pilótája. Ne hagyja ki az RX-0 Unicorn Gundam 03 Phenex-et, amely ennek a sorozatnak az ikonja.

Nézze meg a Mobile Suit Gundam NT (Narrative) előzetesét itt!

CímMobile Suit Gundam NT (elbeszélés)
Élő2018. november 30
MűfajAkció, dráma, mecha, katonai, sci-fi, űr
StúdióNapkelte
Időtartam-

Nos, ott van 10 ajánlás a legújabb anime filmekhez 2018-ban. Sajnos a koronai járvány miatt a fenti filmcímek többségét el kellett halasztani.

Van-e a fenti listán kívül további javaslata? Na gyere Ossza meg az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found