hogyan lehet kijelentkezni a facebook-on minden eszközön egy kattintással!

A Facebook az a közösségi média, amelyet a mindennapokban használ. A különböző eszközök egyszerű használatával néha elfelejtkezik kijelentkezni a Facebook-fiókjából, igaz? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet egy eszközzel egyetlen kattintással kijelentkezni a Facebookról minden eszközön.

Facebook az egyik legnépszerűbb média a világon, és Ön határozottan a tulajdonosa. Indonéziában a Facebook akár 115 millió aktív felhasználó adatok szerint 2017 második negyedévében.

Különböző kényelmi funkcióival a Facebook lehetővé teszi, hogy különféle módon érje el felület.

A fiók biztonságának fenntartása érdekében kövesse hogyan lehet kijelentkezni a Facebookról minden eszközön egyszerre egyetlen kattintással!

  • Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook megjelenését jó témákkal
  • Hogyan lehet elrejteni a Facebook-fiókot a Google-tól Androidon keresztül
  • Hogyan lehet visszaállítani egy feltört Facebook-fiókot

Hogyan lehet kijelentkezni a Facebookról bármely eszközön egyetlen kattintással!

Az alábbi módszer lehetővé teszi, hogy kijelentkezzen az összes Facebook-fiókból, amelyet egyszerre több eszközön aktiváltak. Ne feledje, hogy az alábbi lépéseket csak asztali böngészőn keresztül hajthatja végre, például Google Chrome vagy Mozilla Firefox.

  • Az első alkalommal be kell jelentkeznie a Facebook-fiókjába. Tovább rúd felül válassza ki az alsó háromszög ikont, majd lépjen a menübe Beállítások.
  • Ezután a Facebook fő beállításaira kerül. Ezen az oldalon válassza ki a menüt Biztonság és bejelentkezés a képernyő bal oldalán található oszlopban.
  • A Biztonság és bejelentkezés menüben talál egy szakaszt Hol jelentkeztél be amely információkat tartalmaz minden olyan eszközről, amelyet a Facebookhoz ért. Kattintson a gombra Többet látni további eszközök listájának megjelenítéséhez.
  • Görgessen lefelé, és a jobb oldalon válassza ki a menüt Az összes munkamenet kijelentkezése hogy minden eszközön Facebook-kijelentkezést kezdeményezzen.
  • Ezután megjelenik egy megerősítő ablak a következő folyamathoz. Ha biztos benne, akkor csak rá kell kattintania a gombra Kijelentkezés.
  • A Facebook automatikusan kijelentkezik minden olyan fiókból, amelybe korábban már bejelentkeztek különböző eszközökön. Akkor is bejelentkezik, ahová egyszerre kijelentkezett srácok.

Nos, így lehet egy kattintással kijelentkezni a Facebookról minden eszközön egyszerre! Hogy, nem könnyű ez a mód? Így már nem kell aggódnia a fiókját feltörő tudatlan kezek miatt. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found