tényleg halott! itt van 5 olyan játék, mint a valóság

Azok közé a játékosok közé tartozik, akik igazi játékokra vágynak? Ha igen, nézzük meg az ApkVenue következő játékajánlatait. Garantáltan más játékélményt nyújt Önnek!

A ma létező játékok választéka, sokféle és változatos. Ám a játékosok átlagosan valóságosnak tűnő játékokat keresnek. Emiatt a játékosok gyakran csinálnak modot.

Azok közé a játékosok közé tartozik, akik igazi játékokra vágynak? Ha igen, nézzük meg az ApkVenue következő játékajánlatait. Garantáltan más játékélményt nyújt Önnek!

  • 5 PC-s játék minden idők legjobb grafikájával és játékmenetével
  • 7 jó PC-játék, amelyeket Android okostelefonján játszhat
  • 5 legjobb ingyenes klasszikus PC-játék, amelyet ki kell próbálni

Íme 5 olyan játék, amelyik igazi

1. Egy élet

Fotóforrás: Kép: PC Tech Magazine

Az FPS játék műfaja népszerű a játékosok körében. Általánosságban elmondható, hogy ha egy FPS játékban hal meg, az ívik vagy újra életre kel. De sajnos ez nem vonatkozik a címmel ellátott játékokra Egy élet. Halott, igen, mondhatni igazán halott. Mert nem fogod tudni újra, örökké játszani.

2. Metal Gear Solid 3: Kígyófaló / Megélhetés

Fotó forrása: Kép: samotny w drowiec

Az egyik világméretű játékfranchise, mégpedig Metal Gear Solid. Mert Metal Gear Solid 3, mondhatom, hogy ez a legepikusabb sorozat. Téma az erdőben, és valóságosnak tűnik. Ha lelőttek, meg kell operálni, nem tudsz azonnal meggyógyulni. És élelmet is kell találnia a túléléshez.

3. ARMA 3

Fotó forrása: Kép: Óriásbomba

Vissza az FPS műfaji játékhoz. FPS játékok, mint Csatatér vagy Call of Duty, talán csak vakon támadhat. De nem címmel ellátott játékokhoz ARMA. Ebben a játékban valóban katonai taktikát kell használnia. Azok számára, akik nem hétköznapiak, garantáltan fejfájás lesz a játék.

4. Félreállított

Fotó forrása: Kép: Keen Gamer

A zombi téma mindig érdekes játéknak lenni. Ez a játék hasonló a témához Resident Evil, ahol az egész város lakói zombivá váltak. Túl kell élnie menedékhelyek építésével és élelem keresésével.

Útközben online kapcsolatba léphet más játékosokkal is. Ja, ez a játék ugyanazt az időt használja, mint a való világ.

5. Szüreti hold: Vissza a természetbe

Fotó jóvoltából: Kép: ArkusArchiv

Ha ez az egy játék, akkor az ApkVenue biztos, hogy minden barát meg fogja tudni. Ez egy legendás játék a PS1-en, ahol az a feladata, hogy gondozzon egy mezőt egy ásványi városban. Nemcsak a mezők gondozása, hanem ebben a játékban férjhez is menhet és gyermekeket szülhet, valódi embernek tűnhet.

Üdvözöljük a játékkészítőket, hogy a játékok valóságosnak tűnhetnek. Mit gondolsz, milyen szám az igazi játék?

Ja, ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found